Jump to content

GOLF V SHADOW BLUE

Serban87

Postare recomandată

Scuze, nu am zis cum trebuie.

Torpedoul este prins cu 3 suruburi. Cel din stanga nu mai e si am incercat sa il mut pe cel din mijloc acolo dar nu are de ce sa se prinda, se invarte in gol. Acolo, deasupra scrumierei, este rezultatul lipsei surubului.

Link către comentariu
  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serban87

163

• The_Ego

25

• cogdao

25

• Rave

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu stiu, important e ca nu stiu daca am sau nu clema acolo sa prinda de ea, daca nu am e mai complicat ca trebuie sa desfac torpedoul, sa mut surubul cu tot cu clema din mijloc si sa le pun pe partea stanga. Trebuie sa ma interesez cum se da jos torpedoul. Mersi de oferta davides :icon_thumleft:

Link către comentariu

Daca e surub dala cu cap Torx 25, cum sunt majoritatea suruburilor de la Golf V, am eu o sumedenie.:D

Link către comentariu

20 sau 25....e d-ala cu care e prins rcd-ul, ala de aer de pe bord...e comun surubu' mai intai sa-mi dau seama ce lipseste...poate astazi ma duc sa vad cum pot sa rezolv. adica sa ma uit cum dau jos torpedoul si sa vad la fata locului care e situatiunea :))

Link către comentariu
Master_Blaster

Daca torpedoul se da jos ca la G6 ai cateva ore de lucru. :

Link către comentariu

Se da jos in 10 min max, Al Bundy iti poate explica mai bine.

Link către comentariu
Master_Blaster

Man, 10 min daca esti profi si ai mai facut asta de n ori daca nu, si nu vrei treaba de mantuiala + greierasi o sa-ti ia vreo 2 ore. Uite un link chiar pt G5: http://www.mk5golfgt...p?topic=15294.0 Operatiunea e destul de simpla dar e meticuloasa.

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Nu e greu de dat jos torpedoul. Desfaci suruburile ca in linkul de mai sus. Vezi la noi (cei cu csenon :)) )mai este o cutie in dreapta, cum scoti capacul lateral la bord. Mai ai si acolo un surub care tine cutia si nu poti da jos torpedoul fara sa dai putin la o parte aia, dupa care tragi spre tine de torpedou. In spatele lui o sa ai cateva mufe de desfacut + conducta de aer care se scot destul de usor.

Link către comentariu

Thanks. Sa vad cand fac manevra asta...

In legatura cu becurile alea, poti sa imi dai si mie un PM cu detaliile, adica desfacutul farului sa scot becul vechi si sa-l pun pe ala galben, parca 4300k?

Link către comentariu

Ai PM! Daca mai ai nevoie de detalii te ajut.

Link către comentariu

Ma tot bate gandul sa fac ceva cu vechiul volan, sta prin balcon, aduna praf....

6912221356d4de0d453a.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]6912221356d4de0d453a.jpg

Asa mi se pare interesant, cu putine modificari, alta culoare a cusaturii si fara imbinarea aceea din mijloc de sus.

Voi ce ziceti? Ar fi ceva unicat, cred eu, modelul asta la noi in tara. mi-ar placea si sa-l imbrac in alcantara si sa aiba o linie sus pe mijloc ca la masinile de raliu :)

Astept pareri si de la voi. Pareri serioase nu in gluma sau batai de joc.

Link către comentariu

Poza postata de tine mai sus este cu interiorul de la G5-ul tau? Daca da, arata foarte bine si poate ajungi pana la urma la intalniri sa vedem si face to face masina si soferul.

Link către comentariu

Rave, daca ala e GTI atunci eu am R32 :)) :D .

Mai mult ca sigur e Rabbit de 2.5

Link către comentariu

Interiorul ala nu e al meu, are dreptate Rave, e de la un golf din state, dar eu asa vreau sa imi fac un volan care il am pe acasa. Eram interesat daca arata bine, daca merita sa cheltui niste bani sa il fac asa, bineinteles daca poate persoana la care voi apela....

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Poza postata de tine mai sus este cu interiorul de la G5-ul tau? Daca da, arata foarte bine si poate ajungi pana la urma la intalniri sa vedem si face to face masina si soferul.

Masina o puteti vedea in fiecare zi e Calea Craiovei, bl 38, in parcarea din spatele blocului. Uneori in cea din fata.

Proprietarul il vedeti foarte des pe Exercitiu, pe la magazinul Jam, unde pierd vremea cu niste prieteni de acolo.

In weekenduri ma puteti vedea prin Bucuresti, Sibiu, Brasov, Predeal, Sinaia, Padina, Craiova...:)) pe unde ni se nazareste sa plecam (gasca).

In curand sper pe Transalpina (luna august sper) si ii invit pe colegii din Pitesti si imprejurimi sa dam o tura si sa ne si cunoastem.

Link către comentariu

Rave, daca ala e GTI atunci eu am R32 :)) :D .

Mai mult ca sigur e Rabbit de 2.5

Golf, GTi, tot aia! :))

M-am uitat mai mult la sistemul de air decat la ce masina e. Am vazut pedalele si atat :))

Link către comentariu

In curand sper pe Transalpina (luna august sper)

Pe transalpina ajung si eu in august :D

Link către comentariu

Incercam sa organizam ceva, noi astia mai tineri :lol: ? O "coloana" vwforum pe Transalpina?

Link către comentariu

Eu pe 12 sunt p'acolo si cred ca voi sta 2 zile sa ma mai plimb prin zona. Sa vada si masina mea drumuri extraurbane :))

Link către comentariu

Hmm, pe 12 parca e prea tarziu, si zic asta pentru ca mi se termina concediul LE: PE 13....

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Astazi, cand ma intorceam la masina dintr-un hipermarket am observat o zgarietura, de fapt o taietura foarte adanca pe cauciucul/garnitura(imi scapa denumirea acum chederu' (m..ii) de pe langa parbriz, pe partea soferului :banghead: :grrrrrr:

Geamul nu e zgariat, nici vopseaua de pe stalp....

image094q.jpg

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!