Jump to content

GOLF V SHADOW BLUE

Serban87

Postare recomandată

Mda. Das auto nu a mai primit sigla cromata :( Un coleg de pe forum ma tot amageste ca o pune prin posta dar vad ca a uitat :9 C'est la vie. Incepe sa nu imi mai placa culoarea aia in fata acolo :(

Link către comentariu
  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serban87

163

• The_Ego

25

• cogdao

25

• Rave

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

In urma upgrade-ului la volanul de piele am ramas cu una bucata volan spuma. Dilema mea e urmatoarea:

• Sa il pastrez si sa il imbrac in alcantara?
  • Sa il vand?

Link către comentariu

Nu prea...Cauta ceva OEM pentru Golf-ul tau, va arata mult mai bine decat cu orice altceva( cu exceptia BBS :))

Link către comentariu

Mai mici, 15 :( Stiu ca trebuie sa fie mari ca sa arate bine si lasata pe burta dar nu imi permit pe drumurile care sunt in tara noastra. Desi un drop de 30 mm nu ar afecta prea mult si niste jante de 16 ar merge, parca tot nu-mi vine sa fac asta :( Si nici bugetul nu imi permite sa schimb acum anvelopele.

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Salut baieti. Nimic nou pe la masina, doar face kilometri dupa kilometri si ma poarta pe meleagurile patriei, de data asta aducandu-ma de la Pitesti la Alexandria, orasul de bastina. Consumul, ca de obicei, cu pipeta...Am atasat cateva poze facute de plictiseala...Don't judge me please

PS: Sorry about the mess. It's a long,dirty drive.

post-63465-0-85533200-1334352827_thumb.j

post-63465-0-61501700-1334352828_thumb.j

post-63465-0-49853600-1334352829_thumb.j

post-63465-0-77160800-1334352854_thumb.j

Link către comentariu

Tot n-ai gasit emblema fata?Vezi ca sunt pe okazii la 50 ron,ar da mai bine decat actuala.

Link către comentariu

Cu emblema am crezut ca rezolv cu un coleg de pe forum....in fine. Da am vazut si eu chiar m-am uitat zilele astea. O sa cumpar una, nu am ce sa fac...

Link către comentariu

Salut baieti. Mai scriu si eu pe aici ceva sa nu se asterne praful :))

Vesti proaste din pacate, in weekend masina a primit cadou o ciobitura in parbriz :( de la o piatra sarita de sub rotile unei masini care rula in fata mea...Niste idei, sfaturi...Am gasit in Pitesti o firma care repara parbrize si eram interesat de metoda cea mai buna ca sa ii intreb pe baieti cum fac ei si sa vad daca fac bine.

Masina o sa primeasca un cadou in viitorul apropiat un detailing interior pt ca s-au adunat de-a lungul timpului urme pe plafon si stalpii laterali+tapiteria de pe scaune fata/spate. Si in acest caz am nevoie de recomandari.

Over and out.

Modificat de Serban87
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Hei, hei. Buna seara! Bun! Bine v-am gasit!

Avand in vedere ca gogu a iesit din service si are ochi noi m-am gandit la o noua modificare.

Grila cu emblema gloss black+grile din bara si capacele de la oglinzi?

Sau sa imi vad de treaba mea si sa o las stock si sa fac upgrade-uri tehnice cum ar fi un rcd510 ( prefer), jante OEM, climatronic, BC+ etc etc de care duc lipsa? :D

Link către comentariu

Dar nu ai zis ce s-a intamplat cu masina de a intrat in service. Personal m-as ocupa de chestiile mai importante mai intai si as lasa detaliile estetice la urma.

Daca vrei jante OEM sa-mi spui ;)

Link către comentariu

Pai SIE a avut un incident nefericit in urma caruia la prima vedere avea nevoie de o bara noua, grila noua, far dreapta nou, un trager nou si cam atat. Baietii de la service, bineinteles dupa ce au dat jos piesele stricate au mai gasit altele cum ar fi: GMV, spalator far, vas lichid parbriz si multe altele care nu imi vin acum in minte. Toata treaba s-a efectuat pe casco fapt care a ingreunat procesul de modernizare, firma avand nevoie de 2-3 zile pentru a-si da acceptul pt noile piese si pt devizul de plata. In total masina a fost in service 2 saptamani si 3 zile si timp efectiv de lucru cred ca a fost de 5 zile. Dar asta e, hartoagele se fac mai greu, piesele ajung in 4 zile lucratoare......

Tocmai bine pentru a-mi exersa mersul pe jos si cu transportul in comun.

Acum SIE are un far nou , xenon oem+autoleveling, bara noua, grila noua, ati prins ideea nu-i asa?

Se vede diferenta intre cele doua faruri, in primul rand estetic, cel nou, normal da mai bine are sticla clara si in al doilea rand are lumina un pic mai puternica decat celalalt dar nu se observa din avion.

Ii felicit pe baietii de la service, au facut o treaba foarte buna, nu am avut surprize din partea lor. De altfel stiam ca lucreaza bine, ca tot acolo am facut si pragul infundat in iarna.

In rest automobilul a ajuns la venerabila varsta de 187350 km, si au inceput sa apara probleme batranetii. O turbina, o bujie...Fleacuri.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

O grila fata originala trebuie sa vina cu acel sticker cu informatiile despre AC?

Am observat ca dupa ce am schimbat grila, lipseste acel sticker.

LE: Ma refer la cel de pe trager, am cautat pe net niste poze....

Modificat de Serban87
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Acum am aruncat si eu ochii pe topicul tau.

Cati mai multi kilometrii si fara evenimente neplacute!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Dupa cum m-am laudat in alt topic ca am ceruit nemtoaica, iata asadar si pozele.

Tinand cont ca e prima oara cand fac asta, mi-a iesit binisor, nu profesionist, dar cu timpul sper sa iasa cum trebuie.

image032e.jpg%20%20Uploaded%20with%20"]http://image032e.jpg Uploaded with ImageShack.us

image035a.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]http://image035a.jpg Uploaded with ImageShack.us

image034ed.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]http://image034ed.jpg Uploaded with ImageShack.us

http://image033uu.jpg Uploaded with ImageShack.us

Modificat de Serban87
Link către comentariu
Master_Blaster

Ne trebuie niste poze mai bune ca sa ne dam seama cum a iesit operatiunea, astea sunt toate expuse naspa.

Link către comentariu

Da stiu, sunt facute cu telefonul si incercam sa potrivesc contrastul, dar fiind o culoare nemetalizata nu prea se vede mare lucru, doar ca luceste. Bine, poate nici nu am dat eu cum trebuie ceara.

Link către comentariu

Inca un set de poze cu masina ceruita. Astazi am dat pe capota si plafon.

image044pi.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]image044pi.jpg

image043k.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]image043k.jpg

image042fl.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]image042fl.jpg

image041n.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]image041n.jpg

image045cn.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]image045cn.jpg

Poze din timpul operatiunii nu am pentru ca aveam pad-ul de ceruit in mana, carpa in alta si nici nu prea aveam chef sa fac poze in momentul ala. Ceara folosita este Abro(cred) carnauba car wax. 13,99 lei Auchan....

Link către comentariu

A iesit foarte bine, parerea mea. Vezi sa nu dai cu sampon cateva spalari, doar cu apa, sa se pastreze ceara.

Jante i-ar trebui masinii, ii diminueaza din aspect ce ai acum pe ea.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!