Jump to content

Golf V 1.4

alesyio

Postare recomandată

Va salut!Alex ma numesc,din Pitesti.Am sa prezint masina mea saumai bine zis masina familiei,pentru consum si taxe mici.Este vorba despre un Golf 5 din aprilie 2008,1.4 80 cp,cu strictul necesar de dotari:clima dubla,computer+,esp,proiectoare,cotiera etc..Dupa ce a iesit din garantie,la inceputul acestei veri,dupa cateva certuri la cutite cu tata,l-am convins in sfarsit sa luam un set de jante 17",nu impresionante,dar ma declar multumit.Avand in vedere ca este masina de garaj,care merge odata pe saptamana sau maxim de 2 ori,in scopul cumparaturilor,jantele reprezinta singura modificare,dar intentionez cateva pe viitor motiv pentru care am creeat acest topic si astept parerile voastre:

1.prima treaba este sistemul audio.Avand in vedere ca am RCD300 cu 4 boxe(daca tweeterele se considera boxe) pe fata,as dori un upgrade cuniste boxe si pe spate,din cate am inteles treaba nu este dificila,dar curiozitatea mea este urmatoare:are rost sa ma complic cu boxe afertermarket(JBL,X-plod etc..)sau sunt bune si cele de fabrica?este vreo diferenta intre ele?sunetul banuiesc ca o sa fie la fel deoarcere playerul nu-l schimb,dar totusi as dori o confirmare de la voi.

2.a doua se refera la fusta Gti.Am inteles ca sunt necesare si contraaripile,tot de Gti.Daca le pastrez pe cele originale,reprezinta o catastrofa chestia asta?este posibil sa nu se potriveasca bine si sa se miste,sa se stranga mizerii,sau alt motiv negativ?

3.tot legat de fusta:Daca cumva "astup" gaura pentru evacuare cu fibra,intaritor etc. facuta bine insa,cat de mare este riscul ca acea lucrare sa se deterioreze foarte rau,in sensul sa se rupa,crape sau sa se coajeasca vopseaua?sau daca as pastra gaura pt evacuare si as suda 1 tips cu 2 iesiri,va reiesi o imbunatatire(minora macar)a sunetului?

Astept parerile voastre si pe parcurs o sa va cer mai mult sfaturi.Astept posibile aprecieri si mai ales parerile negative.am sa atasez si cateva poze.O seara buna va doresc si va multumesc anticipat!

post-96831-0-80851900-1321646468_thumb.j

post-96831-0-91902200-1321646474_thumb.j

post-96831-0-74089700-1321646485_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alesyio

130

• The_Ego

16

• Rave

15

• mike.

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina. Merge fusta de GTI fara contra-aripi. Eu asa am si nu sunt probleme. Poti face treaba cu fibra fara probleme. Ar merge de minune fusta vopsita alb, cu difuzorul vopsit negru.

Link către comentariu

Sa o stapaniti cu placere,e frumoasa masina!

Monteaza fusta linistit,va sta o idee stramba fiindca o vei prinde doar intr-o parte,insa daca nu stai sa te holbezi la ea,nu observi diferenta.

In legatura cu tipsurile,iti recomand sa iti pui,se schimba destul de mult sunetul,in special dupa 3000 de ture,iti va placea sigur.

Spor la modificari!

Link către comentariu

Mersi!Asta am de gand cu vopsitul,ma enerveaza ca nu se vad rotile din spate cum ar trebui cu fusta neagra care o am acum,dar sunt un pusti..nu am nici experienta si nici cunostinte dezolvtate,de asta apelez la voi.De boxe ce parere ai?ma framant degeaba sau o sa fie un rezultat bun?

Link către comentariu

Salutare si bine ai venit...la punctul 1 iti voi raspunde eu... playerul trebuie schimbat daca vrei o calitate mai buna a sunetului, doar ca ce vei pune in bord nu va arata la fel de bine ca cel original.

Link către comentariu

cogdao - multumesc frumos,insa doar dupa 3000? masina asta vede 3000 rpm odata la 50 de schimbari ale treptei:)) daca iti zic nr de km in 3 ani jumatate cat are,probabil o sa par penibil.

Radu_Alecs - stiu ca playerul este praf si nu am nicio sansa sa-l schimb,dar nici macar o diferenta sesizabila nu se observa dupa montarea a 2 boxe si in spate? :(

post-96831-0-28955700-1321647895_thumb.j

post-96831-0-31643500-1321647899_thumb.j

Modificat de dudu
bold?!
Link către comentariu

eu nu am observat...daca vrei auditie fa tot posibilul sa il schimbi.

Modificat de dudu
fara Quote pentru mesajul anterior
Link către comentariu

La capitolul player ai putea sa incerci un RCD310,se aude mai tare si mai clar decat RCD300/500.Boxe as pune si eu,se simte lipsa acestora in spate.

Oricum,daca iti pui tipsuri macar catigi la capitolul aspect,mi se pare ca au cam stricat-o cu designul pe partea din spate jos a masinii,arata ca o femeie grasa fara barbie..

Link către comentariu

As da comanda de fusta la volksparts cat mai curand,mai ales ca acum m-ati incurajat!Legat de rcd310,am un amic cu un golf 6 si cand m-a dat o tura si a pus muzica mi-a picat fata.Se auzea cu mult peste Kenwood-ul 4x50 al altui prieten..dar am crezut motivul este numarul mai mare de boxe,nu playerul.

