Jump to content

Pierd antigel

rey toledo
 Share

Postare recomandată

Salut, de ceva timp pierd antigel in zona carcasei senzorului de temperatura (partea cu verde din poza), problema este ca vine de undeva de sus si curge pe carcasa aia de plastic unde se baga senzorul si apoi jos, nu pierde pe langa senzor (care este inlocuit recent cu unul nou + garnitura si clema de prindere deci e exclus sa fie asta problema). Aveti vreo idee cam ce poate fi in zona aceea ca stau cam prost cu banii sa ma duc la service.

post-58492-0-63160100-1321634432_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

trebuie desfacut capacul de la motor de plastic si trebuie urmarita flansa mare de cauciuc care iti vine montata pe chiulasa si in care iti intra furtunele de apa.E posibil sa fie un furtun crapat sau sa fie o garnitura nasoala.Cauta in zona hasurata de mine ..si atentie la coliere.In zona respectiva datorita batranetii si caldurii de la motor se crapa furtunele.

post-64586-0-95202900-1321637956_thumb.j

Link către comentariu

Mersi, o sa desfac sa vad pe unde pierde ... Nu stiam daca e complicat de ajuns pe acolo, dar daca trebuie desfacut doar capacul de la motor ma bag sa vad ce rezolv.

Link către comentariu

• 1 year later...

A inceput sa piarda antigel in zona cu punctul albastru, in spatele motorului pe langa carcasa termostatului cred, se prelinge apoi pe unde e dunga cu albastru...Am dat cu mana pe unde e ud si se simte o clema ca aceea de la senzorul g62 cred, mai vine ceva prins pe carcasa in spatele motorului ? Furtunul incercuit cu rosu e mereu rece, si cand apa ajunge la 90C si toate celelalte furtune ard. Aveti idee exact ce rol are acel furtun, cred ca duce in radiator jos dupa ce am vazut eu, e normal sa fie rece tot timpul ?

post-58492-0-07977900-1357175145_thumb.j

Modificat de rey toledo
Link către comentariu

Vezi unde pierde ma exact:garnitura flansa termostat,garnitura senzor,garnitura dop orb locas senzor,garnitura carcasa termostat,imbinare furtune.Furtunul ala trebuie sa fie cald cand apa este la 90 grade.

Link către comentariu

Multumesc, am fost azi la cineva cu rampa si se vede ca pierde pe la imbinarea dintre carcasa termostat si teava care vine din pompa de apa, undeva in spatele motorului, are o garnitura si o clema acolo. M-am uitat azi mai atent la furtunul acela si cred ca este returul de apa din radiator, in cazul acesta e normal sa se incalzeasca mai greu ca celelalte.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut rey toledo si la mine pierde tot pe acolo pe la îmbinarea carcasei termostat cu teava dinspre pompa de apa. Cum ai rezolvat problema?

Link către comentariu

Salut, am schimbat garnitura si am dat si cu silicon pe garnitura noua. Am lasat-o cateva ore sa se usuce si dupa am bagat antigelul in instalatie, nu am mai completat antigel deloc de atunci. Cod garnitura 032121666 si mai trebuie sa iei si acea siguranta de plastic,are codul 032121142A, la mine nu a mai mers pusa tot cea veche deoarece era prea deformata.

Link către comentariu

Asa, pierd si eu, la o garnitura langa radiator. O sa o schimb cat de curand :D.

Link către comentariu

Multumesc pentru informatii, momentan am pus pe cea veche la loc... aveam nevoie de masina in weekend ,am sa o schimb si eu cât de curând.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!