Jump to content

VW GOLF IV VARIANT / 1.9 TDI ALH&TCM

misufha

Postare recomandată

Eu nu ii vad rostul. :) Dar e ok.

Deci? Ai reusit cu led-urile? Sunt led-uri din acelea de bord de Golf III. Ai rezolvat BC si TCM?

Link către comentariu

Cu ledurile nu, tcm sunt fff aproape, am injectoarele mai trebuie remaparea, cu bc peste o luna se rezolva

Link către comentariu
  • 2 months later...

Intre timp s-a umblat putin la injectoare, trebuie sa facem si remapare, s-au schimbat mai multe consumabile printre care bucse spate... Masinuta merge de minune si reuseste sa ma incante mereu cand urc la volan !!!

Link către comentariu

Incet, incet ... se fac toate.

Spor la modificari :icon_thumleft: ... dar mai subtire cu ele, ca genereaza greierasi,,,,, :lol:

Link către comentariu

Eu am vazut'o azi "live" pe Independentei...Mishule nu prea te uiti pe strada sau masina mea nu iti place? :))

Sincer prima data am zarit jantele ...si mi s'a facut gura punga :D LEMON GREEN!

Frumos,frumos,pacat de drumurile PRAF!!!! din Iasi :(

Modificat de zebrocksky
Link către comentariu

atunci, mai pune Misule ceva poze, sa salivam si noi

Link către comentariu

Scuza-ma zebro, dar... 1. sunt putin miop, la modul general si 2. am proasta obisnuinta sa nu ma uit pe strada si multi imi bat obrazu' ca nu raspund la salut... Sincer scuze !!!

@ jante: sunt de iarna si in scurt timp le vom schimba cu cele de vara.... Din pacate, pentru ca imi plac mult. :D

PS: cand mai e vreo intalnire undeva, zi-mi si mie, ca m-am plictisit maxim in ultima perioada... atat stiu: facultate, mancat, somn... :(

Promit sa fac poze noi cand mai iese putin soarele si pe la noi, p-aici prin Moldova :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!