Jump to content

vw caddy life

tonidinu

Postare recomandată

Salut,mi-am luat de 2 saptamani aceasta masina la care am visat toata viata:vw caddy life 1.9 tdi,105cp,an 2008,63000km,luata de la o cunostinta care a avut-o de noua din tara,masina are carte service cu toate rev. la reprez vw.Dotari:climatic,abs,asr,geamuri electrice,4 airbaguri,scaune incalzite,oglinzi electrice incalzite,cotiera,geamuri fumurii.Masina a fost gatita si cu bulbar inox si praguri exterioare inox,dar le-am dat jos ca nu imi placeau,prefer masina mai simpla .Atasez si poze.

post-47914-0-18246500-1321801342_thumb.j

post-47914-0-97308500-1321801379_thumb.j

post-47914-0-25511500-1321801470_thumb.j

post-47914-0-32691200-1321801492_thumb.j

post-47914-0-97048400-1321801600_thumb.j

Link către comentariu

Arata mult mai bine fara prostiile alea :D . Ai putea da jos si aia cu 4x4 .

In rest e frumoasa. Sa te bucuri de ea!

Link către comentariu

De aia le-am si dat jos,alea cu 4 x 4 nu prea merg date jos, sunt lipite.Daca le-oi vinde poate o sa imi iau un carlig de remorcare,oricum multumesc mult de urari.

Link către comentariu

Sigur se pot da jos si alea. Probabil sunt prinse cu banda dublu adeziva. Ca doar nu or fi prinse cu suruburi :))

Incarca cu o ata de pescuit, sa bagi pe sub ele sa tai banda. Dupa care cu apa calda dai jos restul de lipici.

Link către comentariu

Sigur merge cu guta de pescuit , cum zice Lucian , asa am facut si eu . Iar cu " inoxurile ", chiar nu mi-au placut niciodata tot felul de imbunatatiri aduse ulterior masinii . Ce-i simplu , original , este ok .

Sa ai noroc de ea .

Link către comentariu

Multi ani & km fara probleme !

Modificat de caddy.fan
Link către comentariu

Multumesc tuturor de urari,cat despre emblema cu 4 x 4 nu-i lipita cu banda dubluadeziva ci cu o alta solutie, ca am incercat sa o scot cu guta si nici macar nu intra intre tabla si ea.

Link către comentariu

Pacat. O fi lipit-o cu picatura :)) . O sa o scoti cand o sa ai de vopsit hayonul.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 year later...

cu o mare parere de rau m-am despartit de Caddy-ul meu,in urma vanzarii ei si dupa redistribuirea bugetului m-am ales cu un  Golf 4,varaint,  motorizare 1.6 fsi ,110 cp,an 2002,4 geamuri electrice,climatronic ,jante aliaj vw,adus din Germania,revin cu pareri despre ea,si cu poze,intre timp astept parerea Dvs despre aceasta motorizare

Link către comentariu

Sa stii ca motorul de 1.6 FSI este foarte ok dpdv al fiabilitatii si consumului, dar, trebuie sa fii foarte atent la ce benzina ii bagi. Adica poti baga 99/100 etc. Sunt destul de pretentioase la sistemul de injectie.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!