Jump to content

Passatul meu, help me to see 'im shine

eRaseR28

Postare recomandată

Va prezint al meu Passat, e cam uratel, dar cum am vazut pe forum, multi baieti le-au modificat superb, ceea ce as vrea si eu sa fac. Asadar o sa prezint update-uri.

Ce doresc sa ii cumpar:

-jante aluminiu

-crom pachet

-semnalizarea din bara galbena, schimbata cu una alba ca la modelele superioare.

intre timp...merg cu ce am. BXE 1.9 2007

post-81953-0-48403700-1322679476_thumb.j

post-81953-0-03920200-1322679483_thumb.j

post-81953-0-70718000-1322679489_thumb.j

post-81953-0-11021300-1322679500_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eRaseR28

16

• Andrei_Tdi

8

• Megatron

7

• Sor!n

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

1000 ron nou, sau 100 euro din dezmembrari. dar e un must. chiar sufar de un complex de inferioritate fata de ceilalti passat-isti LOL

Modificat de eRaseR28
Link către comentariu

Frumoasa masina. Eu as renuntat la ideea cu crom. As vopsi bandourile in culoarea caroseriei :D . Zic ca ar fi mai interesant decat toate Passaturile care pline de crom.

Ma rog, tu decizi ca e masina ta si o faci cum iti place tie :D

Link către comentariu

Merita sa il cumperi daca ai gast tot pachetul cu 100 euro, arata mult diferit cu pachetul crom. In rest iti doresc multi km fara incidente si sa te bucuri la maxim de masina!

Link către comentariu

un prieten radea de mine ca am culoarea urata lol....el are un golf v alb.

apropo de pachetul de 100 de euro, cum vine prins?! pentru ca mi s-a zis ca el se lipeste cu banda dublu adeziva. asta inseamna ca la o spalare mai puternica se va dezlipi

Link către comentariu

Masina arata ok si asa cum e...Passatul e o berlina serioasa care trebuie sa te duca din punctul A in punctul B in deplin confort si siguranta la costuri minime....daca ii pui crom nu se transforma in Rolls....

Drive safe!

Link către comentariu

De acord cu lucian_90tud. Daca tot bagi niste bani macar fa-l sa fie diferit, nu la fel cu toate cele de serie. Urasc genul de masini care arata a r32, dar de fapt ele sunt 1.9tdi. bleah...

Link către comentariu

dar pe usi? acolo am inteles ca vin lipite.

rog moderatorul sa dea dovada de clementa privind discutiile tehnice.

Link către comentariu

daca faci ceva si investesti niste bani gandeste-te de doua ori, poti sa faci ceva mai aparte. in privinta semnalizarilor galbene eu zic ca dau bani pe galben, masina fiind nemetalizata si de culoare relativ inchisa, iar daca le aprinzi 20 %(semnalizarile din bara fata) e posibil sa ai o surpriza si sa-ti placa .

in rest sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km :D

Link către comentariu

La usi ma refeream, se schimba chederul cu totul, nu se lipeste pe nici o piesa.

iar pe geamuri?!

@speed_fane...sa o scot cumva la capat, prietenii imi sar in cap pentru culoare..imi tot spun ca e urata!

Modificat de eRaseR28
Link către comentariu

Poate sunt gelosi ca nu au si ei la fel :)

Mie imi place culoarea.

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

tinand cont ca si eu am aceeasi culoare , nici mie nu imi place asa de mult, dar nici urata nu este .... cat despre prieteni......sa-si cumpere si ei macar un passat ca al tau si mai vb dupa:P

Link către comentariu

Si mie imi place culoarea,chiar este un passat mai altfel decat toate negre de pe strazi.Sa o stapanesti sanatos si scape de sentimentul de inferioritate,este nelalocul lui.;)

Link către comentariu

va multumesc pentru incurajari, am sa va prezint period update-uri. mai atasez cateva poze cu look-ul initial.

