Jump to content

GOLF V SHADOW BLUE

Serban87

Postare recomandată

cele de gti se monteaza peste astea stock? sau astea stock se dau jos si se pun altele?

Link către comentariu
  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serban87

163

• The_Ego

25

• cogdao

25

• Rave

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

Joi masina o sa intre in service pt prag. Baietii de acolo mi-au zis ca o sa trebuiasca sa taie partea din prag care este indoita, prea mult se pare pt a fi indreptata, lucru care nu prea ma linisteste. Mi se pare a fi o "carpeala". Cei drept nu am fost in aceasta situatie si nu stiu daca e ok sau nu procedura lor.

In alta ordine de idei se poate un buy-back cu o masina care nu a fost cumparata de la o anumita reprezentanta? Sau ceva de genul sa dau masina actuala la ei si sa dau diferenta pt un model nou. Daca este deschis un topic pe seama asta directionati-ma va rog.

Link către comentariu

In primul rand eu nu i-as lasa sa taie pragul,sanse mari sa rugineasca la un moment dat daca nu este facut ca lumea.In al doilea rand,ai putea sa incerci sa maschezi lovitura cu praguri,ai castiga si la aspect,eu unul asta vreau sa fac.

La buy-back vei pierde,masinile sunt subevaluate,mai bine o pui pe autovit si iti iei cash.Ce masina te tenteaza?

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Buy-back te scuteste de multe lucruri, dar vei si pierde putin din pretul masinii. Eu unul as opta pt buy-back, ce masina ai in minte? :D

Sa taie pragul si sa sudeze alta bucata de metal in loc? Nu imi suna in regula.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Au facut comanda de prag din care sa taie o bucata ca sa inlocuiasca partea indoita si o sa faca o sudura in puncte care mi-au garantat ca nu o sa rugineasca la urma. E service de reprezentanta, de la Euro Tehno Group Pitesti si nu cred ca sunt amatori sa faca o treaba proasta. Integritatea sasiului nu cred ca o sa fie afectata iar in privinta ruginii daca nu apare in urmatorii 3-4 ani e ok pt ca s-ar putea sa nu mai fie masina in posesia mea dupa anii aia.

La un buy-back as cumpara un G6 R-line, am vazut la reprezentanta vreo 3 in parcare si am ramas impresionat. O alta varianta ar fi un schimb mk5 GTI cu diferenta din partea mea desigur. Cam abrupta trecerea de la 1.9 tdi 105 cp la 2.0 tsi 200 cp nu? :))

Link către comentariu

R-line arata foarte bine. Desi e tentant un GTi, mai bine faci o evolutie de model. Un 1.4TSi 160 si R-line este exceptional, dar mai scump decat un mk5 GTi. Te poti orienta spre 1.4tsi de 122 sau diesel daca vrei.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Eee,asa ceva e si pe gustul meu,va fi urmatorul pas si la mine.Sunt curios ce iese,sa ne tii la curent.

Link către comentariu

deocamdata o sa raman la ce am, r-line si gti sunt un vis, prioritar acum in viata mea e un apartament. stau in chirie de cativa ani si a venit momentul sa ma mut si eu la casa mea :D

dar nu se stie niciodata ce ocazie apare si visul devine realitate mai devreme :)

Link către comentariu

La G6 nu imi place cum au pus comenzile pt geamuri, mi se par aiurea sus acolo. G5 chiar daca are un aspect mai invechit parca ma atrage mai mult.

Link către comentariu

Antena shark nu a prins radacini la mine pe masina desi eram foarte mandru de ea in primele zile. Am revenit la vechea antena cu stick, pt ca avand serviciul in afara Pitestiului semnalul radio nu e prea stralucit si cu antena shark nu prindeam mai nimic. Nu stiu daca din cauza antenei propriu-zise sau a inceput rcd-ul sa faca figuri insa cea veche cu bat isi mentine semnalul oriunde m-as duce, incepuse si asta sa faca figuri dupa ce am montat-o dar azi de dimineata si-a revenit.

Mi-a trecut si perioada cu vopsitul emblemelor, o sa ma orientez spre modificari mai clean sa zic asa. Vremea se incalzeste cred ca a venit vremea sa trec la cauciucuri de vara si o suspensie noua, sa o mai las putin ca parca e 4x4.

Der kleine bruder a facut 184300 km. Merge la fel ca in ziua in care am luat-o, ma apropii de revizia de 200k si sper sa iasa totul ok.

Over and out.

Link către comentariu

Aseara golfie a intrat in service pt indreptarea pragului, mai bine zis inlocuirea lui si o vopsire. Pana miercuri masina o sa fie in service. :dry:

Link către comentariu

O sa iasa ca inainte.

Asa se rezolva toate cazurile cand e destul de infundat pragul. Se taie, se inlocuieste, se vopseste.

Nu a murit nimeni pana acum, nici proprietarul, nici masina, cand au mai avut loc operatiuni de genul. :)

Link către comentariu

Da e adevarat, nu a murit nimeni dupa operatiuni de genul dar te astepti la o treaba facuta ca-lumea si de durata. Nu ma stresez acum ca poate nu fac o treaba buna, baietii pareau profesionisti si am vazut ca majoritatea clientilor sunt multumiti. Pana cand o ridic sunt pieton :)). Noroc cu o prietena ca mai ma plimba de colo colo unde mai am nevoie.

Link către comentariu

Un mic poll:

• Ar arata bine cu embleme+bandouri+capace oglinzi vopsite negru glossy?

• Embleme crom+bandouri+capace oglinzi+fusta spate vopsite in culoarea caroseriei?

Link către comentariu

Embleme crom, bandouri in culoarea caroseriei, capace oglinzi negru glosyy, fusta spate GTI vopsita in culoarea caroseriei! :))

Link către comentariu

:)) la varianta asta m-am gandit si eu, fara fusta de gti. dar parca s-ar asorta mai bine bandourile negre cu oglinzile.

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Am vorbit cu baietii de la service, masina e in vopsitorie. Maine sper sa o iau inapoi. I miss her :(

Link către comentariu

Te va costa la anul, pana atunci sa vedem cum va iesi. Ai mers pe oglinzi si bandouri vopsite + fusta spate vopsita?

Link către comentariu

Nu m-am hotarat inca. Oricum nu le vopsesc acum, a fost doar o coincidenta ca masina e in vopsitorie si ideea mea. Ma bate gandul ca ar arata mai bine bandouri negre glossy si capace oglinzi si fusta vopsita in culoarea caroseriei. Dar avand in vedere ca masina are o culoare mai inchisa apropiata de negru nu prea ar iesi in evidenta, pe cand in culoarea caroseriei ar da mai bine. Nu gasesc nimic pe net ca sa ma lamureasca.

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Der kleine bruder a iesit din vopsitorie, are usile montate la loc pt ca au fost date jos pt a facilita munca la prag (cred), acum inginerul trimite avizul de plata firmei de asigurari si o sa astepte un raspuns. I hope today is the day.

Link către comentariu

Ti-as sugera sa vopsesti bandourile in culoarea caroseriei si olinzile negru,daca tot vrei o pata de culoare.

Sa pui poze cu imbinarea pragului,sunt curios daca au facut treaba buna.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!