Jump to content

Audi A4 B8 S line

BogdyS

Postare recomandată

Salutare,

Intr-un final mi-am indeplinit si eu unul din vise, acela de a deveni proprietar de Audi A4 B8.

Incepand de vineri familia s-a reintregit (dupa dureroasa despartire de Passat) cu:

Audi A4 B8 S line

2,0 TDI, 143 cp, cutie manuala in 6 trepte

Exterior S line

Negru metalizat

Jante aliaj 19' si cauciucuri 255/35/19 de iarna :D

Bixenon adaptiv si Daylight Running Lights cu LED

Proiectoare ceata

Interiror S line

Scaune piele+alcantara S line, electrice cu memorie, reglaj lombar, incalzite,

Navigatie MMI cu ecran color de 7'

Volan multifunctional S line

Tempomat

Computer de bord cu ecran color

Parktronic cu afisare pe display-ul navigatiei

Senzori de ploaie si lumini

Senzori monitorizare presiune roti

Coming/leaving home

Oglinzi retrovizoare heliomate + senzor antiorbire

Oglinzi electrice, incalzite si pliabile electric

Pachet lumini

Plafon negru S line

Keyless GO

Audi concert cu 10 difuzoare, mp3, magazie 6 cd-uri

Cam astea imi vin minte acuma. Inca nu am poze facute de mine, decat una facuta cand am ajuns acasa cu ea, dar acolo e murdara, asa ca pun una facuta cand ne-am cunoscut :)

Dupa o mica cosmetizare mai adaug poze.

post-7188-0-01084500-1323692090_thumb.jp post-7188-0-24276600-1323693411_thumb.jp post-7188-0-19270200-1323692449_thumb.jp

Modificat de BogdyS
Link către comentariu
  • Replies 165
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BogdyS

66

• Ice_2k

11

• Red

10

• Aerofan

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

arata f bine. asteptam cu nerabdare pozele

mi se pare ca i-ar sta f bine cu niste oglinzi gri, gen aluminiu de pe RS

Link către comentariu

De exceptie masina si foarte dotata. La cat mai multi km fara probleme !

Dupa forma oglinzilor pare modelul 2008-2010, daca nu ma insel.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos!

Cum poti sa mergi cu jantele pe 19 pe drumurile noastre? Eu am pe 18 la passat si mi se pare aproape imposibil de mers (cel putin prin Bucuresti).

Link către comentariu

Mersi mult.

arata f bine. asteptam cu nerabdare pozele

mi se pare ca i-ar sta f bine cu niste oglinzi gri, gen aluminiu de pe RS

Da, astea sunt in plan, plus stopuri pe LED si grila fata de S5 (nu stiu inca daca se potriveste)

Da e fabricata in 10.2008.

S-o stapanesti sanatos!

Cum poti sa mergi cu jantele pe 19 pe drumurile noastre? Eu am pe 18 la passat si mi se pare aproape imposibil de mers (cel putin prin Bucuresti).

Inca nu am facut decat un drum Arad Timisoara si ceva km prin Arad, dar nu am intampinat nicio problema. La inceput am zis ca o sa le dau jos, dar acum m-am razgandit :D :D

Modificat de BogdyS
Link către comentariu

De unde ai luat-o si cu cat ? intreb pentru ca stiu una de vanzare identica la mine in oras ...... foarte frumoasa !

Link către comentariu

Excelent pret, la cati km? Stopurile cu LED sunt ridicol de scumpe ca sa merite, mai bine ii pui grila exclusive sau cum se numeste care e toata neagra ca fie totul black :D

Link către comentariu

Superba masina!....jantele (model RS4) dau foarte bine pe ea! cat mai multi km fara probleme iti doresc!

Link către comentariu

Stapanire sanatoasa si km fara numar neintampinand incidente! foarte adevarata masina! asteptam poze mai multe si cu interiorul.

Link către comentariu

In primul rand s-o stapanesti sanatos, arata excelent masina si este bine dotata din ce zici. Poate pui si niste poze din interior sa vada si ochiu' nostru :)

In 2008 a aparut B8-ul, deci oricum n-avea cum sa fie mai vechi de 2008. Oglinzile sunt modelul "initial", nu cel modificat.

Da, astea sunt in plan, plus stopuri pe LED si grila fata de S5 (nu stiu inca daca se potriveste)

Se potriveste grila, dar ori ramai cu logo-ul de S5 pe ea, ori ramai cu o gaura in grila. Ambele variante inacceptabile din punctul meu de vedere. Mai bine o transformi in grila de pe modelele V6, si anume vopsita negru lucios.

S-o stapanesti sanatos!

Si eu merg cu 18" in Bucuresti si nu mi se pare o problema :) Problema mare e cand ai si suspensie sport, atunci e durere mare.

Excelent pret, la cati km? Stopurile cu LED sunt ridicol de scumpe ca sa merite

Cam 500€ cu totul. Ridicol de scumpe, intr-adevar. Dar merita :D

Link către comentariu

Felicitari !

masina e de nota 10 ! sa o stapaniti sanatosi !

Modificat de Red
Link către comentariu

ooooooo.... super. Si eu tot la asa ceva-mi sta gandul. La anu am in plan si eu una :D. Sa o stapanesti sanatos. Vezi ca te sun sa o vad de aproape.

Link către comentariu

Si eu merg cu 18" in Bucuresti si nu mi se pare o problema :) Problema mare e cand ai si suspensie sport, atunci e durere mare.

Pai nici nu imi inchipuiam ca exista jante pe 18 sau 19 (din fabrica) fara suspensie sport... Dar sa nu poluam topicul omului.

Link către comentariu

Superba! Multi km fara probleme.

Gandul ca o sa am si eu asa ceva ma motiveaza sa invat pentru facultate:))

Link către comentariu

Foarte frumoasa ! Multi km fara probleme !

Asteptam mai multe poze, interiorul, etc.

Link către comentariu

MUltumesc tuturor pt urari. Intradevar m-am indragostit de masinuta...

Are si suspensie sport, dar nu e casa de rigida cum ma asteptam. Practic nici nu se simte pe drum drept sau denivelat, in schimb in viraje e altceva :wub:

Se potriveste grila, dar ori ramai cu logo-ul de S5 pe ea, ori ramai cu o gaura in grila. Ambele variante inacceptabile din punctul meu de vedere. Mai bine o transformi in grila de pe modelele V6, si anume vopsita negru lucios

Nu, o sa ii pun sigla de Sline.

ooooooo.... super. Si eu tot la asa ceva-mi sta gandul. La anu am in plan si eu una :D. Sa o stapanesti sanatos. Vezi ca te sun sa o vad de aproape.

Pai daca e totul bine si frumos ne vedem sambata la 11 cel tarziu.

Schöne auto

Prost! :hainoroc:

Danke schön!

Din pacate nu am avut timp de cosmetizat, asa ca va pun niste poze mai muraderele din interior:

post-7188-0-47853500-1323775560_thumb.jp post-7188-0-34629800-1323775573_thumb.jp post-7188-0-54577100-1323775583_thumb.jp post-7188-0-09428000-1323775597_thumb.jp post-7188-0-42247200-1323775608_thumb.jp post-7188-0-94298500-1323776007_thumb.jp

Modificat de BogdyS
Link către comentariu

Nu, o sa ii pun sigla de Sline.

Toate bune si frumoase doar ca sigla S-Line are cu totul alta forma decat sigla S4 si o sa ramai in continuare cu niste ciudatenii deasupra si dedesubtul siglei :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!