Jump to content

SEAT TDI MRS

Mrs10Gbr

Postare recomandată

Am revenit si eu pe aici !

Dupa ce am dat vechiul Golf FSI am facut cea mai proasta alegere si am luat un 206 diesel.

Apoi mi-am revenit in simtiri, cum se spune, si mi-am luat un Seat TDI de la un prieten!

Asadar:

Seat Cordoba 2006, TDI-101 CP, avea 31000km cand am luat-o, in vara! Ac am aproape 38000.

Dotari: Climatronic, 4 geamuri electrice, jante, inchidere, ABS, etc. nu am ESP din pacate.

Revizie: completa, tot chitul de distributie Conti, pompa apa Hepu, curea transmisie, placute frana fata si spate, ulei Costrol Edge 5w40, filtre Mann. Distributia am schimbat-o ptr ca masina are 6 ani chiar daca nu are km rulati de minim 60000, dar am avut si un pret f bun si nu sunt genul care sa risc motorul unei masini ptr un chit de distributie.

Probleme nu am avut cu ea, am facut aproape 7000km.

La primavara, la urmatoarea revizie tb sa schimb un rulment pe spate, se aude un pic dupa 120 km/h.

Si bielete de directie vreau sa le schimb, una e un pic crapata, am vazut, dar inca nu bate.

Consumul este ok, 7-8 in oras, mers sport, afara in jur de 6.

O masina normala, zic eu, ptr bugetari!

Modificari, nu prea am ce, poate niste jante pe 16 si niste amortizoare mai tari, semisport asa, tb sa ma interesez (E cam inalta pe spate si nu sta prea bine in curbe).

M-am gandit si la un soft, dar inca mai analizez.

O sa pun si cateva poze cand o sa am timp sa-i fac !

post-31020-0-60513800-1322859071_thumb.j

Link către comentariu

Da , intradevar o masina normala , consumul , revizile , pretul la piese este ok , masina fiabila , robusta , mai ales ca are asa km putini . E frumoasa . Sa ai noroc de ea ,

Link către comentariu

Te felicit pentru "noua" masina. Mi se pare una foarte ok. Sa ai noroc de ea si sa conduci prudent!

Link către comentariu

206? Tu nu stii melodia cu "206-i numaru', Peugeot e marca..." :))

Arata bine masina, dar o cam nedreptatesti cu doar o poza. Asteptam mai multe si pana atunci s-o plimbi sanatos! :Driver:

Link către comentariu
  • 2 months later...

Revizie din nou, au parcurs aproape 10.000km. (Are 40.400km acum)

Baterie Varta de 70 Ah, filtre Bosch, ulei Castrol Edge 5W40, bieletele antiruliu (una avea joc si era crapata in partea superioara) si un burduf de la planetara(era fisurat si curgea vasilina).

In rest motorina si plimbare :))

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Ca si modificari ii poti pune bara fata de Ibiza din 2007 care e mai agresiva si farurile cu faza scurta/lunga separate care mie mi se pare ca arata mai bine..

Link către comentariu

Farurile intr-adevar arata f bine, cele la care te referi tu!

Eu as vrea niste jante pe 16 acum!!!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Legat de faruri,daca tot vrei sa le schimbi mai bine optezi pt modelul cu xenon.

Pt bara mai ai si varianta ibiza cupra.

Link către comentariu

Sa ai noroc de masinuta.

Legat de 206, ai fost tu ghinionist, ca altfel este o este o masinuta minunata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!