Jump to content

Passatul meu, help me to see 'im shine

eRaseR28

Postare recomandată

Chicago poti gasi si replica la un pret mult mai mic fata de cele OEM, dar merita deplin, l-ai facut unic din start cu ele. Am vazut foarte putine Passat-uri dotate cu jantele astea.

Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eRaseR28

16

• Andrei_Tdi

8

• Megatron

7

• Sor!n

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

baieti, va multumesc. cred ca am sa pun jante pe 16, max 17 si originale.

victoras...ms pt link..il cautam demult

Modificat de eRaseR28
Link către comentariu

faina masina Andrei.

Tuturor va multumesc pentru sugestii si pareri, insa, dupa cum mi-a sugerat si dark_master, cu prima ocazie cand imi intra ceva "malai" prin buzunare, ma bag la crom-nichel si jante. Aveti dreptate, cei mai individualisti, merita sa faci si asa ceva, insa nu la acest model. Stie cineva cum se numesc aceste jante?! Exista si pe 16?!

http://www.autobox.r...01116143246.jpg

Jantele pe care colegul le cauta aici sunt Monza, nu Chicago. E adevarat ca Chicago sunt printre cele mai frumoase jante de Passat, dar astfel de jante costa destul de mult, plus cauciucurile pentru asa ceva.

Jantele pe 17'' mi se pare ca reprezinta un compromis bun pentru un Passat, aduce sportivitate, dar in acelasi timp ramane si comfortabila masina.

Modificat de dark_master
Link către comentariu

In ce priveste jantele, te sfatuiesc insistent sa nu-ti cumperi replici pentru ca sunt cu mult inferioare jantelor originale din mai mai multe puncte de vedere:

1. Se numesc replici pentru ca nu sunt originale. :))

2. Sunt mai grele ca jantele dupa care sunt copiate.

3. Sunt mai slabe ca originalele, se indoaie si se ovalizeaza foarte usor, mai ales in Romania.

4. Se zgarie foarte usor, vopseaua de pe ele rezista greu anotimpului rece si dupa 2-3 luni le piere luciul.

5. In cazul unei posibile revanzari, n-o sa scoti nici macar jumatate din cat le-ai platit.

Inarmeaza-te cu rabdare si cauta jante originale pe net pana afli ce iti place si stii ca ti se potriveste si la buzunar. Cum zicea dark_master cel mai bun compromis este cu 17" + prezoane antifurt, eu am montate doua seturi.

Link către comentariu

sunt superbe Monza, ii sta bine unui Passat asa cum il am eu. Probabil ca il schimba radical. Daca ii mai schimb si semnalizarea fata din bara sa ii puna alba in loc de galben va fi superba. Chestia nasoala e ca nu prea gasesti jante Monza, asa ca va trebui sa astept sa prind niste originale. Replici nu pun pe masina! Oricum sunt destul de scumpe si astea la ce-am vazut eu....600 euro..pfff e ceva! Dar merita.

Iar cu pachetul crom pe usi-ferestrea abia astept, dar aici sunt multe riscuri. Poate le schimb si eu taman la Cluj unde le-a schimbat dark_master :lol: pentru ca sincer mi-e frica sa nu dau de alte necazuri cu chederele la cat de priceputi sunt meseriasii in RO...

Modificat de eRaseR28
Link către comentariu

Un model rar, ar fi iarasi jantele Westwood, pe 17". Eu d-alea mi-as lua, dar cum ziceam, foarte rare!

Link către comentariu

Andrei_Tdi, confirm ca jantele Westwood sunt foarte rare. O singura data am aflat pe net de vanzare si si atunci au fost foarte scumpe. Aceste jante nu numai ca sunt foarte frumoase, dar au un look mult mai sportiv ca Chicago sau Monza. Atasez o poza...

post-77175-0-24032200-1323046127_thumb.j

Link către comentariu

In ce priveste jantele, te sfatuiesc insistent sa nu-ti cumperi replici pentru ca sunt cu mult inferioare jantelor originale din mai mai multe puncte de vedere:

1. Se numesc replici pentru ca nu sunt originale. :))

2. Sunt mai grele ca jantele dupa care sunt copiate.

3. Sunt mai slabe ca originalele, se indoaie si se ovalizeaza foarte usor, mai ales in Romania.

4. Se zgarie foarte usor, vopseaua de pe ele rezista greu anotimpului rece si dupa 2-3 luni le piere luciul.

5. In cazul unei posibile revanzari, n-o sa scoti nici macar jumatate din cat le-ai platit.

Inarmeaza-te cu rabdare si cauta jante originale pe net pana afli ce iti place si stii ca ti se potriveste si la buzunar. Cum zicea dark_master cel mai bun compromis este cu 17" + prezoane antifurt, eu am montate doua seturi.

Am auzit si eu pareri d-astea si pot sa spun din proprie experienta ca nu e mereu adevarat. Am avut pe fosta masina niste replici de RS4 pe 17". Nu am avut absolut nicio problema cu ele. Greutatea era similara cu 17" stock, nu le-am indoit, nu s-au zgariat usor, nu a sarit vopseaua, nu nimic. Au fost 2000RON de noi si sunt convins ca dupa 3 ani le-as fi putut da lejer cu 1300-1400RON pentru ca aratau ca si noi.

