Jump to content

Golf V 1.4

alesyio

Postare recomandată

Pune 225/45 si fata si spatele si o sa vezi mare schimbare si nici n-o sa ai probleme. Nu cred ca ai trecut in talon nici 215/45/17 nici 235. Plus ca masina devine dezechilibrata cu diferenta asa mare intre fata si spate.

Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alesyio

130

• The_Ego

16

• Rave

15

• mike.

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai de 18" ziceam 215 si 235 /40. SOSO eu am deja 225/45 dar cu et40 ,ma gadesc ca 18" tot 7,5j dar cu et54 n-or sa mai fie asa iesite cum sunt acestea care le am..daca priviti atent aceste poze se vede ca pe fata roata sta pe afara..este aiurea,pe spate ar trebuie sa fie afara.In talon am decat 195/65 205/55 si 225/45..daca este valabil ce a zis Ego este perfect..voi pune 18 si niste arcuri ceva mai "sport".

post-96831-0-44369000-1357075371_thumb.j

post-96831-0-81167700-1357075371_thumb.j

post-96831-0-94648000-1357075371_thumb.j

post-96831-0-37641000-1357075372_thumb.j

Modificat de alesyio
Link către comentariu
Master_Blaster

Decat sa dai banii pe alte jante, pt look ajunta mai mult suspenisa. Si dupa o sa arate f bine si cu 17stock, 7,5j, et 50.

Dar rotile tale pe fata ar trebui sa atinga si cu suspensia stock, in surubul care tine contra aripa.

Link către comentariu

Se pare ca am uitat un detaliu important pentru care vreau sa tin 17" de iarna si 18" vara,imi cer scuze.Este o problema cu suspensia,mai mult de niste simple arcuri nu pot pune..si asta abia dupa ce daram&sap putin prin curte (solutii sunt cateva).Acum cu 15" si pamantul inghetat pe sub pavele atinge saraca mereu dar n-am ce sa-i fac,de-asta as vrea sa tin jantele din clip pt iarna pentru ca o inalta suficient cat sa n-am probleme,iar pe vara ori 17 ceva mai late (Tomason tn1 17x8j) ori 18'Oem.sper sa mearga linkul,scuzati dezordinea si asa este facut pe fuga.

http://tinypic.com/p...hp?v=4udr3o&s=6

Modificat de alesyio
Link către comentariu
Master_Blaster

wtf parcare facuta pt suv-uri. :))

Acum te inteleg dc nu vrei suspensia mai joasa.

Link către comentariu

La suspensie visez,mor sa fie roata sub aripa...dar din pacate nu-mi permit,nu vreau nici s-o tin in ploaie/soare/vant din moment ce am garaj cu racoare vara si cald iarna,poate cand s-o mai rablagi:(

Si ca veni vorba de suv-uri,ai mei inclina spre un Tiguan R-line,evident 2.0 tdi,nu mai sunt bube la motoare,nu? ma refer la CR euro5.

post-96831-0-00367000-1357137613_thumb.j

Modificat de alesyio
Link către comentariu
Master_Blaster

pai tu nu vezi ce garaj are? si un touareg-ul nu e o masina practica

Link către comentariu

Se vrea a fi masina pentru zapada si drumuri in afara orasului(foarte rare).Initial vream 1.4 tsi dar am zis ca totusi macar asta sa aiba putere daca Golful nu poate,motiv pentru care o sa ramana in continuare masina de oras si dus la cumparaturi.Mai prin februarie o sa-i pun RNS510 sau un Alpine frumos cu navigatie daca gasesc + boxe Focal fata-spate :wub:.

Modificat de alesyio
Link către comentariu

nici nu-i trebuie cuplu :P.

frumoasa masina, colegu'. abia acum ti-am observat topicul :(. sa ne tii la 220v cu tot ce-i faci.

Link către comentariu

Din pacate mai e mult pana la vara cand o sa merg in Germania sa caut un R32/GTi de dezmembrat si sa iau ce e mai important de pe el (scaune/pedale/volan/fusta/praguri/faruri s.a.m.d).Am renuntat a treia oara la ideea de a lua clasica fusta Gti in speranta de a avea noroc pe la nemti,pana una alta ma ocup de muzica.Referitor la 1.4 TSI,sunt ferm convins ca are putere,dar incarcat + AC nu stiu daca se tine ca un diesel.Si iti multumesc frumos mike :D.

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Va salut.Pana una alta cat am mai cautat pe ebay cateva "rotzane" m-am impiedicat de cele de RS3/A5,probabil disponibile si pe 17 dar nu stiu ce J si ET (daca ma poate ajuta cineva l-as ruga din suflet)..si automat am facut un virtual-tuning cu jantele si putin low.Astept si parerile voastre,eu zic ca arata foarte bine.

post-96831-0-55938900-1357255759_thumb.j

post-96831-0-81571100-1357255759_thumb.j

post-96831-0-13319100-1357255792_thumb.j

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Et54 este mult in interior. De obicei jantele oem de golf sunt 7,5jx18 et51. Perfect ar fi un et 45.

Link către comentariu

Te anunt de pe acum ca sunt incredibil de grele jantele astea. Cunosc pe cineva si membrii activi ai forumului la intalnirile de seara il cunosc de asemenea pe Ciprian (TTRS) care poate sa-ti confirme instant ca au 7 tone:)). in schimb am gasit niste replici interesante pe un anume site, 17 cu 7,5 ET 35. Unii ar spune ca intinzi coarda. Altii, nu dam nume (AnduTur a se vedea ET28(sper sa nu ma lase memoria)) ar spune ca la 35 n-ai nici o treabaaa:))

Modificat de SosoASD
Link către comentariu

Par penibil daca spun ca 17 mi se par intr-un fel mici? :icon_redface: Pe 17 direct Tomason tn1,17x8 et45 sau et35

post-96831-0-49856900-1357303205_thumb.j

Link către comentariu

17 sunt mici dar welcome to reality. Motoarele noastre de 1.4 gafaie si cu 17. Momentan ma declar multumit de BBS-urile mele, fie ele 17. Tomason alea sunt niste jante superbe dar cele din poza nu prea par 17, franele de R32 fiind tight-squeeze in 17. Anyway, indiferent ce ai face, sfat personal ar fi sa renunti la ce ai acum si sa cauti ceva mai usor.

Link către comentariu

Nu le mai tin oricum de la vara incolo,ori 17 ori 18 tot pe iarna le mut.Depinde si daca pot sa pun arcuri sau ceva sa fie putin mai low,in caz contrar exclud direct 18",o sa arate ca un DusterRO%20flag.gif .Imi plac mult si Porsche Twist 17x7 & 17x8,5..dar sunt 5x130 si ma cam tem de improvizatii cu distantieri si asa.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cei de la reprezentanta pot sa-mi resofteze motorul?Ma gandeam sa mai scad putin consumul dar nu fac asta decat la reprezentanta,n-as lasa pe altcineva sa faca improvizatii...ce parere aveti?si pretul..sare de 100 euro?astept un cunoscator...:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!