Jump to content

Golf V United Edition

adriano872

Postare recomandată

Eu totusi spun ca au progresat enorm de la Daciile 1310, chiar detin una din 2000 pe injectie, cand am mers cu Loganul era diferenta fff mare, materialele intradevar sunt de o calitate fff slaba , acuma daca chiar daca nu ai nevoie de varianta full, poti sa-ti cumperi o masina 4x4 la un pret bun, dar eu zic sa lasam Dusterul si te asteptam in continuare cu noutati despre Golf ;)

Link către comentariu
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adriano872

27

• davides

6

• The_Ego

6

• tytel

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

tytel nu afost atent :). Momentan despre Golful meu pot sa spun ca se odihneste in garaj. Maine ma duc pe la el pentru un test drive cu noile anvelope de iarna cu profil Sport, sa vedem cum se comporta la o tavaleaza prin nameti.

Stima

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Revin cu poze noi. Masina a primit un "snow tuning" . Am facut greseala sa o las in parcare cat timp am fost plecat si rezultatul este acesta :)

post-100211-0-90299700-1328607615_thumb.

post-100211-0-65026600-1328607620_thumb.

Link către comentariu

Din prima poza nici nu mi-am dat seama care e masina, iar in a doua doar dupa oglinda. Vad ca multi acea parcare nu prea isi scot masina. In ce zona a bucurestiului e?

Link către comentariu

Da. Nu mai am ce sa-i fac. Am incercat ieri sa o scot de acolo dar este imposibil. Zapada imi ajungea pana la piept. Tebuia sa o duc la garaj inainte sa plec saptamana trecuta din oras. Am lasat-o in spatele blocului si am gasit-o sub nameti. Bateria este noua asa ca nu-mi fac griji.

@The_Ego, este o parcare de resedinta din Focsani, nu din Bucuresti. Orasul este paralizat asa ca oricum nu am unde sa o scot. Intr-adevar, se vede doar oglinda :))

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Astazi i-am bagat pe gat un kit nou ambreiaj + volant Sachs (echipare originala). Masina este schimbata total, s-au eliminat total trepidatiile la plecarea de pe loc si cele de la relanti + zgomotul infundat al motorului si mersul sacadat al acestuia. Totul este in armonie. Nu am vrut sa inlocuiesc si rulmentul de presiune pentru ca se prezenta impecabil. Am fost ajutat cu informatii utile de catre colegii : GABIVVX, Florin si Al bundy, carora le datorez cate un Nestea Lemon pentru ca si-au pierdut vremea cu mine pe PM. Acuma cu volant noua, urmeaza Chiptuning :)

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Nu m-am decis inca. Presupun ca toata lumea de pe aici imi va spune "Voinea". Oricum, nu doresc un soft agresiv, mai degraba fac un ecotuning decat sa o distrug cu un soft agresiv. Cred ca 128 cp vor fi destui pentru aceasta masina si pentru ceea ce fac eu cu ea pe sosea,

Stima

Link către comentariu

Softul de 128 il am si eu si sunt mai mult decat multumit tinand cont ca nu stresez motor, turbina sau ambreiaj!

Link către comentariu

Da, varianta de 128 cp pare cea mai "in regula". Cred ca apar si probleme la DPF cu un soft mai agresiv pe langa celelalte enumerate mai sus (motor, turbina, ambreiaj). Eu il pun exclusiv pentru siguranta si spor la depasiri.

Stima

Link către comentariu

Am pastrat cutia ca amintire, kit-ul vechi si volant veche s-au dus la fier vechi de unde am recuperat frumoasa suma de 9,88 ron ;). Pot sa spun ca am recuperat o mare parte din investitie.

Stima

post-100211-0-71106000-1330524315_thumb.

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Pretul a fost destul de piperat asa ca nu o sa vorbesc despre asta mai ales ca mi-am impus eu singur sa schimb kit-ul si volant in ideea ca pica oricum cea veche dupa ce ii faceam "chip". Erau niste zgomote ca atunci cand dai cu lingura intr-o oala, tremura toata masina la plecarea de pe loc si cand statea la relanti, se auzeau niste sunete ciudate gen frecare metalica iar atunci cand apasam pedala de ambreiaj pe la jumatate se auzea o zornaiala destul de intensa. Una peste alta, cred ca nu mai apuc sa-i fac "chip" pentru ca am primit o oferta interesanta de la Porsche pentru noul model Cayenne Diesel iar maine dimineata ma duc la PBN sa vad cum sta treaba. Presupun ca maine seara voi pune G-ul in vanzare ;) asta in caz de nu il opresc pentru naveta.

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Wow de pe Golf 5 diesel pe Cayenne Diesel, asta da upgrade.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nu am decat 3500 km facuti cu G-ul :)) si am luat-o special pentru drumuri Buc-Focsani. Sa vedem ce va urma, mie unul imi place mult modelul G5 dar decat sa rugineasca in parcare si sa isi piarda din valoare, mai bine il insor.

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Wow, si eu am avut ambreiajul dus la masina anterioara dar in afara de tremurat nu facea zgomote. Bine ca l-ai schimbat! :)

Si poti sa dai Golf-ul linistit, Cayenne consuma decent la drumuri lungi, dar dezavantajul e ca o sa cam pui km pe el si o sa pierzi la revanzare...

Link către comentariu

Acesta este dezavantajul unei masini achizitionate de noua...se devalorizeaza destul de mult dupa primul an. Despre consum nu cred ca am de ce sa-mi faci griji, este un 3.0 diesel si nu ar trebui sa sara de 10-12%. La S-klasse 350 BlueTec, consumul mediu este de 7,2% orice i-ai face. Oricum, vad maine dimineata cum sta treaba si daca merita o asemenea investitie, plus ca trebuie sa fie dragoste la prima vedere pentru ca altfel nu are rost.

Stima

Link către comentariu
  • 1 month later...

147 cp de 2 zile. Este alta masina, i-am pus si un kit ambreiaj complet Sachs Performance. Sa vedem cat va rezista turbina, m-as bucura sa pice ca sa o inlocuiesc cu una mai nervoasa.

Stima

Link către comentariu

Am revenit la 105 cp :) O pregatesc de maritat si se sperie lumea daca aude de marire de putere..deh, traim in Romania.

Stima

Link către comentariu

:( dar din pacate ai dreptate... Pacat ca o dai, mai ramai cu ceva in VAG? Aveai un G parca, nu?

Link către comentariu

Pai nu stiu daca Cayenne intra la clasa VAG, oricum l-am lasat pe mana sotiei pentru ca mi-a zis multa lume ca este un SUV cu tenta feminina iar mie mi-a captat atentia noul GL Klasse. Dar sa vedem ce va mai fi. Il am oricum pe tata cu 3 exemplare VAG asa ca nu parasesc scena, inca :) Si mie imi pare rau de Golf dar chiar nu am ce sa mai fac cu el.

Stima

Modificat de adriano872
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!