Jump to content

Passatul meu, help me to see 'im shine

eRaseR28

Postare recomandată

am deschis acest topic acum o jumatate de an...din pacate am uitat un pic sa mai trec pe aici si sa mai vad ce fac baietii....iata ca pot pune cateva poze cu Passatul meu si ce i-am facut.

I-am pus bandouri cromate si jante. Bandourile cromate sunt doar jos puse, nu in dreptul ferestrelor. Am dorit sa pastrez o nota "a la Bluemotion" ca tot are 1.9 TDI

Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eRaseR28

16

• Andrei_Tdi

8

• Megatron

7

• Sor!n

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo man! Deja e alta masina :) Ce jante sunt? Arata a fi pe 17 si seamana izbitor de mult cu milwawkee-urile originale pe 16!

Arata chiar bine fara crom la geamuri

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

Pai stau intro dilema privind cromul la geamuri! Jantele sunt pe 16, sunt facute pentru Passat b6. Imi place aerul de Bluemotion desi este un banal 2007 BXE

Link către comentariu

De ce e banal? Cu ce e mai "tare" un 1.9 tdi Bluemotion? Bxe-ul este un motor reusit, fiabil si cu potential. Fa-ti un upgrade la turbo + un soft si ajungi in 160-170 cai si ai sa vezi ca nu va mai fi absolut deloc banal :)

Eu zic ca arata mai bine fara cromul ala la geamuri. Cel putin pe culoarea pe care o are masina ta.

Jantele nu cred ca sunt OEM de passat b6. Nu sunt milwawkee - cele pe care le am eu. Seamana, dar nu sunt alea.

Link către comentariu

Jantele da sunt Borbet, mi-au placut mai mult. Nu a spus nimeni ca sunt ale masinii. Le-am luat din Germania....tot de pe un B6

Link către comentariu

Pai stau intro dilema privind cromul la geamuri! Jantele sunt pe 16, sunt facute pentru Passat b6. Imi place aerul de Bluemotion desi este un banal 2007 BXE

Asta m-a indus pe mine in eroare.. Sunt jante Borbet, aftermrket, nu cred ca sunt destinate passat-ului b6 :)

Link către comentariu

Aahh nu! Mie mi-a zis tipul respectiv ca sunt facute pentru golf si passat aceste jante. Acum nu stiu cat de adevarat este. Cert este ca eu le-am luat direct pentru ca mi-au placut.

Oricum sper sa mai tin masina un an, un an jumate! Pana acum nicio problema, ceea ce e remarcabil pentru ca am facut 35000 de km si nu am investit nimic...cu exceptia a 2 becuri arse. Are o fiabilitate mai buna decat a unui b5.5. Totusi un punct negativ asupra materialelor de bord si a sigurantei pasive. Nu mi se pare o masina asa sigura in ceea ce priveste siguranta in caz de impact!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!