Jump to content

Golf V 1.4

alesyio

Postare recomandată

Nu bag benzină de 99 pentru performanțe, doar vreau să cred că este de o calitate mai bună decât cea de 95.

O fi așa sau nu, pana la proba contrarie, pentru mine cea de 99 e mai bună. :)

Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alesyio

130

• The_Ego

16

• Rave

15

• mike.

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pentru masina, imi place mult!

Am acelasi motor ca voi 1.4 80 cp si la traficul din Bucuresti (aglomerat 80% lejer 20%) am un consum de 8.5%.

Eu acum cred ca in cazul tau contraza si orasul. Bucuresti are sigur o viteza medie mult mai scazuta ca orice alt oras din tara.

PS: daca bag benzina de 98-100 am consum mai scazut cam cu 1%.

Modificat de razraz
Link către comentariu

Salut ,ai o masina foarte frumoasa . In loc sa iti cumperi faruri cu lupe de ce nu incerci sa iti pui lupe bi-xenon in farurile existente ? Operatiunea te costa in jur de 10 milioane , o suma modesta fata de o pereche de faruri cu lupe originale. In cateva zile imi voi monta si eu aceste lupe si voi posta impresii , o sa te anunt cand va fi momentul . :icon_bounce:

Link către comentariu

Iti multumesc la fel,tocmai ti-am vazut topicul si te invidiez pentru kitul de Individual :tuktuk: .Referitor la faruri,mai spre vara voi ajunge in Germania si sper sa le gasesc acolo de-a gata,originale tot,precum si alte maruntisuri,de exemplu kitul tau de prelungiri :wub: .

Link către comentariu
  • 1 month later...

Kit-ul bi-xenon vine cu lupe sau se pune direct pe oglinda farului, asta nu deranjeaza participantii la trafic?

Link către comentariu

Scuze, acum am observat faptul ca Riderx a spus de lupe cu bi-xenon.

Credeam ca a spus de bi-xenon fara lupe :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Va salut,am si eu o intrebare pentru cine se pricepe mai bine. 2.0 TDI cod CBAB inmatriculat prima data in 29/01/2009 este euro4 sau 5?

Link către comentariu

frumoasa masina! imi plac mult proiectoarele ai pus folie pe ele ?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

frumos . like pentru cum o menti :icon_thumleft:  :icon_thumleft:  :icon_thumleft:

Link către comentariu

De unde ai luat autocolantele de pe luneta, si cat te-au costat?

Poti face o poza mai aproape sa se vada si ce scrie pe ele?

Mersi

Link către comentariu

unde ai pus folia pe semnalizari si proiectoare?

cred ca tot de la http://www.stickeretop.snrclub.ro/  

intrebarea mea este ce nuanta ai ales ca pt proiectoare si 2 nuante: golden yellow sau racing yellow?

Modificat de razraz
Link către comentariu

Stickerele rezita la ploaie, spalatorie, zapada, meteoriti, sfarsitul lumii etc?

Link către comentariu

miei imi intra apa pe undeva si tot mi e ud in fat ala sofer ati mai patit asa ceva????

Fii amabil, citeste cu intai atentie TITLUL topicului in care postezi si foloseste cu incredere functia search. Vad ca deja ai 2 warning points in 2 saptamani de cand esti membru, daca continui asa, nu cred ca ajungi la 6 luni pe froum.

Asta e doar o atentionare prieteneasca, nu un warn sau altceva. Daca doresti sa fii ajutat, cere ajutor in locul potrivit, ok? :)

Link către comentariu

Rezista rezista,eu vreau sa scap de ele si ii pun pe cei de la spalatorie sa dea cu jetul pe ele si nu se cojeste nici macar un coltisor.

Link către comentariu

Pentru tata,a trecut la Tiguan si are o foarte mica julitura fix sub 2.0 TDI,deci n-am ce sa-i fac altceva decat sa completez :lol: .

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Va salut,mai postam una alta ca a saracit de tot topicul asta.Doar ca idee am vopsit buza din fata alb sa vad cum ar fi,arata mai bine decat ma asteptam,doar provizoriu pana gasesc buza de Young/Individual (daca are cineva de vanzare asa ceva sa ma anunte!!).Zilele astea ar trebui sa vina si fusta de Gti de la vopsit si sa pun tips-uri.Ce intrebare as avea legata de lumini:pot regla intensitatea becurilor de pozitie din codare?as vrea sa activez US dar nu vreau sa lumineze si pozitia in faza lunga pentru ca se vede ingrozitor asa,vreau sa ramana doar semnalizarea.Astept raspuns,va multumesc si numai bine!

post-96831-0-26379100-1365774259_thumb.j

post-96831-0-14794900-1365774520_thumb.j

post-96831-0-77237300-1365774520_thumb.j

post-96831-0-13378000-1365774555_thumb.j

post-96831-0-29802400-1365774555_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!