Jump to content

Polo 1.2 64CP

nevi
 Share

Postare recomandată

Merita oferta Polo Happy 1.2 64CP? Cum este motorasul de 1.2.

Sunt interesat de pareri de la posesori. S-ar merita pachetul electric II (inchidere, geamuri fata, oglinzi electrice=523 euro ddp) ca optional?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai citeste si impresiile celor care au motorul acesta pe Fabia. Sunt multe lucruri interesante spuse despre acest motor.

Link către comentariu

Citit, in general lumea vad ca este multumita si eu vreau sa o iau tot ca masine pentru oras. Aproape ca m-am hotarat sa dau comanda. Eu as fi vrut alb dar livrarea ar fi dupa 3 luni. Singura varianta cu livrare in dec este summerblue. E misto culoarea ca din poze nu-ti dai seama?

Multumesc.

Link către comentariu

Pai eu am motorul asta, zic ca merita, merge bine masinuta. Daca ai avea bani mai bine ai lua unul mai puternic, dar cum e oferta cu Polo Happy zic ca e o afacere destul de buna.

Link către comentariu

Si ce echipare ai luat,optionale??Pret final??? :)

Link către comentariu

Uite aici oferta. Ca optionale am adaugat pachetul cu geamuri electrice fata, oglinzi electrice si inchidere centralizata. 10.528 Euro DDP.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

ai facut o treba f buna, sa o stapanesti sanatos si fara evenimente cand vine...

Link către comentariu

Misto.Sa nu uiti sa ne-o prezinti si noua... :)

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos.

Legat de motorul 1,2 64CP, din asta am si eu pe masina sotiei si iata niste pareri:

- e cam zgomotos, si se simte (dpdv al sunetului) faptul ca are doar 3 pistoane sau poate doar mi se mare mie

- e destul de puturos, adica in turatie mai mica de 3500 nu trage mai deloc in rampa cu inclinatie mare iar daca are sub 3000, incepe sa decelereze.

+ nu mananca ulei sau cel putin nu mi-a mancat mie dupa 5400 km

+ are un zgomot care creste liniar odata cu turatia, nu exponential.

+ daca te obisnuiesti sa conduci cu peste 3500 rot/min, incepe sa se miste masina mult mai bine, si pare mult mai vioaie

Trebuie tinut cont de faptul ca impresiile astea sunt facute relativ in rodaj si ca impresia mea de la 5000 km este mult mai buna decat la 500

Link către comentariu

Masina este super, o mica bijuterie. Foarte atent lucrata finisajele sunt ireprosabile. Covorasele originale, desi cam scumpe, merita banii. Pentru a realiza pretul scazut pentru modelul Happy, VW a renuntat la unele mici gadgeturi cum ar fi scaunele reglabile, becuri in torpedo si portbagaj :) , suportul pentru pahar din bord, sertarele de sub scaune, lumini citit stanga-dreapta in plafoniera si din pacate si la ABS. Servodirectia este impecabila, timoneria foarte precisa. Motorasul un pic cam galagios (deh doar 3 cilindri) in turatie si foarte silentios la relanti, crezi ca este oprit. Zgomotul in turatie imi aduce aminte de Tico. Se simte bine dupa 3000 ture, cum deja s-a mai spus. Am mai remarcat un usor fluierat al cutiei de viteze mai ales in treptele inferioare, dar din cate am auzit "asa face toate". Poate mai avem niste pareri in aceasta privinta. Cam atat, o sa revin cu alte impresii dupa ce o sa o vad si la lumina naturala. :)

Din codul VIN reiese ca este asamblata in Slovacia, la Bratislava.

PS: apropo' Radio-CD functioneaza foarte bine pe orice frecventa.

Modificat de nevi
Link către comentariu

...Alte impresii dupa 300 km (100 in oras 200 afara). Legat de acel fluierat despre care spuneam in postul anterior. Apare in jurul a 2000 de turatii si dispare dupa 2500, deci este posibil sa fie mersul normal al motorului si nu zgomotul cutiei de viteze, desi daca debraiez tace. Chiar sunt interesat si de alte pareri ale posesorilor cu modele similare.

Am parcurs 300 km si indicatorul rezervorului este mai mult de jumatate, deci un consum in jur de 6,5%.

Viteza maxima atinsa 110km/h la 3500 de ture. Motorul are viata, are un demaraj foarte bun.

Link către comentariu

Stai linistit cu zgomotul asta. Se aude la toate 1,2 12 V din grupul vag. Uite iti dau un link sa te convingi ca se mai aude si la seat postul nr 2 si skoda in postul nr 4: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=8637

Modificat de X-Ecutor
Link către comentariu

Cu placere!

Consider ca persoana care ti-a facut livrarea ar fi trebuit sa-ti spuna si de sunetul asta mai ales ca este un pic... neobisnuit!

Link către comentariu

Salut!

Mi-am comandat si eu un Polo Happy KLM Blue si as vrea niste poze din exterior si din interior cu el, de la cei care detin unul. Daca se poate la interior sa fie mai detaliate. Trebuie sa imi vina pana in anul nou, si mor de nerabdare :) ce sa fac si eu...

Multumesc anticipat!

P.s. am strans tot felu de poze cu Polo insa ma intereseaza poze cu Polo Happy 64cp

Link către comentariu

10000Euro pt o masina noua din 2005 fara ABS...nu-mi suna bine oricat de mare ar scrie VW pe ea.

In acest caz, o Fabia, Ibiza corect echipata dpdv al sigurantei merita mai mult, chiar daca mai scoteai niste bani in plus...

Ce nu inteleg eu este lipsa ABS-ului de pe lista de optionale daca in standard nu s-a putut asigura...

Link către comentariu

masina mea a fost primul Polo Happy livrat, asa ca ai rabdare pana fac niste poze :)

mai ai promis, a trecut mai bine de 5 zile, mai astept ? ;)

Link către comentariu

Hello

Sunt nou pe aici :salut: Astept si eu Polo, pe sfarsitul lui februrie. Masina doar de oras, 1.2 64 cai Attractive ;)

Link către comentariu

nevi, daca te referi la mine, am configurat-o liber :P

climatronic, jante 6jx14 185/60, tossa blue, alarma

cam atat, nu tin minte :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!