Jump to content

Audi A4 B8 S line

BogdyS

Postare recomandată

modulul de iphone cradle au fix acelasi cod oem...

Link către comentariu
  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BogdyS

66

• Ice_2k

11

• Red

10

• Aerofan

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Andi, ca sa fi sigur, trimite un mail celui de la care am cumparat eu(am pus link-ul de pe E-bay mai sus) cu seria de sasiu si iti spun ei daca se potriveste sigur. eu asa am facut inainte sa il comand.

Paul, BT-ul e pe cradle, nu pe masina. Cradle-lul se conecteaza la masina prin fire(Audi phone interface), iar telefonul se conecteaza la cradle prin BT. Asa ca daca se potriveste cradle-lul, ar trebui sa fie ok.

Link către comentariu

Fix acelui cinzator i am trimis mail si mi a zis ca e pnp

Link către comentariu

Din cate stiu, si m-am documentat si eu pentru ca am vrut sa iau exact acelasi lucru, pe A3 este necesara pre-existenta unei pregatiri pentru telefon, care sa includa si Bluetooth. Suportul acela nu contine BT, ci doar face legatura cu ce e deja pe masina.

Deci nu va merge decat daca ai deja modulul de BT pe masina (numai pregatire high), cu tot cu accesorile aferente (microfon, suport pe bord sau in cotiera, etc)

La A3, in caz ca nu ai nici o pregatire de telefon, nu ai ce sa faci cu el. Daca ai pregatire high, suportul ala nu face decat sa dea semnal telefonului din antena masinii, deci receptie mai buna, si il incarca. Atat.

Daca ai pregatire low, adica fara BT, doar suport pe bord, e complet inutil. Daca te uiti, pe cradle scrie "Bluetooth Only".

Scuze inca o data de offtopic, asta a fost ultima postare pe tema asta :)

Eu cred ca BogdyS avea deja Bluetooth pe masina si putea conecta telefonul, nu era neaparat necesar cradle-ul.

Modificat de paul_e88
Link către comentariu

Salut,

Da eu am suport high, probabil din cauza asta a zis dealerul ca merge.

THX

Link către comentariu

Nu, masina mea nu avea BT instalat, avea pregatire pt tel LOW.

Modificat de BogdyS
Link către comentariu
  • 2 months later...

De sambata avem o jucarie noua in masina si anume ADS. Diferente sesizabile la directie nu sunt, dar la motor...parca e alta masina pe dynamic.

Merci Ice_2K pt sfaturi!

Cu aceasta ocazie am activa si optiunea de a se aprinde proiectorul in momentul cand virezi sau semnalizezi.

post-7188-0-91165600-1349160205_thumb.jp post-7188-0-47694000-1349160268_thumb.jp post-7188-0-43095800-1349160305_thumb.jp post-7188-0-21833600-1349160317_thumb.jp

Astazi urmeaza leduri in interior :)

Link către comentariu

Daca n-ai diferenta mare la directie, e posibil sa nu fie activata corect :) Si eu am facut vreo 2-3 drumuri pana a facut-o corect. Incearca sa iei o curba de 90 de grade la 35-40km/h, ar trebui sa fie mult mai grea directia pe dynamic. La viteze mici sau curbe foarte largi, nu se simte f mult.

Link către comentariu

Hmm, adevarul e ca nu am incercat la viteze mai mari, dar o sa fac un test azi. Oricum directia e mai rigida datorita rotilor pe 19, poate si de asta nu e diferenta mare. in schimb engine dynamic :wub:

Link către comentariu

eu zic sa incerci cat mai repde .. sa stie si restul lumii care e pe cale sa-si comande jucaria :D

Link către comentariu

Mircea, degeaba tot incerci tu, stiu ca o sa iti comanzi. putea sa nici nu faca nimic, doar beculete erau deajuns :D

@Gode, da, e un fel de naveta spatiala, mersi de apreciere :D

Link către comentariu

:D ... hai cu stopurile alea pe LED .. facem group buy ?:

Modificat de Red
Link către comentariu

am vazut si eu masina "live" zilele trecute...nu pot spune decat un singur lucru:superba!..felicitari si drumuri bune!..;)

Link către comentariu

@Ice, nu mai vrea sa citeasca discul, am dat-o jos, cu ajutorul lui Mircea am schimbat capul de citire, dar tot nimic...asa ca se pare se cere una noua(adica second de undeva)

Link către comentariu

mda, dar se rezolva si asta, ce sa fac, o jucarie mare am si eu :)

By the way, ieri ne-am umplut de leduri(interior+placuta de inmatriculare). gata cu lumina de lumanare.

Link către comentariu

de unde ai luat ledurile pentru interior? foarte frumoasa masina iar jantele alea imi fac cu ochiul :), mi-ar placea si mie un set!

Link către comentariu

Tare masinuta. Una din masinile mele preferate, doar ca in visul meu avea motor de 2.0 TDI si 170 de ponei sau un 3.0 :D

Sa o conduci sanatos si cu placere milioane de KM! :)

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!