Jump to content

My '12 Tiguan

scoalaveche

Postare recomandată

Felicitari pentru achizitie. E foarte frumoasa, poate chiar mai frumoasa decat vechiul model :D. Sa o stapanesti sanatos !

Alex-S, padelele se vad in ultimele poze in spatele volanului, daca te uiti bine. Scaunul soferului cel mai probabil are reglaj electric pentru spatar si lombar.

Link către comentariu

@Alex-S: padelele sunt la "orele 9 si 15" in spatele volanului. Reglaj electric la scaune nu exista - si spatarul si lombarul sunt cat se poate de mecanice. Din cate stiu eu este o optiune numai pentru tapiteria de piele cu reglaj electric si memorie.

@mike.: nu am comandat Premium BC. Cred ca e standard pentru linia de echipare Track&Style pt ca am aceasta dotare.

Link către comentariu

pana la urma ii pui capace pe roti sau o lasi asa cu tabla pe afara? Am vaz. cateva capace dragute pe la nemti la cca. 50e

Link către comentariu

azi am fost la tess bv si mi-au dat capace pe 17 de passat. asa mi-au zis si mie ca nu exista capace de tiguan insa se potrivesc cele de passat. maine le montez.

Link către comentariu

nu pun capace. nu vad sensul si oricum, dupa gustul meu...arata bine si asa.

altceva as vrea insa si nu stiu exact de ce nu am si cum ar fi trebuit sa fi facut ca sa am: am vazut intr-un showroom un Tiguan d'asta nou care avea la scaunele din fata tetiere...nu stiu cum sa explic exact, pe sistem "tampon". adica partea pe care capul se sprijina oscileaza pe orizontala, pe directia "fata-spate". ale mele se misca numai sus-jos :(

la bmw am mai vazut sistemul despre care vorbesc.

Link către comentariu

cred ca sunt aftermarket alea nu am vazut standard asa ceva pe tiguan ca puneam si eu ... e imp sa stai cat mai ergonomic pe scaun

Modificat de nexus
Link către comentariu

nu pun capace. nu vad sensul si oricum, dupa gustul meu...arata bine si asa.

altceva as vrea insa si nu stiu exact de ce nu am si cum ar fi trebuit sa fi facut ca sa am: am vazut intr-un showroom un Tiguan d'asta nou care avea la scaunele din fata tetiere...nu stiu cum sa explic exact, pe sistem "tampon". adica partea pe care capul se sprijina oscileaza pe orizontala, pe directia "fata-spate". ale mele se misca numai sus-jos :(

la bmw am mai vazut sistemul despre care vorbesc.

Intr-adevar tetierele respective vin daca iti iei tapiteria din piele. Din cate am observat mai vin si daca optezi pentru scaunele de tip Confort. Eu am demult in cap scaunele Confort, care nu costa nimic in plus pe Track&Style si Sport&Style.

Eu nu aleg aceste scaune neaparat din cauza tetierelor, ci din cauza tapiteriei. Nu imi place cum arata cea cu piele intoarsa pe mijloc.

LE: Am gasit pe net poze cu un Tiguan cu scaune Confort si se poate vedea ca are acele tetiere.

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?lang=ro&id=151795354&pageNumber=3&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=54&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&colors=BEIGE&usage=NEW&tabNumber=2

Modificat de optzeci
Link către comentariu

mersi de urari.

inca nu i-am facut un consum de oras - astept pragul de 3000 km ca sa fie cat de cat relevant. daca ar fi sa ma iau dupa ce am vazut zilele astea pe BC, as zice ca "am un tiguan model '12 de vanzare" :lol:

Link către comentariu

La mine deja a scazut media la 9.9 deja...

Desi la primii 50km aveam 21 la suta

---

- Tapatalk 4 iPad

Modificat de nexus
Link către comentariu

multumesc pt. aprecieri si Sarbatori Fericite!

@nexus: eu cred ca o sa mai scada si mai mult consumul. eu potrivit BC-ului sunt pe la 14 constant :) Astept cu mare interes poze si impresii de la zapada.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

culoarea este "toffee braun metallic" denumit de prietenii vanzatori ca fiind "maro" :icon_cheesygrin:

scuze de intarzierea in raspuns.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!