Jump to content

Golf V 1.4

alesyio

Postare recomandată

In principiu, nu ai mai avea nevoie de nimic in plus. Montezi maneta, faci codarile din vcds si gata. Dar sa ai grija cu maneta ca cele cu terminatia F,G se potrivesc si merg ok.

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alesyio

130

• The_Ego

16

• Rave

15

• mike.

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

Va salut,daca vinde cineva evacuare de Golf mk5 Gti sau alta care se potriveste dar sa aiba tips cu doua iesiri,precum si faruri oem cu lupa,sunt interesat,astept pm!

Link către comentariu

Va multumesc frumos,primavara asta o sa prinda si ea forma putin,vopsita integral ca este cam "incompleta" :(...si repet daca are cineva de vanzare evacuare si/sau faruri cu lupa sunt interesat,de asemenea si de navigatie sau buza fata Young/Individual,numai bine!

Link către comentariu

N-are ce cauta asa ceva pe 1.4 :D .. desi arata criminal dar ar fi prea de tot,multumesc pentru atentie.

Modificat de alesyio
Link către comentariu

De ce nu? O masina cu motor de 1.4 nu are voie sa arate bine? Si pretul e foarte bun doar pentru cat-back, fusta spate e practic bonus :))

Link către comentariu
aurelian.paratu

frumoasa masina,iar albul e belea ......am si eu doua intrebari : cum ai facut proiectoarele galbene? si .....ce becuri cu halogen ai (tenta albastra)?

Link către comentariu

Multumesc frumos,deci pe proiectoare folie galbena,o sa pun si pe semnalizarile din oglinzi.Faza scurta bec h7 blue vision(sticla albastra) iar pe lunga h7 galben.Am sa caut o poza cu lumina proeictoarelor pe timp de noapte si am s-o postez,este foarte misto.

Si ce intrebare am si eu la colegii mai priceputi,pot omologa 225/40/18 daca am motor de 1.4? ma gandesc ca ar trebui sa mearga din moment ce vw scoate pe poarta fabricii Golf-uri cu jante pe 18",astept un raspuns sigur de la cineva care cunoaste mai bine,numai bine!

post-96831-0-83087700-1356720105_thumb.j

post-96831-0-31642800-1356720107_thumb.j

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Bun bun,multumesc frumos!Pana la urma ai avut dreptate cu jantele ca sunt niste replici,m-am uitat atent intr-o zi si am vazut ca pe fata dau pe afara 1cm,eu cred ca nu este posibil asa ceva din fabrica..le-am luat la controlat la dimensiuni si inscriptii si nici urma de VAG/VW etc...asa ca m-am hotarat sa le tin pentru iarna si la vara sa caut ceva frumos pe 18 cu ET mai mare ca sa merg linistit cu 3 oameni in spate.Ma gandeam la Charleston..7,5j ca sa nu omor directia si et51,daca e nevoie pun distantier 1cm pe spate sau 235 si cred ca e destul de bine.

post-96831-0-32348700-1356725245_thumb.j

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Felicitari pentru masina si modul in care ai grija de ea! Arata super.(Vreau si eu folie ptr.proiectoare? De unde,ai un pont)

Link către comentariu

Multumesc mult de tot,de data asta pana la vara chiar o sa apara cate ceva schimbat,Oem+ rullz,ca pana acum numai gura a fost de mine.In legatura cu proiectoarele: oprea.ionutt id mess,este un tip din bucuresti foarte serios si nu da tepe cu posta..face orice sticker la comanda in format vectorial,mai multe detalii va da el,stima! :D

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Plictiseala de seara...m-am apucat de editat putin niste poze in ideea de putin low,diferenta de la cer la pamant dpdv optic,cu totul alta masina :eek: :icon_cry:

post-96831-0-42670800-1356912668_thumb.j

post-96831-0-99351000-1356912668_thumb.j

post-96831-0-97861700-1356912669_thumb.j

post-96831-0-54967200-1356912670_thumb.j

Link către comentariu

Sunt grele rau,are 25kg una,ma gandeam sa le tin de iarna si sa caut altele pentru vara.Din cauza ca au ET40,pe fata 1cm e pe afara iar spatele e in linie cu aripa,mi-e cam frica daca am 3 oameni in spate.Altele nu iau decat daca gasesc unele zgariate pe care sa dau 100-150 euro si sa mi le vopsesc eu cum cred ca arata cel mai bine.La pedala nu se simte ca trage greu de ele decat foarte putin..m-am convins in sfarsit ca este o prostie cand zic unii ca masina merge prost cu jante mari..

ps:in ciuda ET-ului mic,arata foarte frumos privita din fata cu rotile putin iesite :wub: .

Am sa incerc tot 17" dar ceva concav,automat aftermarket,ori daca nu Charleston cele de mai sus pe 18".Am vazut si la niste colegi Golfisti din State un drop foarte frumos de 2" cu arcuri h&r,sper sa ma descurc mai ales ca a inceput sa-i placa si tatalui meu chestiile astea si de el depind,sa vedem ce-o mai fi,

Va doresc un an nou plin de impliniri,multa sanatate si noroc,La Multi Ani! :beer:

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Cam grele 25 de kg cu anvelope! Si eu care credeam ca fostele mele jante la 20 sunt grele! :) Oricum mie imi plac foarte mult! Singurul oem pe care le-as schimba ar fi Detroit pe 18!

Link către comentariu

24,5kg aveau cu 235/45...dar dupa cum am zis,la pedala nu simt nimic deosebit..decat la coloana si la consum 0,5-1L :))

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Vezi ca TUR isi vinde jantele, si ar da bine pe Candy White, si parca zicea ca vrea sa renunte si la suspensie...

Link către comentariu

Nu prea imi (mai) plac modularele,prefer ceva oem bagat frumos sub aripa sau ceva concav daca vorbim de >7,5j (de exemplu XXR 527 sau Tomason TN1 :wub: )

Plus ca pe ZW1 trebuie lasata mult ca sa arate frumos si n-am cum,am garaj subteran:(

Modificat de alesyio
Link către comentariu

De obicei concavele sunt si foarte late (peste 8.5), iar pentru ele iti trebuie si o masina lasata serios altfel nu merita.

Mult mai bine niste Charleston.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!