Jump to content

GOLF V SHADOW BLUE

Serban87

Postare recomandată

Incep un nou topic pentru masinuta mea, avand in vedere ca cel vechi l-am facut varza.

Deci....o prezentare a masinii:

GOLF V an 2007, motor 1.9 TDI BXE 105 caluti.

Printre dotari se numara urmatoarele:

-Geamuri electrice fata/spate;

-Oglinzi electrice si incalzite;

-Spalator faruri;

-Aer conditionat climatic;

-Cutie manuala in 6 trepte;

-Faruri cu xenon din fabrica;

-Cotiera centrala de asemenea din fabrica;

-Torpedou refrigerat;

-Radio cd RCD 300 fara mp3;

-Boxe+tweetere usile fata;

De cand a intrat in posesia mea masina a primit un RCD nou, modelul 310 si o pereche de boxe pe usile din spate pentru o sonorizare mai buna.

Masina a avut 173500 de kilometri la achizitionare in luna septembrie, ea ajungand in momentul de fata la 178160.

Ce ii lipseste masinutei este un CB :( care sper sa il montez candva in viitorul apropiat. Finantele ma impiedica momentan

Sunt foarte multumit de Golf-ulet, nu a "marait" deloc pana acum, sper ca toate sa fie bune si frumoase pana la revizia de 200000 km.

Am parcurs Transfagarasanul cu ea si s-a descurcat foarte bine, acum la sfarsitul anului planific o excursie de cateva zile la Viena cu ea :D sper sa iasa :icon_bounce:

Am atasat si cateva poze cu "Der kleine bruder"

LE: Rog un moderator sa inchida fostul meu topic "Golf 5 1.9 TDI 05 CP 2007 6 trepte"

Modificat de Serban87
Link către comentariu
  • Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Serban87

163

• The_Ego

25

• cogdao

25

• Rave

17

Top Posters In This Topic

Posted Images

:)) Ma uit la masina ta si o vad pe a mea in 2008 :D . Frumoasa. Cat mai multi km cu ea iti doresc si spor la modificari :D

Link către comentariu

Foarte frumoasa.....sa o conduci sanatos :icon_thumleft: ..frumoase faruri.....sunt invidios :icon_redface: ....avem mai mute lucruri in comun( motor ,1.9 TDI,cod BXE,AN 2007) ,doar culoarea difera si farurile :grrrrrr:

.

Link către comentariu

Ce credeti ca numai voi aveti faruti faine....si eu am! Numai ca.nu am xenonul!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

Deci cu Golful asta vrei sa mergi pana la Viena ;) Ai grija la drum lung daca nu-i stii istoria, are cam multi kilometri facuti in 4 ani.

Link către comentariu

are cartea de service, reviziile facute de fiecare data la service autorizat. nu am nici o frica, e luat de la om de incredere ;)

@ cogdao: jantele au fost luate la repezeala, am luat-o doar cu cauciucuri de iarna si am fost nevoit sa cumpar unele, au fost varza jantele un fic de fulaj, in fine sper ca la vara sa iau ceva mai usor, gen OZ.

@ Dinu_s: masina face multi km si la mine, o folosesc zilnic, ma duc la munca cu ea, aproximativ 50 de km pe zi drumul. si cu nici o masina nu mai esti sigur in ziua de azi, asa ca mecanica sa fie buna si motorul sa traga bine ca in rest...maruntisuri

@ lucian: nu, nu ii fac long life service, schimbul de ulei la fiecare 15k, ulei castrol, nu stiu ce model...

Link către comentariu

arata bine masina pt. km care ii are ... daca e de la om de incredere luata atunci go for it ... dar parca jantele alea nu se prea pupa cu golful in general ... Drum intins !

Ps: farurile sunt "delicioase" !!! :blah_:

Modificat de davides
Link către comentariu
  • 2 months later...

Cel mai mult imi plac farurile :emthup: , am mai vazut masina prin Alexandria, o folie pe geamurile spate ar fi de efect :icon_thumleft:

Link către comentariu

Cateva modificari aparute la golfuletz( der kleine bruder): difuzorul de aer de climatronic+rcd310+ tetiera bancheta spate pe scaunul soferului. ce ziceti e o idee buna cu tetiera? astept pareri de toate felurile

Si o poza in parcarea de la serviciu....parca e un leu la panda :))

Un mic update: am ajuns la 182600 km....inca putin si fac revizia de 200k

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Nu arata rau deloc cu tetiera aia in fata...iar RCD310,big plus,alt sunet acum,nu?incearca sa dai spre maxim,o sa realizezi diferenta.

De ce nu incerci un retrofit la climatronic?E cam complicat si costisitor dar cred ca merita.

Link către comentariu

Nu arata rau deloc cu tetiera aia in fata...iar RCD310,big plus,alt sunet acum,nu?incearca sa dai spre maxim,o sa realizezi diferenta.

De ce nu incerci un retrofit la climatronic?E cam complicat si costisitor dar cred ca merita.

am inceput sa caut componente pentru climatronic, sper sa gasesc o instalatie completa la un parc de dezmembrari. astept sa se mai incalzeasca vremea ca sa pot sa fac o operatiune de asa amploare. mai degraba as merge pe niste scaune incalzite ca aerul se incalzeste indiferent ca e climatronic sau climatic...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut baieti. Noi modificari au aparut la masina...Las pozele sa vb. Modificarile au fost fost facute de catre mine cu ajutorul unui prieten. Volanul a fost un pic mai dificil de montat, pt ca nu am reusit sa dau jos volanul vechi pt ca nu aveam o cheie potrivita sa desfac piulita cu care este prins volanul. In rest totul a fost foarte usor de demontat/montat. La antena chiar daca nu este o operatiune dificila este foarte incomoda pozitia de lucrat pt schimbat antena.

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Eeee,alta viata,asa mai da! :icon_thumleft:

Volanul e misto,e alta senzatie un volan de piele fata de unul de plastic,nu?

Link către comentariu

da e alta senzatie, l-am schimbat pt ca celalalt se tocise foarte mult in partea de sus si nu mai imi placea cum arata, mi-era rusine cu el :)) .Clipsul ala cromat nu prea imi place cum se potriveste cu restul interiorului sa vad cum il schimb cu ala de la volanul vechi, cel de plastic.

Link către comentariu

Astazi, dupa o vizita la spalatorie, am gasit pragul din dreapa infundat serios si vopseaua sarita sub usa dreapta fata....De vina cred ca este un morman de zapada+gheata care l-am incalecat zilele trecute prin Pitesti. Cel mai probabil o sa fac reparatia pe casco, mai avand unele zgarieturi si o mica indoitura pe usa dreapta fata.

Link către comentariu

E chiar asa urat indoit?Pune niste poze sa vedem despre ce e vorba...

Si eu il am infundat insa e mai sub masina si nu se vede asa rau.

Link către comentariu

Din avion nu se vede, stii vb aia, dar a sarit si vopseaua la linia cu usa si asta se vede urat. Acum trebuie sa ma interesez daca merge schimbat pragul sau se indreapta. Dupa mine nu cred ca are cum sa fie schimbat pt ca nu vad o imbinare pe undeva. :grrrrrr:

Asa ceva am patit si eu numai ca este mai lunga, cam de la jumatatea usii fata pana la jumatatea usii spate si este un pic mai in jos, linia de sub usa nefiind indoita.

Modificat de Serban87
Link către comentariu

Si eu am avut pragul putin infundat (nu asa de mult ca in pozele respective)...dar eu l-am ascuns cu pragurile de GTI, ca am zis ca nu are rost sa ma apuc de indreptat!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!