Modificat de eRaseR28
Link către comentariu

Salutare colegu! De ce iti pasa tie atat de mult de ceea ce spun altii? Personal, culoarea masinii tale nu mi se pare deloc urata. Daca e sa fac referire si la ideea pachetului crom, pot spune ca pe culoarea asta da mai bine asa, fara crom! Cum spunea un coleg la inceput, ti-as recomanda sa-i vopsesti bandourile si prelungirile spoilerelor(cele negre) in culoarea caroseriei. Va arata ca un bodykit foarte subtil! Am vazut si eu undeva, am incercat, am facut si mi-a placut. Paintjob-ul + un set de jante pe 17" iti vor transforma masina complet. Apoi mai poti face si alte maruntisuri. Folie vad ca ai deja, poti incerca niste tipsuri pt evacuare, semnalizarile daca tii neaparat, dar iti recomand sugestia lui Fane, da foarte bine pe culoarea inchisa a masinii.. si aici deja intervin gusturile fiecaruia. Oricum, bafta in ceea ce ti-ai propus. :)

Link către comentariu

Incearca o masca fara emblema,neagra.dubleaza stopurile pe spate,jante 17,suspensie coborata...fi altfel...brgds

Link către comentariu

Salutare colegu! De ce iti pasa tie atat de mult de ceea ce spun altii? Personal, culoarea masinii tale nu mi se pare deloc urata. Daca e sa fac referire si la ideea pachetului crom, pot spune ca pe culoarea asta da mai bine asa, fara crom! Cum spunea un coleg la inceput, ti-as recomanda sa-i vopsesti bandourile si prelungirile spoilerelor(cele negre) in culoarea caroseriei. Va arata ca un bodykit foarte subtil! Am vazut si eu undeva, am incercat, am facut si mi-a placut. Paintjob-ul + un set de jante pe 17" iti vor transforma masina complet. Apoi mai poti face si alte maruntisuri. Folie vad ca ai deja, poti incerca niste tipsuri pt evacuare, semnalizarile daca tii neaparat, dar iti recomand sugestia lui Fane, da foarte bine pe culoarea inchisa a masinii.. si aici deja intervin gusturile fiecaruia. Oricum, bafta in ceea ce ti-ai propus. :)

Eh, nu imi pasa, erau totusi niste vorbe aruncate la "baza". Doar sunt prieteni.

Ai cumva poze cu masina ta Andrei? Banuiesc ca e interesanta

Link către comentariu

Nu stiu cat este de interesanta pentru ca modificarile sunt foarte putine. :) Aveam si eu un topic pe aici. , iar aici poti vedea cateva poze mai recente. http://vwforum.ro/topic/74064-vand-passat-b6-2008/page__hl__constangeles__fromsearch__1 prelungirea spoilerului spate trebuie revopsita, am avut un accident si cei de la asigurari nu mi-au refacut-o cum era.

Link către comentariu

faina masina Andrei.

Tuturor va multumesc pentru sugestii si pareri, insa, dupa cum mi-a sugerat si dark_master, cu prima ocazie cand imi intra ceva "malai" prin buzunare, ma bag la crom-nichel si jante. Aveti dreptate, cei mai individualisti, merita sa faci si asa ceva, insa nu la acest model. Stie cineva cum se numesc aceste jante?! Exista si pe 16?!

http://www.autobox.ro/public/anunt/big/af04d7f5bc44f944c32f2b7289654666_20101116143246.jpg

Link către comentariu

Jantele se numesc Monza, dar sunt destul de scumpe. La banii aia gasesti jante pe 17''.

Link către comentariu

Jantele se numesc Chicago, sunt pe 18" si sunt intr-adevar foarte scumpe. Monza sunt pe 16" si sunt destul de rare si ele, eu unul n-am prea vazut.

Culoarea masinii tale e frumoasa, am avut un passat 3BG cu culoarea asta si mi se parea superba... e drept ca a fost prima mea masina...

Cateva modele de jante din portofoliul VW http://www.passatplu...elgen/index.htm.

Chicago si Monza

post-77175-0-41794300-1322913908_thumb.j

post-77175-0-34115900-1322913930_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!