Jump to content

GOLF V SHADOW BLUE

Serban87

Postare recomandată

Modificarea butoanelor de AC? E foarte simplu. Scoti butoanele vechi cu un cleste in pozitie verticala, ai grija sa le scoti cu o carpa sa nu le zgarii (asta daca mai vrei sa le pastrezi) si le bagi pe cele noi in locul lor. Un fel de plug&play si totul e gata. Butoanele le gasesti aici http://vwforum.promo...60#entry1875240

ms pt informatii!!

Link către comentariu
  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serban87

163

• The_Ego

25

• cogdao

25

• Rave

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

trebuie sa scoti numai butoanele sau tot plasticul de pe consola? .. si rama aceea !?

Link către comentariu

Doar butoanele, le prinzi cu un cleste si le protejezi cu o carpa sa nu le zgarii. Le pui in pozitie verticala si tragi de ele. Sa tragi cu putere ca sunt lipite putin.

Link către comentariu

Despre incalzirea in scaune - click.

De ce ai cumpara un scaun? Arata urat al tau, e rupt, patat, ars?

Link către comentariu

Nu are nimic al meu, e model de comfortline si ar fi un upgrade asta. Are suport lombar, sertaras, reglabil pe inaltime, ceea ce la comfortline nu are....upgrade zic eu.

Pe langa pernele acela imi mai trebuie si butoanele din consola (si un modul?). Inca nu m-am interesat despre schimbarea aceasta, dupa ce voi cumpara scaunul o sa incep documentarea.

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Nu mi-am dat seama de diferente - in cazul asta, zic eu, mai bine tragi o fuga pe la dezmembrari si te uiti dupa o pereche de scaune sportline.

E cam greu sa faci rost de scaunul dreapta, tot sportline, tot cu incalzire, acelasi model, cu cel pe care vrei tu sa-l cumperi.

Asa, daca gasesti ceva, cumperi apoi pachetul de incalzire, butoanele, modulul, tot ce ai nevoie pentru a completa transplantul.

Parerea mea, sa nu ramai cu un scaun prin garaj si sa n-ai ce face cu el....

Link către comentariu

Pe cel dreapta l-am gasit. Nu e nici o graba. Am rabdare. Sunt si banii o problema in perioada asta, cu vacante si restul....Am totul planuit.

Link către comentariu
Master_Blaster

nu cred ca e usor sa le gasesti separat, in general se vand set scaunele dar incalzirea e mare chestie, un super upgrade. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Hai ca nu e dracu atat de negru sa nu gasesc un scaun de sportline. La urma urmei pandesc pe unu cu sportline :sly: , ii fur scaunul soferului si mi-am facut setul :pirat: .

Link către comentariu

Mai bine iei interiorul care era pe forum la vanzare. Cel de Golf VI Higline!

Link către comentariu
Mai bine iei interiorul care era pe forum la vanzare. Cel de Golf VI Higline!

Daca ar fi bani ar avea multe puse pe el. Dar stii, e un budget build....nu ma grabesc cu nimic, dupa cum am zis intr-un post mai demult, alta e prioritatea mea in privinta cheltuielilor, o casa :D.

Presupun ca e scumpicel daca e highline....si nici nu il gasesc la anunturi.

http://vwforum.promo...04/page__st__20 <-- aici te-ai uitat de scaune? are cu sertare si incalzire :D

Acum m-am bagat pe fir, ms de pont :icon_thumleft:

Link către comentariu

Felicitari pentru butoane si RCD, arata altfel bordul acum ;)

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Ms. Rcd-ul a fost primul lucru care l-am schimbat, aveam rcd300 fara mp3 si cu prima ocazie l-am schimbat, a fost primul upgrade la masina. Acum ii face cu ochiul si un rcd510 dar imi fac prea multe si nu stiu spre care sa ma indrept :)) visez si eu :))

Link către comentariu

De aprox. 150 euro cat ar fi trecerea de la 310 la 510 iti iei altceva mai interesant.

Link către comentariu

Cum ar fi? Mi s-a cam luat de ideea de a face upgrade la hardware...Desi un soft pana la 138cp nu ar suna rau (stiu stiu resoftare nu e hardware)...parca prefer acum sa mai montez una alta prin ea, pe ea, exterior ca sa imi mai multumesc egoul interior, se simte lezat de dotarile putine...deh zici ca iei masina pt A----->B si ajungi sa vrei si aia si aia...Drogul asta care au devenit modificarile.... :))

Link către comentariu

Bara am vrut sa fac o manevra sa o schimb cu una de gti dar nu am fost hotarat, toata treaba se facea pe casco si nu eram sigur ca asigurarea va accepta. Apropo bara fata e noua :)) de ce sa o schimb? :P

Link către comentariu

aaaaaaaaaaaaaaa. i see what you did there ;) :))Sincer? Nu prea ma atrage. As pune semnalizari ca pe bara de State. sau o bara de state., sau un avion :)) e tarziu si mintea imi fuge la altele :))

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Cateva poze

image083s.jpg

image084q.jpg

image085a.jpg

image086i.jpg

image088l.jpg

Ce naiba se intampla? Am pus 5 poze si imi arata doar 2 si la celelalte postari mi-au disparut... :grrrrrr:

Modificat de Serban87
Link către comentariu

O mica problema care ma sacaie de ceva timp, am incercat mai demult sa o fac dar nu am reusit.

Lipseste un surub, primul din stanga la torpedou, am incercat sa mut alt surub acolo dar nu se prinde de nimic. Ce sa fie? Sa fie de alta lungime in margine, adica sa fie mai lung?

image091eu.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]image091eu.jpg

image092i.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]image092i.jpg

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Acolo suribul se baga de jos in sus deasupra scrumierei, dipa ce dai acel plastic jos. Daca nu se prinde in nimic inseamna ca nu o clema acolo im care sa se infileteze surubul.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!