Jump to content

GOLF V SHADOW BLUE

Serban87

Postare recomandată

Suspensii Fixe - Coboara 40/40mm, 60/40 mm, Kitul Contine: - 4 amortizoare Sport - 4 arcuri.

Bari de Rigidizare - Barele de rigidizare sunt facute din otel de înalta calitate - Bara rigidizare intre amortizoarele fata - rigidizare perfecta a masinii - stabilitate

E ok daca fac setup-ul asta de la TA -TECHNIX?

Rotile o sa ramana cele de 15'' 195/65. La anul poate trec pe 17. Motive financiare.

Modificat de Serban87
Link către comentariu
  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serban87

163

• The_Ego

25

• cogdao

25

• Rave

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vine iarna si eu zic ca nu are rost sa face upgrade-ul acum, mai ales o coborare de 40mm e serioasa si te transforma in plug.

Link către comentariu

Ai dreptate. As putea totusi sa le cumpar de pe acum ca sa nu imi vina alta idee si sa o uit pe asta.

Link către comentariu

Poate sa ma ajute vreun coleg cu un PS la poza asta? Vreau sa vad cum i-ar sta cu un pic de rosu pe ea: capacele oglinzilor si negrul de pe jante.

Mersi.

35919345523205370417241.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]35919345523205370417241.jpg

Link către comentariu

Sa-mi spun si eu oful.

De cand am luat masina, am inceput sa observ tot felul de nimicuri la ea. Vopseaua zgariata pe alocuri(nu adanc), tabla indoita(fff putin dar sesizabil) de la grindina, luneta are un semicerc facut de stergator(a frecat), vopsea sarita pe capota si aripi....in interior am cateva zgarieturi pe plasticul de la torpedou.

Cu un polish as scapa de zgarieturi, o luneta noua dar SH...dar ce fac in legatura cu tabla indoita pe plafon si capota si cu zgarieturile din interior?

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Vad ca la inceputul threadului ai scris: "Masina a avut 173500 de kilometri la achizitionare in luna septembrie, ea ajungand in momentul de fata la 178160"

La kilometrii astia eu zic ca stai bine cu zgarieturile... sigur masina a avut kilometrajul dat inainte .... ;) Dac-ai stii cum arata un parbriz de Corolla dupa vreo 150k km nu te-ai mai plange...

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

Acum are 193300 dar nu are treaba numarul de km cu zgarieturi. E pe strazi din 2007 si nu a prins ca altele 10-15 ani de ploi, zapezi, ploi cu piatra...

Link către comentariu

Pentru zgaraieturi exista polish, pentru indoituri exista "Paintless repair" si pentru plasticele de interior(daca sunt adanci) exista dezmembrari! :D

Link către comentariu

Indoiturile alea mici mici facute de piatra, pe plafon, pot sa le repar cu paintless repair? La interior sunt mai mult julituri, am facut si eu cateva cand am schimbat scaunul.

Link către comentariu

Acum are 193300 dar nu are treaba numarul de km cu zgarieturi. E pe strazi din 2007 si nu a prins ca altele 10-15 ani de ploi, zapezi, ploi cu piatra...

Uh, destul de calarita....imi da vreo 40k km pe an. Cu Corolla am cam 18k km pe an, deci nici macar jumate. Daca nr. de km n-are legatura cu zgarieturile atunci ce are??

Link către comentariu

Nu le-am vazut dar in principiu ar merge, depinde de ele.

La interior nu prea stiu multe solutii. Schimbatul pieselor ar putea sa fie cea mai simpla solutie, cu conditia sa gasesti piese carea arata bine.

Link către comentariu

Locul de parcare. O masina tinuta in garaj sau in curte e mult mai putin expusa.

Mai ales in marile orase unde indemanarea unor soferi in parcari lasa de dorit, iar de concetateni care dau zgarie portiere fara motiv nu ducem lipsa.

Link către comentariu

Am gasit-o in fata unui bar zgariata pe hayon si scria BERE si desenata o halba. Cu degetul direct pe praf si a ramas un logo foarte frumos. La astea ma refer.

Link către comentariu

Eh, daca scria cu cheia era cum era, dar praful e vina ta ;)

Un prieten si-a lasat masina sa stranga praf intr-o parcare si a gasit-o scrum...niste pusti s-au gandit ca la cat praf era pe ea probabil ca nu o va regreta nimeni, asa ca i-au dat foc.

