Jump to content

Audi A4 B8 S line

BogdyS

Postare recomandată

Ieri s-a efectuat operatiunea de intinerire a farurilor. S-a slefuit doar un strat ffff fine de lac, din considerentul ca sticla e fumurie si daca luam mai mult se facea alba.

Asa ca s-au slefuit usor, curatat, degresat si aplicat folie de protectie.

Urmeaza vopsirea barelor si capota.

post-7188-0-48689000-1334037667_thumb.jp

post-7188-0-09884200-1334037679_thumb.jp

post-7188-0-85341400-1334037693_thumb.jp

post-7188-0-30338600-1334037710_thumb.jp

post-7188-0-99804500-1334037813_thumb.jp

post-7188-0-87761400-1334037824_thumb.jp

Link către comentariu
  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BogdyS

66

• Ice_2k

11

• Red

10

• Aerofan

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai noa, nici pietricelele de pe autoband nu s-au ferit de ea cu toate ca era noua, asa ca...:)

Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotata.Cum e spatiul interior intre Passat si B8? am inteles ca s-a marit considerabil fata de B7.

Sa noroc la ea :)

Link către comentariu

Mersi.

Fata de Passat B5 e usor mai mic. Atat in interior(locurile din spate) cat si la portbagaj. Dar fata de A4 B7 eu stiu ca e putin mai mare.

Insa una peste alta, e foarte ok spatiul.

Link către comentariu

Ma da toti mergeti in Aradul nou? :))

Ma roade Nvidia ca si mie-mi place modelul asta. Sper sa apucam sa ne vedem... poate ma lasi sa ma dau macar 20 de metrii cu ea :)

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! E un model deosebit care in configuratia actuala sunt sigur ca intoarce multe capete pe strada.

Link către comentariu

Ma da toti mergeti in Aradul nou? :))

Ma roade Nvidia ca si mie-mi place modelul asta. Sper sa apucam sa ne vedem... poate ma lasi sa ma dau macar 20 de metrii cu ea :)

Pai normal ca mergi acolo daca omul e serios si face lucru de calitate. Te las sa te dai cat vrei...in dreapta :P

Felicitari pentru masina! E un model deosebit care in configuratia actuala sunt sigur ca intoarce multe capete pe strada.

Da, e faina senzatia si de fiecare data cand ma plimb sunt cu gura pana la urechi. Au meritat toate eforturile.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Intre timp masinuta a primit niste luciu de buze...(am vopsit barele), acuma mai trebuie un polish, ceva sugesti de lucratori de calitate in Arad?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cel mai recent cadou este un Cradle pt telefon. Pe langa faptul ca acum butonul "TEL" de pe consola are o utilitate, cradle-ul dispue si de bluetooth(defapt doar asa se conecteaza telefonul la MMI).

Face toti banii.

Cam asa arata: post-7188-0-54701200-1341911429_thumb.jp

Link către comentariu

Ceva detalii? Era necesar ca masina sa aiba vreo dotare anume ca sa mearga chestia asta? De unde, la ce pret? Eventual o poza mai mare?

Link către comentariu

Da, trebuie sa aiba pregatire pt telefon, cod 9ZF (Audi GSM mobile phone preparation Low). L-am luat de pe E-bay de la reprezentanta Audi din Belfast. A fost 99 Lire + 5 lire transportul.

O sa fac deseara o poza reala.

Link către comentariu

Pai si tu ce aveai inainte, daca ai zis ca nu-ti functiona tasta TEL? Eu cand apas pe TEL imi zice "phone not installed" sau ceva de genul asta...

Link către comentariu

Da, asta imi zicea si mie. Pregatirea exista, mai trebuia terminalul sau cradle-ul. Acuma la apasarea tastei TEL apare agenda telefonului. Ce am luat eu e special pt Iphone 4/4S, dar avand in vedere ca se conecteaza exclusiv prin bluetooth posibil sa mearga si cu alte modele de telefoane.

Link către comentariu

Si cradle-ul cum se conecteaza la masina? Ai vreun link de pe ebay?

Link către comentariu

Si fiind prin BT presupun ca functioneaza si fara sa pui telefonul acolo, nu?

Link către comentariu

Da, asta e partea cea mai interesanta. Il pui in Cradle doar daca vrei sa il incarci. Altfel e destul sa in ai in buzunar, bagaj. Merge si daca e in geanta, in portbagaj.

Link către comentariu

stai sa vad daca am inteles bine cradelul are modul bluetooth integrat?

Link către comentariu

Mircea nu ma mai f... la cap :D urmeaza si alea!

Andi, da cradle-lul are modulul de bluetooth integrat, doar prin BT se conecteaza telefonul la masina. altfel nu merge.

Link către comentariu

misto de abia astept sa imi pun si eu :D Corecteazam-a daca gresesc dar se conecteaza si la antena gsm a masinii nu?

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Yep si cica astfel se si elimina din radiatii (povesti de marketing, da noa asa scrie pe el).

Eu sunt foarte incantat de el.

Link către comentariu

misto de abia astept sa imi pun si eu :D Corecteazam-a daca gresesc dar se conecteaza si la antena gsm a masinii nu?

Scuze de offtopic, dar A4 B8 nu are nici o treaba cu A3 8P. BT-ul este altfel.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!