Jump to content

Audi A4 B8 S line

BogdyS

Postare recomandată

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BogdyS

66

• Ice_2k

11

• Red

10

• Aerofan

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca rezolvi, sa pui poze si aici ca si pe mine m-ar tenta. Dar din pacate, din ce-am vazut pan-acum, raman sceptic...

Link către comentariu

Mersi.

In weekend am mai descoperit ceva...avem si asistenta la faza lunga, adica se aprinde si se stinge automat faza lunga in functie de trafic. E interesanta jucaria :)

Link către comentariu

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos! Imi place mult si ma bate si pe mine gandul sa trec de la passat b6 la audi a4. Am vazut ca ai avut inainte passat, cat in plus costa intretinerea la audi fata de precedenta masina? (ma refer la revizii)

Link către comentariu

Da, chiar e tare.

@briciu19 - inca nus tiu cat costa revizia, inainte sa o cumpar a avut revizia in Germania, s-a schimbat ulei, filtre si distributia. Avand in vedere ca are long life, mai am ceva pana la revizie. Ma astept sa fie mai scump ca la Passat.

Link către comentariu

Daca s-a schimbat distributia probabil ca are km apropiati de 180000.

Un schimb de ulei(Castrol 5W-30), filtru aer, habitaclu, filtru ulei, manopera(service independent) m-a costat 500 ron.

Masina arata bine, se vede ca a fost ingrijita.

Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Primul cadou pentru jucarie..."papuceii" pt iarna au sosit...

Set de jentute pe 17', urmeaza azi si anvelopele.

Ceva poze de la sosire...

post-7188-0-72417700-1326953013_thumb.jp post-7188-0-01261700-1326953000_thumb.jp

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Stii tu ce stii :D

In sfarsit am reusit sa ajung pe lumina de la munca, asa ca am tras repede niste poze cu rotitele de iarna. Mai jos...

post-7188-0-67300700-1328184238_thumb.jp post-7188-0-09771100-1328184254_thumb.jp post-7188-0-71498300-1328184269_thumb.jp post-7188-0-81503300-1328184279_thumb.jp

Modificat de BogdyS
Link către comentariu

frumoasa masina, dar te "condamn" un pic ... ai facut niste foto de autovit, eu zic ca merita o atentie mult mai mare si de ce nu o sedinta :D ... am inteles, erai pe graba :P ...

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am vazut ca ai avut inainte passat, cat in plus costa intretinerea la audi fata de precedenta masina? (ma refer la revizii)

Acuma pot sa raspund, a costat in jur de 50 de lei in plus, dar tinand cont ca am luat 5 litrii de ulei e tot pe acolo ca si la Passat.(filtru de polen e mult mai ieftin ca la Passat)

In total a fost 455 de lei (filtru aer, polen, motorina, ulei, 5 litri Castrol SLX 5W30).

Link către comentariu

Am facut si schimbul, a fost interesant ca nu a mai vrut pompa de motorina din rezervor sa se initializeze si sa umple filtrul, dar pana la urma a mers.

Au intrat totusi 5 litrii de ulei, desi de la magazin ca 4 sunt suficienti, bine ca am luat mai mult.

Cu ocazia asta am schimbat si ntervalul de service la 10.000 km(era setat pe longlife nemtesc la 30.000).

Acum ne bucuram unul de altu :D

Modificat de BogdyS
Link către comentariu

Stimate domn...sunt gelos pe visul tau...

Foarte frumoasa noua membra a familiei...sa va traiasca ! :D

Cat de multi kilometri fara incidente si presarati de entuziasm si implinire va doresc !

Link către comentariu

cum ai pus intervalul la 10mii?

Cu ajutorul VAS-ului. Se face setarea din computer, dar nu stiu sa iti spun canalul si setarea.

acum ai putea sa iti schimbi si poza de la profil :D

Inca nu, prima dragoste se uita greu de tot :P

@ValiMic - Mersi frumos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!