Jump to content

Golf V 1.4

alesyio

Postare recomandată

M-ai facut curios si am cautat. Am gasit o baza de date cu un numar foarte mare de jantele oem pe 17" 5x112 de la toate modelele http://www.myturbodi...heels-5x112.htm

Ca sa fii sigur, uite-te pe interiorul jentii si vezi ce scrie. Ai avut nevoie de inele de centrare?

Eu zic ca te-a mintit omul, ET sub 45 nu gasesti pe jantele oem de b6.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alesyio

130

• The_Ego

16

• Rave

15

• mike.

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

pff..cat de rea poate fi situatia?avand in vedere ca jantele nu au nicio defectiune,nu bat nu sunt nici magar zgariate,ma rog..foarte foare putin.

Link către comentariu
  • Administrator

Dupa cum spuneam si mai devreme.... :mad:

Jante pe 16/17/18, suspensii...

Ai aici ET-uri, J-uri, 225, 245 etc, etc...

Ca parere personala, nu as pune >16" fara suspensie sport (fie OEM fie AM)... Repet, este doar o opinie :D insa iti garantez la 1.4 aspirat cu 17" pana spre 1l /100km in plus la consum

Modificat de dudu
Link către comentariu

dudu - nu stiu ce sa fac legat de raspunsurile la intrebari si nedumeririle mele,nu vreau sa primesc ban sau altceva..:(

Consumul nu pot sa spun ca e la fel,dar nici cu 1L in + nu este.Viratul s-a simtit din prima ca este mai greoi,dar foarte putin.

Link către comentariu
  • Administrator

alesyio, rog citeste Regulamentul si foloseste Search-ul... vei gasi astfel raspunsurile dorite, crede-ma pe cuvant cand spun ca 95% din astfel de probleme au fost discutate si para-discutate in aria tehnica (deci nu aici...). Nu cautam sa pedepsim ci sa ajutam insa nu putem avea aceleasi discutii interminabile in 15 arii

Si pentru numele lui Dumnezeu, renunta la bold-ul ala... !

endofftopic!

Link către comentariu

Care din pleoape credeti ca ar arata mai bine?este o diferenta intre ele daca priviti atent.Cea din dreapta(farul drept) este mai lata si mai subtire,cealalta se opreste la coltul capotei si este mai umflata.ce parere aveti?

Si legat de etrieri,credeti ca ar arata bine albastrii?(nu vreau rosu,nu din motiv ca ar fi urat,dar prea multi le fac rosii..).Va multumesc!

post-96831-0-33060500-1321724732_thumb.j

post-96831-0-80733700-1321724736_thumb.j

post-96831-0-66727100-1321724743_thumb.j

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Sincer,pleoapele mie nu-mi plac,mi se par kitch.Iar etrierii fa-i rosii,daca vrei am un kit nou-nout cu rosu,il luasem pentru mine insa m-am razgandit.Ti-l dau la pretul la care l-am luat,ai in el tot ce-ti trebuie.Da-mi pm daca te hotarasti.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,si planurile tale dar eu unul as renunta la pleoape si la plafon negru si as pune o folie deschisa pe toate geamurile(30%-40%).

In rest sa te bucuri de ea asa cum iti doresti si numai bine.

Link către comentariu

Multumesc la fel!Cu folia ai dreptate,dar cu plafonul sunt in dubiu.

Atasez si 2 poze cu consumul,poate intereseaza pe cineva.In prima este consumul instant in drum spre mare in conditia a 4 persoane+portbagaj plin+AC(dar mergea incet,daca are vreo importanta asta).In a doua poza este consum mediu dus-intors Pitesti-Bran,in conditia a 5 persoane+AC insa fara bagaje(masina a plecat cu plinul si s-a intors cu atat cat indica acul).Numai bine!

post-96831-0-07497600-1321737384_thumb.j

post-96831-0-81880400-1321737389_thumb.j

Link către comentariu

Am si eu nevoie de codul pentru acel capac de la usa..s-a cojit,probabil de la unghii/bratara etc.Ma poate ajuta si pe mine cineva?:(

post-96831-0-12780900-1321889766_thumb.j

Link către comentariu

:)) Si al meu la fel e.Sa postezi aici daca il afli,cred ca e boala generala.E 48 ron la reprezentanta,am sunat eu si am intrebat.Iar cel de la sofer 58 ron.

Link către comentariu
  • 2 months later...

Imi da si mei cineva codul peste telescoapele de haion de la Octavia 1?si un pret estemiativ?numai bine!

