Jump to content

Bora Mea

clopos

Postare recomandată

M-am gandit sa v-a prezint si eu masina mea, VW Bora 1.6 16V Edition. Masina e din 2001, a fost adusa in tara in 2007 are manual de utilizare si carte service in limba germana completata si la sosirea in tara + a pastrat toate facturile fostul propetar. Distributia a fost schimbata in anul 2007 in romania de primul propietar la 88.000 km.masina are 2 chei tip briceag eu sunt al doilea proprietar in tara din 03.03.2009 (106.000km) acum masina are aprox. 123.000 km.

De aproape doi ani de cand am masina eu am schimbat:

- bucse punte spate,

- discuri frana fata + placute frana fata spate,

- imediat urmeaza al 2 lea schimb de ulei si filtre,

- montat cotiera fata,

- montat eleron capota spate,

- infolait consola centrala in folie de carbon + manere usi.

- sunt in negocieri pentru jante de aliaj de 16" + cauciucuri, jante originale vw cu 7 spite.

Sunt foarte multumit cum se comporta pe drum, consum si intretinere, nu regret niciodata decizia luata.

Ca dotari:

COMPUTER DE BORD MIC

ABS, ESP,

4 X AIRBAG

CEASURI BORD CROMATE

SUPORT PAHARE FATA + SPATE

4 X GEAMURI ELECTRICE

INCHIDERE CENTRALIZATA

ALARMA DE FABRICA

AER CONDITIONAT

SCAUNE INCALZITE REGLABILE PE INALTIME

VOLAN SPORT IN 3 SPITE IMBRACAT IN PIELE REGLABIL

SCHIMBATOR VITEZE SI FRANA DE MANA IMBRACATE IN PIELE

COTIERA FATA + SPATE

RADIO CASETOFON BETA (INLOCUIT CU MP3 PLAYER LG CU USB, DISPLAY ROSU)

BANCHETA RABATABILA FRACTIONAT 1/3 2/3

ORNAMENTE ALUMINIU

SPALATOARE FARURI

DUZE INCALZITE

OGLINZI ELECTRICE SI INCALZITE

APARATOARE PRAGURI

PROIECTOARE CEATA

Modificat de clopos
Link către comentariu
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• clopos

28

• Circoloco

7

• Laurentiu_LWR

4

• Muale

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poze:

photo0214z.th.jpg

photo0215r.th.jpg

photo0306d.th.jpg

02acum.th.jpg

photo0143tv.th.jpg

photo0347in.th.jpg

Merci, sa sti ca imi place la nebunie, poate cum e si prima mea masina

Modificat de clopos
Link către comentariu

frumoasa masina,pare destul de ingrijita....oricum asteptam mai multe poze cu interiorul...si clar are nevoie de niste jante....va avea cu totul alt look.Oricum, felicitari!

Link către comentariu

Va multumesc, abia astept sa reusesc sa cumpar jantele, nu stiam ce sa imi iau pentru ca imi doream ft mult de 17" si intrun final am decis ca pe 16" sa fie. Oricum, jantele sunt ca luate, urmeaza sa imi inegresc stopurile, sa imi fac si semnul spate negru ( daca stie cineva cum se da jos as dori sa imi explice) si sa pun o folie pe geamuri

Link către comentariu

In primul rand: frumoasa masina!

In al doilea rand, bravo! Schimbi totul in bine la ea.. Si aici ma refer la stopurile alea... care arata aiurea si probabil strica mai mult masina decat lipsa jantelor. Vor da mult mai bine pe negru, cu siguranta!

PS: ai intrebat de semnul de pe spate. te referi la sigla VW? Daca e montata ca cea de pe fata, atunci are niste cleme pe interior, totusi nu m-as incumeta sa o vopsesc, arata prea bine asa. Sfatul meu: lasa-o asa cum e, desfacand-o risti sa rupi ceva cleme + ca vopseaua se mai ciupeste, etc... Uita-te la grila de la golful meu ( 100%homemade ) si observa ca am lasat si eu sigla vw in culoarea naturala, am vopsit doar suportul in negru.. Pe fata 100% cand dai jos suportul (practic toata grila), poti desface foarte usor sigla, vezi toate clemele, nu prea exista sanse sa rupi ceva.

Inca odata, faina Bora. Sa o stapanesti sanatos !

Modificat de misufha
Link către comentariu

Merci misufha, nu vreau sa il vopsesc, am 2 varinte: 1 sa cumpar semnul de culoarea neagra si 2 sa il coaletez cu folie negru mat cum l-am facut si pe cel din fata. cel din fata l-am facut de mai bine de jumate de an si inca rezista bine.Apropo de stopuri abia astept sa le fac negre. si uite inca o chestie super tare ce am gasit ce ma tenteaza si pe mine sa fac: http://uk-mkivs.net/...170.aspx#978170 arunca o privire ;)

Modificat de clopos
Link către comentariu

Bani sa fie :) am noroc ca tata e electrician auto si cunoaste si mecanic si si vopsitor/tinichigiu care sunt dispusi sa ma ajute

Link către comentariu

Tocmai am platit jantele, asa ca la primavara am sa incalt masina cu jante si cauciucuri noi. modelul acesta de jante l-am cumparat

alufelgenborbetroute66.jpg

Link către comentariu

Trebuie sa caut in Tg Mures pe cineva care pune folie pe stopuri sau sa le inegreasca.

Link către comentariu

abia astept primavara sa pun jantele. pana atunci sper sa pun folie pe geamuri si stopuri

Link către comentariu

Am reusit sa inegresc stopurile, am ales varianta cu folie nu cea cu lac. Arata mai bine?

Asa au fost:

photo0379m.jpg

Asa sunt acum:

photo0378k.jpg

Si asa arata acum pe masina:

photo0380vo.jpg

Link către comentariu

arata mai bine cu folie decat fara.

dar dupa mine nu arata bine acest model de stopuri...

Link către comentariu

Da, nu prea o prinde modelul.... mergeau niste lampi mai decente, apropiate de modelul OEM.....

Link către comentariu

asa am luat masina, momentan sunt bune, in viitor am sa le schimb cu stopuri led. modelul acela apropiat de OEM

Link către comentariu
Ciprian Ciobanu

Frumoase jantele, dau bine pe bora, la fel am si eu pe bora mea.. Nu stiu exact cum se numesc, stiu doar ca eu le-am luat de pe un golf4 pacific...Multi km fara probleme!

Link către comentariu
  • 4 months later...

Pozele cu jantele de vara. Cat am asteptat sa le pot monta sa vad cum arata masina. Imi place ft mult

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?qu3cu0

Manerele de pe usi sunt date jos si pregatite pt vopsit. Le-am curatat de acel material cauciucat si arata ft bine fara dar nu sunt multumit asa ca am sa ma documentez sa vad cum si cu ce e cel mai bine sa le vopsesc

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?mgrb3l

Am sa revin cu poze cand vor fi gata

---

I am here: http://tapatalk.com/map.php?fwi1co

post-50982-133474241517_thumb.jpg

post-50982-13347424445953_thumb.jpg

Link către comentariu

cif, apa calduta, si cu o carpa de bumbac, multi nervi si rabdare. :)) nu as mai face incaodata treaba asta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!