Jump to content

OCTAVIA RS 2002

D'evil69

Postare recomandată

Salutare tuturor,

In cele ce urmeaza va voi prezenta masina mea. Aceasta este o Octavia RS 1.8T din 2002 care a "suferit" cateva modificari:

- kit suspensie coilovers H&R reglabila pe inaltime, distanta de la sol la partea superioara a arcadei aripilor fiind de 64cm;

- bara de rigidizare Wiechers;

- bucse dogbone Powerflex;

- discuri Zimmermann ventilate si perforate (312 mm fata si 256 mm spate);

- placute de frana Ferodo DS 2500;

- ambreiaj organic cu volant monomasic Sachs heavy duty pentru VAG G60;

- caseta de directie de Leon Cupra R (2,5 ture);

- conducte de frana cu camasa de otel inoxidabil marca HEL facute pe comanda in Anglia (563mm fata, 168mm spate);

- N75H (am si N75J si N75F in functie de necesitati);

- bobine inductie rosii de Audi, cod 06E905115D;

- DV cu diafragma APR R1 + arc galben Forge 007P;

- filtru de aer CIS K&N Apollo;

- schimbator de viteze scurtat;

- leduri albe pozitie;

- halogen Philips Blue vision faza scurta si ceata;

- bandourile sunt in aceeasi culoare cu caroseria;

- in octombrie 2011 a fost revopsita integral: 2 straturi primer alb, 3 straturi vopsea si 3 straturi lac;

- in octombrie 2011 jantele au fost revopsite intr-o nuanta de gri grafit;

- soft TCM 215+ cp.

Urmeaza sa fie montate urmatoarele componente:

- turbina k04-023 de Leon Cupra R;

- injectoare de Leon Cupra R;

- galerie evacuare de Leon Cupra R;

- MAF 3" de Leon Cupra R;

- TIP THS 3";

- downpipe 70mm;

- evacuare turbo back 70mm;

- FMIC 55x18x7cm;

- bujii NGK BKR7EIX;

- suporti motor de Leon Cupra R;

- flanse amortizoare de Leon Cupra R;

- ceas presiune turbo Raid hp Night Flight cu culori modificate (verde Skoda in loc de alb).

Daca am uitat ceva, o sa revin cu completari.

Mai jos am atasat cateva poze recente.

post-14719-0-05041100-1323505805_thumb.j

post-14719-0-62869300-1323506043_thumb.j

post-14719-0-11713700-1323506070_thumb.j

Modificat de D'evil69
Link către comentariu

Interesant si modificat bolid ai!

Sa-l rulezi sanatos cat mai multi km.

Ornamentele de pe stopuri de ce nu le vopsesti?asa par neterminate.

Link către comentariu

Tibi, am vazut ornamente la o alta Octavia vopsita in aceeasi culoare cu a caroseriei si arata kitch

Link către comentariu

Frumoasa bestia galbena poti sa-mi spui eventual un cod la vopseaua de pe jante ca vreau si eu sa le vopsesc la fel

Link către comentariu

Alte poze... Ultima este mai veche.

@Tibi: ornamentele de pe stopuri sunt carbon look; ar arata urat daca le-as vopsi altfel.

post-14719-0-95893600-1323560035_thumb.j

post-14719-0-04112700-1323560453_thumb.j

post-14719-0-25615400-1323560500_thumb.j

Modificat de D'evil69
Link către comentariu

Frumoasa masina, indeosebi motorul potent la upgrade-uri mari.Sa o stapanesti cu placere si sa te bucuri de ea din plin :Driver: . Dupa parera mea ornamentele date jos si cele de pe fata si spate vopsite precum si pleoapele nu prea arata bine, ar fi mai frumoasa asa cum a lasat-o mama ei din fabrica, dar oricum este parerea mea si sper sa nu te superi. Daca tie iti place atunci e foarte bine, asta conteaza cel mai mult.Drumuri bune si asfalt intins.

Link către comentariu

Iti mai trebuie niste geamuri fumurii

Modificat de Clodius
Link către comentariu

Frumoasa culoarea, si mie mi-ar fi placut:)

Ar fi fost super daca o data cu vopsitul scapai de emblemele de pe portbagaj.

Recomand sa elimini suportii de numar si sa lipesti numarul cu banda dubla adeziva, nu o sa cada veci, daca folosesti ceva de calitate, gen BISON, TESA, etc

Caseta de directie de Cupra R sau R32 ai instalat-o tu? necesita multe modificari, e greu? mi-ar placea mult.

In rest spor cu modificarile si sa te bucuri de ea cat mai mult!!!

Modificat de PaulMIG
Link către comentariu
costyserbanescu

super masina . sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme . cam cati cai ai acuma ( vad ca in profil scrie 220 cp dar mi se pare cam putini cp pt cate modificari ai adus masinii ) . care a fost pretul de achizitie si cam cat te-a costat cu toate modificarile? numai bine

Link către comentariu

@costyserbanescu: 220 cp cred ca sunt un pic peste puterea reala; masina are doar soft, nimic in plus care sa ii confere o crestere reala de putere. Masina a fost achizitionata in iulie 2007 de la RBA Autohaus Bucuresti (a fost adusa din Mainz - Germania), avea 73.000 km si m-a costat fix 12.000E (nu era criza, deci pretul este irelevant astazi). O urmaream de vreo 5 luni; pretul initial era de 13.000E, dar am asteptat sa mai scada. Modificarile aduse au costat ceva bani, insa cele mai multe au fost efectuate in 2008-2009 (cand sintagma "criza economica" nu exista in vocabularul romanesc), deci iarasi pretul nu mai este relevant.

Modificat de D'evil69
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!