Jump to content

VW GOLF IV VARIANT / 1.9 TDI ALH&TCM

misufha

Postare recomandată

Sa incep prin a-mi prezenta jucaria:

VW GOLF 4 - 1.9 TDI (90CP STOCK) + TCM CHIPTUNING -> @ 125CP

Ca si "dotari", avem:

- Tempomat

- Navi (MFD)

- XENON (LUNGA + SCURTA)

- ESP, ABS, PROTECTED BY GOD, ETC.....

- Jante 17" (si vara BBS RK BLACK ED, si iarna MASITALY PRESIDENT AMARILLO FLUOR, se pot observa in pozele de mai jos)

- A/C

- Filtru K&N

- Suspensie Eibach ProStreet (SPORT 100%)

- Folie geamuri (cum ar zice unii, geamuri "colorate")

... si altele ce nu-mi vin acum in cap, dar pe masura ce imi revin, le mentionez...

Masina am luat-o la 80.000km din Germanica, si ulterior am modificat-o dupa gustul meu...

Ca si investitii, oh God.. : distributie, ulei + filtre ( de vreo 8ori ), tampoane motor (am avut si patanii), kit ambreiaj, EGR, Turbo (SALUTARI CIPOS), Suspensii (am sarit in grad)... cu siguranta omit multe, dar pe masura ce imi revin, le mentionez.

Asaaa... sa pun si ceva poze.. In primul rand scuzati claritatea pozelor, doar astea le am, asa putine si proaste cum sunt, le pun si promit sa revin cu ceva nou si bun.

Vara:

post-965-0-49326500-1322581382_thumb.jpgpost-965-0-71540200-1322581331_thumb.jpgpost-965-0-06084100-1322581363_thumb.jpg

Iarna:

post-965-0-44478800-1322581370_thumb.jpgpost-965-0-38740600-1322581340_thumb.jpgpost-965-0-81185300-1322581322_thumb.jpg

Intre iarna si vara se diferentiaza doar jantele :D

post-965-0-84967400-1322581354_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina ... o vad prin Iasi mai nou ;) am observat ca a avut o contributie substantiala golful lui Cirinel :) GL !

Link către comentariu

Superba masina!Sa te bucuri de ea :rolleyes:

Multumiri + caluroase salutari din NEAMT! Ah, si sa nu uitam: Cati mai multi km fara incidente / bani cheltuiti !

Link către comentariu

Multumesc la fel! Cat despre bani cheltuiti vor fi multi,aproximativ 2300 euro cu inmatricularea apoi voi incepe cu putin "tuning" :icon_cheesygrin: .Asta e, traim in Romania :screwy:

Link către comentariu

Multumesc frumos! In primavara doresc sa aduc ceva modificari, precum: clean look, grila GTI (fara sigla GTI), cumparat deja un sistem (subwoofer + statie + capacitor + cablaj), de-acum sa-mi fac si timp sa-l pun....si :-? voi mai vedea pe parcurs

Link către comentariu

salut. eu spun doar ce nu imi place sau ce ai putea face la masina:

-bandouri vopsite

-prea multe stickere pe usi,nu vad rostul acestei laude in scris la ce ai (eventual) pus pe masina

-volan sport, 3 spite

-jantele in alta culoare,cele BBS. negrul le cam ascunde frumusetea.

-manerele de la clante argintii...nu mai ai altelelemente crom sa se asorteze.

Link către comentariu

muale sunt intr-un gand crede-ma! stickerele au fost puse cand era odata moda :)) tin minte ca aveam stickere si capace la jante tabla...

o voi face clean clean ! tot alb.

Cat despre BBS... cred ca le las negre.. nu m-as risca sa le vopsesc, cine stie cum iese vopseaua... si n-as vrea sa stric frumuseste de jante estimate undeva la 1000e...

Link către comentariu

daca le vopsesti calumea (pulbere electrostatica,la cuptor) iese ceva deosebit si in acelasi timp rezistent.

pretul ar fi undeva la 150 euro daca tin bine minte,vezi pe forum oferte.

Link către comentariu

Frumos golful,l`am vazut prin Roman.

Un singur lucru nu imi place ,VR6 de pe hayon...

Jantele sunt cireasa de pe tort...

Link către comentariu

cu VR6 de pe hayon am cumparat-o... si cred ca au fost vreo .. sa zic 200-300 situatii in care am vrut pur si simplu sa le smulg de-acolo. Dar am o frica: cine stie ce culoare e sub? Daca apare diferenta de culoare? iese la un polish ? Daca cineva e in masura si cunoaste si poate sa-mi spuna exact cum va fi, le dau jos ACUM la lanterna :))

Link către comentariu

incalzesti cu un feon,cu guta tragi pe sub litere iar daca ramane adeziv/burete dai cu un spray pt indepartat adeziv si stergi cu carpa.

si eu am avut ceva cromat lipit (scria extreme) si prefer sa se vada dif de nuanta de la 5 cm decat sa se vada scrisul de la 10 metrii

Link către comentariu

Intre timp rezolva(i) si cu Angeleyes-urile... Rezolvare: inlocuirea unei sigurante :)) Si eu care credeam ca-s crapate de-a binelea...

388649_255599631160685_100001319490200_634885_424337150_n.jpg

Link către comentariu

Mai bine nu o inlocuiai. Angel-eyes sunt pentru BMW, nu pentru VW :))

Link către comentariu

Angel eyes-urile pot arata bine. Iti propun totusi sa pui led-uri in ele. Arata mai bine.

Modificat de rudolf.s
Link către comentariu

@ rudolf.s - unde pot face operatiunea asta? Trebuie "crapat" farul? Tare mult as vrea... Astept raspuns. Mersi!

Link către comentariu

Poti sa faci operatiunea in bucatarie, camera etc. :P Se da jos farul si cu o penseta eventual scoti becurile si le inlocuiesti cu led-uri cu acelasi tip de soclu. Nu trebuie sa demontezi farul.

Link către comentariu

Si pentru ca tot vine craciunul, imi fac un wishlist micut:

- BC (cu ajutorul lui F L O R I N) .. Dar asta in vacanta deoarece acum ma omor cu faculatatea :))

- Injectoare + remapare ( cu ajutorul TCM - mereu ffoooaaaarte multumit ! )

Sper ca Mosu' sa vina si la voi cu tot ceea ce va doriti !

LE: TCM s-ar putea traduce si " Toti Colegii Multumiti " nu? :))

Modificat de misufha
Link către comentariu

Frumos golf ... Spor la modificari ... !!! Si nu asculta parerile "rautacioase" ale colegilor invidiosi :))) noi cei cu dricurile trebuie sa fim uniti :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!