Jump to content

Passat B7 Variant

Geisterfahrer

Postare recomandată

Iata si masina mea:

Passat Variant, B7 Confortline 2.0TDI, 140 CP, manuala. Ca optiuni, am pus:

- Climatronic;

- Airbaguri laterale spate (+ pretensionare centuri spate);

- Alarma OEM;

- Side-Assist;

- Faruri ceata;

- Geamuri fata laminate, spate fumurii;

- Oglinzi exterioare rabatabile;

- Tempomat;

- Park-Assist cu ParkPilot;

- Radio RCD 510;

- Scaune fata + duze incalzite;

- Presiune pneuri;

- Volan multifunctional piele;

- Islandgrau metallic.

Rotile de vara sunt Dunlop pe jante Perugia, 215/55/R16. Cele de iarna tot Dunlop 4D 205/55/R16 pe jante Rial Milano (culoare titanium).

Cel mai mult imi place consumul (5.5% in 2300km), izolatia fonica excelenta (geamurile laminate reduc si ele semnificativ zgomotul in mers) si tinuta de drum.

Nu-mi place ca nu pot inchide/deschide oglinzile din telecomanda, ci numai din butonul de pe usa.

IMG 4393

IMG 4396

IMG 4395

IMG 4394

Link către comentariu

Salutare ! Mai butoneaza pe forum, a deschis cineva un topic referitor la rabatarea oglinzilor din telecomanda la B7 ( posibil sa rezolvi inconvenientul ).

LE: uite topicul :icon_cheesygrin:

http://vwforum.ro/topic/84850-pliere-automata-oglinzi-b7/

Modificat de Nini_Udrea
Link către comentariu

Superba masina, s-o stapanesti sanatos. Asta e si culoarea mea preferata, asa e si al meu

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos!

foarte frumos "variantul"...

cat mai multi km fara incidente!!!

Link către comentariu

sa te bucuri de ia cat mai multi km fara incidente.Culoarea mea preferata!!

da tu ai luato din ro si ai inscriso in germania? si pentru ca esti in germania si ai parte de drumuri bune,cred ca iar fi stat mai bine cu jante mai mari,de 18.

Link către comentariu

Multumesc tuturor! :D

Da, am luat-o din RO si am inscris-o acolo unde stau, adica in germania. Miscarea asta m-a scutit de plata TVA-ului romanesc de 24%, l-am platit numai pe cel german (19%). Asta ca sa nu mai spun ca masina e cu cateva mii bune mai ieftina in romania...

Jante de 17 as fi pus poate, de 18 in nici un caz. E o masina de familie, un Variant, nu ceva sportiv. Oricum, pentru ~1500+ cat costa roti de 18', mi-as fi pus ACC fara sa clipesc si as mai fi ramas si cu bani ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

salut....si la cat mai multi km...fara incidente !!

Sunt si eu interesat...de varianta asta de a cumpara un Passat din RO si a l inmatricula in DE (unde locuiesc). Se pare ca este mult mai avantajos asa dar im poti da te rog si mie mai multe detalii : cum se procedeaza cu TVA ul ....cu inmatricularea......iei numerele de aici si te duci in RO cand ridici masina ..sau vi cu nr provizoriu si o inmatriculezi apoi in DE?

Iar cu plata TVA ului...ce documente sunt necesare..si cum se procedeaza?

Multumesc mult pt info!

Numai bine!

Link către comentariu

TVA-ul romanesc nu trebuie sa-l patesti (cf. Codului Fiscal - nu stiu pe dinafara paragraful, dar pot sa caut), oricum vei plati TVA-ul german. Neamtul nu se uita daca tu ai platit cau nu in Romania, platesti MwSt. pe suma scrisa in factura. Deci mare atentie aici. Din pacate, am avut mari greutati in a convinge un dealer in Romania sa imi vanda fara TVA (si ei trebuie sa verse TVA-ul statului roman si de aia vor sa evite orice greutati si complicatii). De aceea livrarea efectiva a masinii am negociat-o astfel: nu platesc TVA daca la ridicarea masinii fac dovada inmatricularii in Germania (talonul german tradus si legalizat). Daca nu aduceam dovada asta, nu puteam ridica masina fara sa platesc TVA-ul.

Numerele le-am luat de aici, dupa ce dealerul din Romania mi-a trimis CoC si CIV-ul masinii, fara astea nu se poate inmatricula masina aici. ATENTIE: numerele provizorii nu sunt dovada inmatricularii (nu se emite echivalentul talonului romanesc de catre Zulassungsstelle), ci numai cele permanente!! Am inmatriculat deci masina in DE (dureaza ca. 20 min), m-am urcat in avion cu numerele si talonul german la mine. Cand am ajuns in tara am pus numerele pe masina la dealer, am batut palma si am plecat inapoi :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!