Link către comentariu

Domnilor am si eu o nelamurire,postez aici desi nu-i locul potrivit,dar nu mai vreau sa deanjez prin alta parte!Referitor la jantele pe 17".Deci de vreo 2 zile ma cert cu tata deoarece el pretinde ca suntem in ilegalitate deoarece:In cartea de identitate a masinii sunt mentionate 195/65/15 & 205/55/16,iar in talon la fel 195/65/15 & 205/55/16 + 225/45/17 la observatii insa!!Tata pretinde ca nu se pot omologa jantele pe 17 deoarece in cartea de identitate nu sunt mentionate si ca merg cu ele la risc,iar de itp nici nu se pune problema sa treaca cu cele pe 17",asa ca sunt nevoit sa astept pana in mai cand se duce sa faca itp-ul si abia apoi sa puna jantele 17.Intrebarea mea este urmatoarea:chiar nu exista nicio sansa legala sa pot omologa jantele pe 17 si sa pot merge linistit fara frica de a mi se lua talonul?Astept raspuns si va multumesc!

Link către comentariu

Ba da,mergi la reprezentanta si cere-le o hartie cum ca masina ta poate rula si cu jante pe 17"(225/45/R17) si esti in legalitate :)

Nu sunt trecute jantele de 17" in cartea de identitate pentru ca articulatiile au mai mult de suferit,nu sunt concepute sa fie la fel de durabile si cu jante pe 17,18 s.a

Link către comentariu

Pai stiam treaba asta cu reprezentanta,dar am crezut ca functioneaza doar in cazul in care sunt trecute in cartea de identitate cele pe 17",18" s.a.m.d.Multumesc frumos,o sa merg sa intreb si sa vad ce rezolv,Numai bine!

Link către comentariu

Pai nu sunt trecut deja in talon, la observatii? Daca da atunci esti legal 100%, nu te doare capul, asa scrie si la mine si masina a venit din fabrica cu jante pe 17. Tu mergi cu cartea de identitate in masina? Nu, mergi cu talonul si acolo scrie negru pe roz sau ce culoare e aia. :))

Link către comentariu

Exact asa este,la observatii,insa la Rar ce fac?ca in CIV nu e mentionat 17-le.Asta intreb:le pot omologa?unde anume daca este posibil?la reprezentanta?

Link către comentariu

Mi se pare foarte straniu, sa fie trecute in talon, dar nu si in CIV. Tocmai ca talonul a fost facut dupa CIV. Iei o hartie de la reprezentanta si apoi te duci la RAR ca sa le treaca in carte.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Va salut!Mai postez sa nu moara topicul de tot..am pus jantele din nou pe masina,am mai tras cateva poze,iar dupa cateva neintelegeri cu tata am ajuns la concluzia ca masina are nevoie de fusta gti si praguri!Dar au intervenit alte neintelegeri intre noi 2:tata spune sa pastrez culoarea neagra pentru fusta,praguri si buza de la bara fata care deja este neagra..dar eu vreau le-as vrea albe,altfel mai bine nu le mai pun ca tot rezultatul ala este.Ce parere aveti?Pragurile se monteaza cu adeziv din cate am inteles,asa este?Astept cateva pareri si de la voi..sunt in dubii

post-96831-0-02621400-1332864601_thumb.j

post-96831-0-04442100-1332864624_thumb.j

post-96831-0-58336500-1332864779_thumb.j

Link către comentariu

Si aici dau de tine?:)) frumoasa jucaria, ma bucur ca o tii atat de curata mereu. In toate pozele este impecabila. Ai putea sa go low umpic si sa faci o aroganta turnand alte rampe la garaj, mai lungi si umpic mai inalte. Stii tu, sufera baba la frumusete. O cale trebuie sa existe. Si eu ating daca intru in curte cu lume in masina, dar tot o las mai jos vara asta!! Spor in tot ce vrei sa faci si toate cele bune!!

Link către comentariu

Apropo de cauciucuri/jante.Am vorbit cu cei de la rar si daca te opreste rar-ul mobil sau un control cand faci itp-ul nu se uita ce ai in talon.In baza lor de date apar doar dimensiunile din civ.Acum nah,multa lume nu tine cont dar pentru o foaie care se obtine gratuit de la reprezentanta si 90 lei la rar nu consider ca este mult.

Link către comentariu

Mersi frumos Andrei!Daca la mine nu merge..macar ma consolez admirandu-l pe al tau:))

@fiestax:trebuie sa merg la revizie in viitorul apropiat,o sa intreb acolo ce si cum,multumesc!

Link către comentariu
  • 3 months later...

Va salut!Revin cu o noua intrebare,legata de tempomat.Masina mea este din aprilie 2008..mai am nevoie de altceva decat de bratul pentru pilot,este plug&play sau trebuie sa mai trag alte fire pe la motor?Astept un raspuns de la dvs,numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!