Jump to content

passat cc 1.8 tsi DSG

coiotulro

Postare recomandată

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• coiotulro

23

• F l o r i n

3

• davides

3

• corad0

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina....am avut si eu un 2.0 tdi si mi-a placut foarte mult...Motorizarea impreuna cu DSG-ul sunt "beton" iar geamurile fara rama sunt "fitza"!

Detaliaza si tu optionalele si fa niste poze mai faine...

Sa o stapanesti sanatos!

P.S. Ce-i cu numerele alea? :P

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pai de unde sa incep....

Numerele sunt de Dubai pentru ca aici sunt stabilit momentan.

Masina era pe stoc la promotie:

-5 ani garantie

-5 ani sau 75K service gratuit

-inamtriculare gratuita

Ca si echipare e varianta de baza(aici):

-geamuri electrice fata spate

-oglinzi electrice

-parking assist

-ESP, ABS samd

-cruise control(cel simplu nu ACC)

In Romania am o Honda Accord 2.0i Manuala si mi-a luat ceva timp sa ma invat cu DSG-ul.

Fitza de masina........ :)

Veyron Super Sport Blue Carbon Fiber

post-3057-0-71657400-1322778358_thumb.jp

Modificat de coiotulro
Link către comentariu

pai ce sa faci....daca descoperi ca ai in curte petrol, iti iei Veyron....ce sa iti iei? (macar e din gama VAG) :))

si inca unu "live" de la mine : :P

post-79494-0-57159400-1322789188_thumb.j

Modificat de corad0
Link către comentariu

Nice car ;)

Corado, ala e Rodeo Drive ?

Imi pare tare familiara strada aia...

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Cateva poze cu interiorul.

Poate sa imi explice si mie un coleg cum sa opresc motorul si scot cheia din contact fara sa imi mai apara de fiecare daca acelasi mesaj de eroare "Please check dead-lock".

post-3057-0-91586000-1322892327_thumb.jp

post-3057-0-45533600-1322892350_thumb.jp

post-3057-0-86541900-1322892368_thumb.jp

Link către comentariu

arata "pericol" masinuta ...

Ps: tot mai curge la robinet petrolul pe acolo? cat mai e litru de benzina la voi? ... Uimeste-ma :)

pff ce masini la intrarea aia ... presimt ca e ceva normal pe acolo sa vezi ferrari,bugatti,mercedes si alte suv-uri la un loc :D ...

Link către comentariu

Premium Plus 98 - care e cea mai scumpa 1.58 Lei

Normala 95 - 1.28 Lei

Masini vezi de toate.

Majoritatea isi iau Japoneze ( Toyota , Honda) apoi urmeaza cele din Germania ( Merc, Audi , BMW, VW) si apoi restul,.....

Logan am mai vz dar putine ... bineinteles cu sigla Renault si Dusterul am inteles ca urmeaza sa fie lansat.

Chiar nu imi poate spune nimeni ce sa fac sau cum sa fac sa nu imi mai apara mesajul de eroare cand opresc masina?

Link către comentariu

Ce pret la benzina, ne-ai facut pe toti invidiosi, merita sa iti iei motorul de 3,6 fsi si sa mergi numai cu pedala la podea la pretul ala al benzinei.

Link către comentariu

da .... bani sa ai.......

problema e ca sunt camere peste tot asa ca .....

oricum viteza e limitata la 100 pe strazile principale si 80 pe cele secundare dar bineinteles cu o marja de toleranta de 20km/h.

Link către comentariu

O limita de viteza destul de mica avand in vedere ca pe Youtube baietii cu supercar-uri fac liniute la viteze deloc legale. :)

Modificat de b 50 ppx
Link către comentariu

Nu inteleg... poti sa mergi prin oras cu 100 de km/h? Sau te-ai referit la drumuri gen DN la noi?

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Se fac si de astea dar majoritatea sunt localnici.

Nu zice nimeni ca nu se poate merge cu 250+ (loc este in afara orelor de varf) dar daca te prinde politia amenda, permisul suspendat si masina confiscata pe perioada cand nu ai permis.

PS: si totusi nu imi spune si mie un coleg cum se opreste motorul ca sa nu mai apara mesaje de avertizare....

PS2: O imagine bonus de pe palmier unde de obicei cea mai ieftina masina e Mercedes.

post-3057-0-83280200-1322927802_thumb.jp

Modificat de coiotulro
Link către comentariu

Premium Plus 98 - care e cea mai scumpa 1.58 Lei

Normala 95 - 1.28 Lei

Masini vezi de toate.

Majoritatea isi iau Japoneze ( Toyota , Honda) apoi urmeaza cele din Germania ( Merc, Audi , BMW, VW) si apoi restul,.....

Logan am mai vz dar putine ... bineinteles cu sigla Renault si Dusterul am inteles ca urmeaza sa fie lansat.

Chiar nu imi poate spune nimeni ce sa fac sau cum sa fac sa nu imi mai apara mesajul de eroare cand opresc masina?

Benzina ca benzina, dar un litru de apa cat costa?? :lol: :lol: :lol:

On topic: foarte frumoasa masina si mai ales zona in care traiesti!

Link către comentariu

Si taicamiu lucreaza in arabia de cativa ani la vreo 80 de km de Dubai si intr-adevar un plin de benzina costa cat o sticla de apa ...

Link către comentariu

Da.

Am incercat si cu usa inchisa cu piciorul pe frana in P, fara piciorul pe frana in P si tot la fel.

Cu frana de mana cuplata ne-cuplata.

In mod normal care e procedura care trebuie urmata?

Link către comentariu

pai din cate banuiesc eu,mesajul se refera la faptul ca se blocheaza usile dupa o anumita viteza,sa previna furtul la semafor,etc.

la masina mea s-a activat cu vag-com. la cele noi stiu ca se poate activa din meniul comp de bord.

ai incercat sa butonezi,apare ceva acolo? daca nu si nu,o vizita la dealer e singura solutie; nu cred ca ar fi vreun membru de pe forum cu interfata VAG sa te ajute acolo in Dubai. si pe la intalniri nu cred ca ajungi :P

Link către comentariu

Cateva poze noi

La culoarea asta de masina ce culoare a foliei o prinde mai bine?

Am primit un bonus la V-KOOL si pot sa imi aleg culoare samd numai ca as avea nevoie de niste sfaturi.

post-3057-0-83135100-1323371434_thumb.jp

post-3057-0-13938100-1323371449_thumb.jp

Modificat de coiotulro
Link către comentariu

Eu am 85 % negru si sunt multumit :)

Ea alba cu folie neagra da cel mai bine.

Probleme cu rutiera nu exista. La inceput ma opreau sa admire masina. La cat de bine arata chiar ei spuneau ca e si pacat sa dau folia jos:)

Deci recomand negru... cat mai inchis :)

Modificat de Kostas
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ....sunt fan CC de cand a aparut ! Folie eu unul as pune nu foarte inchisa nuanta asa mai finuta ..in stilul masinii.Sincer?cred ca daca as avea eu masina asta nu as pune folie deloc.Sa am situatia ta (cred ca foarte buna) as pune niste jante mai mari si un airride,dar presupun ca nu ai ganduri foarte mari sa te duci asa departe + nu ma pricep daca poti face mutarile astea cu masina in garantie ! Kilometrii fara sfarsit ca benzina vad ca e de unde si la pret de nimic !

Link către comentariu

Folie trebuie sa imi pub din 2motive:

-mi-au bagat automat pe gat cand am facut creditul

-vara e nenorocire cu caldura:ajunge la pranz chiar si la 47

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!