Jump to content

Golf V 1.4

alesyio

Postare recomandată

Trebuie demontat capacul  ca este prinsa pe interior in clipsuri.

Modificat de calin.g
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alesyio

130

• The_Ego

16

• Rave

15

• mike.

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mi se pare mie, sau sunt aprinse si semnalele de pe oglinzi usa style?

Si eu am activata functia, dar nu am vazut sa fie aprinse si cele din oglinzi.

Sa o stapanesti sanatos, sta bine pe zapada :)

Link către comentariu

Colant este pe oglinzi,de plcitiseala l-am pus si vad ca nu pica deloc rau(a iesit cam aprins de la PS).Folie deocamdata va primi Tiguan-ul si sa vad cum ma impac cu ideea deoarece sunt cam impotriva plus ca mi-e cam frica de amenzi si etc.Inainte de folie incerc un pavilion negru sa vedem ce iese iar daca nu e nimic spectaculos il dau jos si 40% fata-spate.Mai am foarte putin de strans pentru praguri si in mare parte este adusa unde trebuie.Ps:a cam innebunit consumul de cand am pus tablele :lol: .

post-96831-0-43581800-1385764823_thumb.j

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Pare putin cam scurt sutienul 

01.png

E mai mult de fashion, fiind util doar la drum lung. As zice mai ales iarna.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Fashion mie nu mi se pare, pare a fi o grasa imbracata cu un chilotel minuscul :) sau o mustanta sau o spanceana :)

Si nu inteleg de ce iarna ar fi utila?

Modificat de dumidude
Link către comentariu

Iarna de pe sosea iti arunca masinile din fata cu tot felul de pietricele, nisip, ce mai pun ei prin materialele antiderapante. Multe impacturi avand loc exact in acea zona.

Exista si varianta mai extrema in care tot botul masinii e imbracat.

foto0371ni.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

Sper ca maine sa apuc sa le duc la vopsit.Va intreb si pe voi pentru ca sunt cam indecis,sa vopsesc tips-ul negru?

post-96831-0-65396100-1389822166_thumb.j

post-96831-0-22229900-1389822167_thumb.j

post-96831-0-20474500-1389822168_thumb.j

post-96831-0-18254300-1389822244_thumb.j

post-96831-0-83425500-1389822244_thumb.j

Link către comentariu

Daca e vopsit cu vopsea termica n-are nici pe dracu ghem:)) ar fi o idee totusi sa-l lasi asa! Ia zii si la fratele tau de unde ai luat pragurile?

Link către comentariu

Mie dimpotriva, imi place sa se vada tips-urile si nu imi place deloc sa fie ascunse.

Cred ca ar fi interesante negre. Ale mele sunt albastre :))

Modificat de mike.
Link către comentariu

Pozele sunt si de slaba calitate,o sa incerc si altele mai reusite poate va fi altceva.Pragurile de la reprezentanta le-am luat au fost fix 628 leuti cu tot cu cei 4 suporti de prindere,acum sa vedem ce-o sa iasa,mai dureaza ceva pana le duc la vopsit... :(.

Referitor la bara,am cautat muuuult si bine fusta de Individual fara decupaj pentru evacuare dar nu am gasit si mi-am pierdut rabdarea... 

http://www.flickriver.com/photos/vmrwheels/sets/72157629534747834/  de aici m-am "inspirat" dar nu cred ca ma complic..

Modificat de alesyio
Link către comentariu

O stiu dar nu replica,voiam ceva original...gasisem la un coleg pe forum dar nu o vindea decat in combinatie cu evacuarea de 2.0 tdi si nu aveam nevoie de ea.Tot ma gandesc la tips-ul negru,pavilionul il colantez negru cand da caldura sa vedem ce iese.

post-96831-0-97617700-1390052537_thumb.j

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Arata foarte bine golful tau. Eu nu i-as mai aduce nicio midificare in exterior.

Link către comentariu

Multumesc frumos,intr-adevar farurile strica tot dar e timp si pentru ele.O sa incerc in primavara ori 40% pe toate geamurile ori pavilion negru.Am si pragurile in garaj astept sa se incalzeasca sa le duc la vopsit,acum sa vedem ce-o iesi.

Modificat de alesyio
Link către comentariu

As dori un feedback despre arcurile Eibach Sportline.Am gasit unele de vanzare si sunt tare indecis,mi-este frica sa nu cada mecanica dupa o vara sau sa-mi sara cd-ul din mp3 cand dau in groapa.Am inteles ca intre ele si Prokit difera doar look-ul iar ca rigiditate n-ar fi mare problema.Pot afla dupa codul lor pentru ce masina sunt destinate?Din ce am inteles provin de pe Octavia2.0Tdi,un alt motiv de teama pentru ca a mea fiind 1,4 mi-e frica sa nu stea ridicata de tot s.a.m.d.Astept o parere de la cineva aflat in cauza,va multumesc.

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Daca is de pe 2.0 tdi nu id bune pentru tine. Pe arcuri is trecute codul lor si poti verifica.

Link către comentariu

Si daca va dau dvs codul ma puteti ajuta va rog mult? :D

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!