Jump to content

Vibratiile motorului 1.4 TDi


kintziky
 Share

Postare recomandată

Salutare!

Tot incerc sa dau de cap la urmatoarea problema. Vibratiile motorului le simt si in volan si la schimbator si pe scaun.

Cel mai puternic se simt cand motorul e la relanti.

Nu se simt mereu.

Am auzit pareri ca ar fi de la suporti motor. Cand l-am montat pe Bubu, suportul din dreapta l-am pus nou iar cel din stanga mi s-a spus ca este bun.

M-am gandit ca ar fi de la motorina. Am pus de la Petrom, aceeasi benzinarie, cateodata mergea frumos, cateodata nu. Cu plinul de la aceeasi benzinarie a mers si bine si cu vibratii puternice. Am mai pus de la Mol, motorina cea mai scumpa si nu i-a placut. Am mai pus de la Rompetrol, asta i-a placut cel mai mult, dar nu a rezolvat vibratiile.

Cine a mai patit, sa-mi spuna ce a facut. n-as vrea sa iau suportul de motor (care e destul de scump) si sa constat ca nu este acela cauza.

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna,

Bubu-lui tau ar trebui sa-i faci o verificare, daca motorina este ok, vad tampon motor schimbat(incearca sa vezi daca motorul are joc mare), bujii ok, totul curatat nu vad ce ar mai putea fi, aceste vibratii se prezinta doar la relanti sau si-n mers?

Numai bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Kintziky, doar un control amanuntit iti poate rezolva problema. Cauzele poti fi multe : tampon motor fisurat sau rupt, injector care nu mai lucreaza cum trebuie sau deloc, combustibilul, tampon cutie viteze....teoretic iti pot insira aici toate piesele dar este bine sa o duci la un control, nu cred ca o sa te coste chiar atat de mult o vizita la service.

Stima

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare! Duminica trecuta am fost pana la Brasov si am pus la un plin de motorina de la Petrom, aditiv de curatat injectoare de la Valvoline. Vreau sa spun ca a facut foarte bine motorului. Acum Bubu nu mai are vibratiile acelea enervante, motorul nu mai este la fel de zgomotos si este foarte fasnet. :)

Se pare ca asta a fost problema.

Numai bine!

Modificat de kintziky
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!