Modificat de dinu_s
Link către comentariu

Asta depinde si de noroc. Eu m-am plimbat vreo 3 ani cu un C4 si il tineam parcat in fata blocului - n-am gasit nicio zgarietura pe el, nicio oglinda furata, nicio piesa lipsa.

Am schimbat C4 cu Golf si in prima luna mi-am gasit grilele de la proiectoare de doua ori furate.

Legat de zgarieturi - sunt surprins cum de in 5 ani, de cand am permis, nu m-am trezit cu nicio dunga data pe masina. Poate si din cauza ca n-o las pe oriunde, uneori stau 2 minute doar s-o asez la milimetru de bordura, ca stiu ce oameni cu probleme sunt prin Bucurestiul asta. Alteori dau 5 ture de bloc pana sa gasesc un loc de parcare care sa-mi convina..e just, iti faci nervi, consumi benzina, dar mai bine asa decat sa ma trezesc cu tentative de grafitti pe masina.

Singura sugestie pe care ti-o pot da e sa nu te mai enervezi si sa nu-ti faci griji pentru niste zgarieturi. La o adica, se pot lua la polish. Daca nu, troznesti cu piciorul elementul respectiv cat sa poata fi incadrat ca dauna la Casco, si se vopseste.

Link către comentariu

Eh, daca scria cu cheia era cum era, dar praful e vina ta ;)

Un prieten si-a lasat masina sa stranga praf intr-o parcare si a gasit-o scrum...niste pusti s-au gandit ca la cat praf era pe ea probabil ca nu o va regreta nimeni, asa ca i-au dat foc.

Nu era foarte prafuita, doar ca pe o culoare asa inchisa si un strat fin de praf se vede...

Culoarea e foarte pretentioasa, colegii cu shadow blue stiu cat de greu o tii curata. Azi o speli si a doua zi e plina de praf. Bine, conteaza si unde parchezi si cat de des o speli, eu o parchez in spatele blocului unde nu e trafic asa de intens si de spalat, minim o data pe luna in sezonul cald. Am inceput si sa o ceruiesc si imi pare rau cand o vad asa frecata....

Link către comentariu

Pai ca o regula nu e bine sa parchezi masina pe langa bodegi si alte locuri pe unde pot aparea cetateni bine dispusi dupa mai multe beri... Eu recunosc ca desi nu mai sunt pusti, in anumite conditii si imprejurari, noaptea.... Eh sa zicem ca ii inteleg pe aia care ti-au scris Bere pe masina. :P

Si eu sufar pt toate zgaibele de pe masina dar pana la urma nu merita sa-ti bati capul cu ele dupa ce le rezolvi pe astea or sa apara altele si tot asa. Daca masina e folosita astea sunt inevitabile.

Link către comentariu

Cred ca faceau reclama melodiei Bara bara bere bere :)) Cetateni turmentati poti sa gasesti pe oriunde, in preajma bodegilor, in fata blocului tau, intr-o parcare...

Ce parere aveti? Ati auzit de firma asta? Sau de site? Niste review-uri?

http://www.alloywheels.com/7x16_Inch_Calibre_Vintage_Silver_Alloy_Wheels_Only

Modificat de Serban87
Link către comentariu

BBS RS si restul jantelor modulare in genul rs-urilor dau cel mai bine pe Golf. Deja am calculat la cat ma aduce investitia si incep sa pun deoparte.

• Suspensie reglabila+bara rigidizare TA - TECHNIX
  • Calibre Vintage 16''

Zi si mie ce arata mai bine ca asta? :P

2cdhlhz.jpg%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us"]2cdhlhz.jpg

Link către comentariu

N-am g4 :dry: Stiu ca pe 17 da bine, dar banii?? In fine...cand o sa am banii suficienti o sa vad daca pot sa pun diferenta pt 17.

Link către comentariu

N-am gasit 17" pe Golf V :))

@Ego: Calibre sunt replici dupa BSS RS, nu sunt modulare.

Modificat de Rave
Link către comentariu

Imi plac BBS RS-urile dar nu cred ca gasesc asa usor. Plus ca sunt de la 1300 euro in sus doar jantele (17'' PCD 5X112 BBS RS008/009 ca sa fiu mai exact). Calibre Vintage nu sunt modulare (bummer :dry: ), sunt si ele destul de scumpicele, la 511 lire pe 16, dar sunt la jumatate din pretul de rs-uri.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!