Jump to content

GOLF V SHADOW BLUE

Serban87

Postare recomandată

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serban87

163

• The_Ego

25

• cogdao

25

• Rave

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

Chiar daca sunt replici dupa rs rs style, se pare ca nu sunt facute in china de o calitate indoielnica, doar copiaza designul, tot spre calibre inclin. Imi place foarte mult look-ul care il da masinii si daca o sa am si suspensia reglabila sper sa arate bine. Ar fi un mare salt estetic pentru masina, luand in considerare cum arata acum cu jantele megadrive si suspensia de SUV.

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Nu am un buget fix pt roti. Imi plac foarte mult rs-urile si le-am gasit pe astea....Ca sa zic o cifra asa ar fi undeva la 1000 euro(jante+anvelope)

Link către comentariu

De 1000 euro iti iei BBS second si-ti raman bani si pentru altceva.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Bogdan, daca imi gasesti BBS RS cu prindere pt G5 sub 1000, ai o bere de le mine ;) Eu unu nu am gasit.

Link către comentariu

RS Style sunt ok pentru mine si bugetul meu. In primavara sper sa am banii necesari si o sa fac un drum pana la TopGear in Buc, daca au pe stoc un set sa vad cum sunt calitativ jantele. Daca nu o sa fiu multumit de acestea o sa ma orientez catre bbs vz 033 cum are @ego.

Link către comentariu

Erau niste CH-uri pe forum, cu tot cu anvelope, PS3-uri daca nu ma insel, la sub 1.000 de euro...

Sent from the past to be read in the future.

Link către comentariu

Stiu, Johnny Bravo le vinde. Problema e ca eu nu am atatia bani acum. O sa pun deoparte in fiecare luna+banii de pe rotile actuale de vara=Bani de roti noi.

Rs style-ul e un plan de viitor alaturi de suspensie.

Link către comentariu

Eu zic sa iei ceva mai simplu. RS-urile sunt pentru masini coborate serios, de show, nu pentru astea de zi cu zi ale noastre... :(

Sent from the past to be read in the future.

Link către comentariu

Nope. Got my mind on dem babies. D-aia si vreau o reglabila. La munca nu mai ma duc cu masina, iau bus-ul, iar cand e vb de iesiri din localitate apelez la reglabila, o ridic la max si plec.

Link către comentariu

Te inseli amarnic daca speri ca o sa stai sa:

- dai jos roti

- ridici suspensia

- pui roti

- constati ca nu e dreapta

- dai jos roata (roti)

- setezi suspensia

- pui roti

- constati ca tot nu e dreapta,

- dai jos roti

- setezi

etc :))

Dar daca nu mergi cu ea zilnic, atunci da, poti sa o cobori ceva mai mult, cat sa arate bine!

Link către comentariu

Party pooper :dry: :blah:

Ridicata la maxim si coborata la maxim. Fara faze intermediare. Plus ca iarna cred ca o sa pastrez suspensia stock. OMG mie imi trebuie un garaj intreg doar ca sa ies cu masina in oras :))

Si colegul TUR o are trantita si e daily si se descurca.

Link către comentariu

Nu vrei jantele mele negre pe 18? Sunt ca noi doar una are o zgarietura, sunt usoare, rezistente cele sparte si sudate sunt si acum pe masina si dupa o vara prin bucuresti, condus fara mila nu am probleme. Am mers cu ele o saptamana Pt tine fac un pret bun.

Link către comentariu

Nu mersi Master_Blaster, raman la Calibre Vintage pe 17. Time to save up. :D Suspensia sper sa apara pana la sf anului.

Link către comentariu

Mai de graba strangi pentru jante, suspensia oricum nu o pui pana nu trece iarna, asa ca de ce ai lua-o de acum?

Link către comentariu

@Rave: Pe site-ul topgear nu au jante d-astea pe 17" :P E o idee buna totusi, pe 17" ar umple mai bine spatiul din aripa, am intrebat daca au si pe 17, sau daca aduc si acum astept raspuns.

Link către comentariu

Nu le au pe site, dar ele exista. Si sincer, daca tot dai niste bani, macar sa arate si bine. Si 16 nu prea fac asta...

Link către comentariu

Ai dreptate, arata foarte bine (cred, din ce am vazut BBS RS pe 17) pe 17. A ramas ca da mail in UK sa vada ce si cum. M-am interesat si daca se poate vopsi centrul ala, spitele, si am aflat ca se poate doar manual. Colegul Elspa de pe forum mi-a spus asta. Dar cred ca arata bine si cu centrul silver si buza polisata.

Link către comentariu

Si colegul TUR o are trantita si e daily si se descurca.

Ce-i drept, e trantita si daily, dar sa nu crezi ca e usor. Reglabila si roti 17+ pe o masina full daily inseamna un compromis maricel. Mi-a fost greu la inceput tinand cond ca merg zilnic cu masina pe tot felul de drumuri, dar am continuat de dragul look-ului.:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!