Link către comentariu

la jante eu zic ca tine foarte mult si de posesor cum le intretine.daca da cu ea prin toate gropile clar nu rezista, daca nu spala masina cu lunile si lasa depunerile de bitum etc etc normal ca se matuiesc si sare si lacul...

:offtopic: @ice_2k- la tine nu ar fi avut cum sa nu tina la ce grija ai avut tu de fosta masinutza

Link către comentariu

Asta asa e, dar totusi iti dai seama ca-n 3 ani am mai nimerit si eu cate-o groapa d-aia mai imputita si totusi n-am avut nici cea mai mica problema cu ele. Nu zic ca toate replicile sunt OK, dar parerea mea e ca UNELE sunt :)

Link către comentariu

Stiu si eu ca mai sunt din astia ca tine care stiu sa aiba grija de 4jante aliaj indiferent ca sunt replica sau nu. Si eu fac parte dintre ei.

Mai stiu ca am vazut cu ochii mei jante replica intr-un hal fara de hal si ca asta nu se datoreaza neaparat proastei ingrijiri care le-a fost acordata. Nu o data, ci de mai multe ori am vazut de vanzare replici de pe care a sarit vopseaua, nu neaparat din cauza bordurilor, de unde si parerea mea despre lacul de proasta calitate de pe ele, plus parerile altor utilizatori de pe alte forumuri. Parerea mea este ca cine isi ia jante replica noi la pret egal cu jante OEM de ocazie face o prostie.

Parerea mea... "care este"... nu e nimeni obligat sa o respecte.

Link către comentariu

Monza mi se par un bun compromis intre eleganta si sportivitate. In plus Monza da bine la culoarea mea. Parerea mea. Cred ca victorash are dreptate. Replicile sunt sub calitatea originalelor...acum nah, fiecare crede ce vrea :icon_thumleft:

Link către comentariu

si asta este adevarat.erau pe piata la un moment dat niste replici de jante care se gaseau pe audi a8. stiu doua persoane care au avut replici pe audi a4. unul le are si acum si sunt ok, iar celalalt a scapat de ele dupa un an pentru ca aratau groaznic

post-11532-0-97180500-1323103605_thumb.j

Link către comentariu

N-a zis nimeni ca replicile sunt mai bune ca OEM-urile :) Am zis doar ca nu toate replicile sunt praf.

Link către comentariu

Are o coafeza aici la bloc la mine Westood-uri pe Passatul ei!!! Care veniti intr-o seara sa facem o rocada? :D :))

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

Asa ca daca vreti sa-mi faceti un cadou perfect de Mos Nicolae, va zic subtil adresa! Uite acu' ma duc sa-mi spal galosii si-i spal si pe ai ei sa nu va murdariti pe maini! :))

Link către comentariu

Ceva mai rar ca monza si chicago ar fi samarkand 18". Arata criminal :D

07Passat+004.JPG

Sau ceva pe 17", care ii dau un aer de mare limuzina Passat-ului B6, Macau.

passat-3c-macau-21691.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

deci masina mea este exact culoarea ta si imi place la nebunie, am avut de ales intre argintiu si negru, numai ca are si crom. dar nu am cromate barile alea de pe masina sus...alea care agati cutia pt. bagaje ( dachreling ) ceva de genu. am la usi si la ferestre crom atat. si am si semnalizari albe ca este din 2008. dar nu am schimbat nimic la masina decat jantele care le-am achizitionat acum pe 17'' in 5 spitze, cred ca sunt Monte Carlo. mentionez ca am urmarit sa gasesc numai jante originale, asa cum incaltamintea nu mi-o cumpar de proasta calitate asa nu pun roti sau cauciucuri fantoma.Cine vrea jante sau cauciucuri si are drum in germania ma poate contacta prv.va pot ajuta sa gastii orce va doriti:)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Update.

Am sa pun jante. Chestia cu cromul...hmmm...acum sunt cam in dubii. Sincer ca spun, m-am invatat cu ea. Dar poate iar ma razgandesc lol.

Jante pe 16. Macau

Modificat de eRaseR28
Link către comentariu

Ai pus jante pe 16" si se numesc Macau? Sunt OEM? Nu cumva sunt Milwaukee?

Eu stiam ca exista doar pe 17"... Pune o poza sa vedem.

Link către comentariu

Frumusica masina! Sa o stapanesti sanatos si nr nelimitat de km. Cat despre cromuri pot sa-ti recomand sa o faci cum sunt Passaturile Sportline, adica schimbi doar bandourile de pe usi si de pe bara din spate + semnalizari albe (cum ziceai si tu) si jantele pe care ti le vei lua si eu zic ca va arata superb.

P.S: Pune si poze din interior cand poti, sa-l vedem si noi! :D

Atasez si o poza cu un Passat Sportline, aceiasi culoare ca al tau ca sa-ti faci o idee

post-27170-0-26618700-1325262980_thumb.j

Modificat de micnea
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Merg si arata foarte bine... am vazut in trafic passat B6 cu jante de CC si arata super.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!