Link către comentariu

frumusica si sa stii ca este destul de dotata masina ta ... imi place ca se intretine, poate si din cauza faptului ca circuli cu cea destul de rar ... pt. fusta sustin si eu ca se schimba fara contra-aripi ... Eu caut o fusta de young edition ... si cred ca i-ar sta bine si la a ta ... Drumuri intinse!

Link către comentariu

Frumoasa masina, e inca tanara :D. Ii sta foarte bine cu jantele. Legat de fusta, ca sa nu te complici cu tips-uri, dar sa si scapi de aspectul de "femeie grasa fara barbie" care e adevarat din pacate, poti sa pui o fusta Young.

Pe langa player conteaza si numarul de boxe, tu ai 4, iar pe G6, daca este rcd310 vine cu 8.

3080.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ego ... se pare ca suntem pe aceeasi unda si in acelasi moment cu sfaturile ... :) "A minute ago" :D

Link către comentariu

visul meu Fusta Young este..dar e cam de 3 ori mai scumpa..si parca diferenta de bani as da-o pe un volan de Gti..o alta intrebare:daca pun cauciucuri 245 spate,acum sunt 235 cu 7,5j et40, va atinge aripa mereu sau doar in cazuri extreme?momentan marginea cauciucului este la o limita maxima cat sa nu atinga.

Link către comentariu
  • Administrator

alesyio, rog ia in calcul ca aceasta arie nu este una in care sa se discute probleme tehnice.

Cauta in aria Golf5 si vei gasi nenumarate topic-uri ref la fusta, bara, tipsuri, samd. iar in cea Audio foarte multe referinte

Mersi

Link către comentariu

Wow,mi se pare ca sunt cam prea late pentru masina asta,sincer.Eu am 205 si nu simt nevoia de mai lat.ET-ul este destul de mic,cred ca sunt cam iesite in afara,nu?

Link către comentariu

dudu - imi cer scuze,chiar nu am stiut!

cogdao - fata de cele pe 15 da,dupa cum am spus,sunt la limita.

Modificat de dudu
renunta la Bold... nu e necesar
Link către comentariu
Dan Treisprezece

Frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos ! Eu am avut aceiasi problema , aveam 6 boxe pe fata si am pus 2 JBL'uri de 16,5 pe spate dar plus Subwoofer si amplificator. De auzit o sa se auda o idee mai bine si mai uniform , insa daca vrei o calitate mai buna si esti dispus sa dai niste bani pune si subwoofer si amplificator(o sa ai un plus din toate punctele de vedere parerea mea , chiar si pe playeru' asta , mai ales daca iti place sa ai bass :D , oricum si eu cand o sa dispun de mai multi bani o sa schimb playeru' )

Apropo , foarte frumoase jantele ! :icon_redface:

Modificat de Dan Treisprezece
Link către comentariu

:emthup: pt Davides, foarte tare sincronizarea.

Sfat, nu numai sa nu pui 245, iar cand se vor toci eu zic sa pui 225. Asa vin cele OEM de 17, cu 225/45 si arata mai bine, fiind mai ingust talonul. Daca o vei cobori, fie si cu o suspensie sport oem ar arata bestial, insa o sa fie un risc mare ca sa atinga avand in vedere ET-ul, s-ar putea sa trebuiasca 215/45. Daca ar merge 2-3 persoane in masina nu este problema, dar daca se umple masina atunci s-ar putea.

Pui si tu un sticker, No fat chicks, will rub :)) . Insa daca e masina familiei nu are rost sa o cobori.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Va multumesc din suflet pt aprecieri! Legat de cat de iesite sunt jantele atasez o poza ca sa fiu mai explicit.

Si legat de suspensie..ma impedica ceva sa fac acest lucru si anume garajul putin "subteran" ca sa-i zic asa.

Daca in rezerovor este mai mult de 1/2 chiar,atinge:(

post-96831-0-57222800-1321651911_thumb.j

post-96831-0-19313500-1321651957_thumb.j

Modificat de alesyio
Link către comentariu

Daca pastrezi jantele(desi ti-as sugera o pereche de OEM-uri),eu zic sa te limitezi la 225.Am vazut azi un X5 cu niste cauciucuri de ziceai ca e la F1,cred ca aveau 350 pe putin(oribil).Eu zic ca nici prea late nu dau bine.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Pai sunt OEM,sunt de Passat :icon_cheesygrin: Stiu ca seamana teribil cu MAM Nuvo,insa acelea au 9 spite (acestea au 10) si acelea nu au capacul peste prezoane.

Modificat de alesyio
Link către comentariu

M-ar tenta pavilionul negru,ca sa le combin..dar imi e sa nu para a tiganie..voi ce parere aveti?

Link către comentariu

Ce denumire au jantele si pe ce model de Passat au fost puse? 7.5j cu ET 40 nu pare de passat.

Recunosc ca eu nu am mai vazut OEM in genul, iar cele MAM sunt diferite fata de ce ai tu.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pe Passat b6,adica asa a spus cel de la care le-am cumparat,avea numai jante de pe vag-uri.

Daca gresesc va rog sa ma corectati,desi sincer,nici mie nu-mi par OEM,acelea de fel sunt de aluminiu(argintii).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!