Jump to content

Schimbare Bolero cu Columbus

mariusx
 Share

Postare recomandată

Cu sau fara Sound System,numarul de fire este acelasi(in loc sa plece cele 8 fire spre boxe pleaca spre amplificator).Eventual mai pot aparea 2 de la CAN-H si CAN-L,insa de obicei acestea se conecteaza altundeva,nu in spate la navigatie.

Mufa cea mare(QuadLock se numeste) are codul

3B7035444

,insa iti va mai trebui obligatoriu mufa

3B7035447(mufa pentru firele de la amplificator),mufa

3B7035447B in caz ca ai telefon si mufa

3B7035447A in caz ca ai AUX ori CD-Changer.Fiecare este 25 RON la reprezentanta.

Problema apare insa la conectorii(pini de metal) ce intra in aceste mufe,care te vor ajunge la cel putin inca un milion,chiar tind sa cred ca vor trece de 2 milioane.Optimisti fiind,totul va fi in jur de 2 milioane.Mai exista si varianta sa te duci in service,insa acolo va trebui sa scoti din buzunar pe putin 4-5 milioane(Ceva asemanator a trebuit sa fac si eu).

Sfatul meu este sa cauti pe google "mufa quadlock" si o sa gasesti cu tot cu fire si conectori la 40-50 RON,ulterior eventual sa mai adaugi mufa pentru telefon sau AUX/CD-Changer in caz ca este dotata masina cu asa ceva(maxim 50 RON).Iei o banda adeziva si in 20 de minute totul sa fie ca nou

:icon_thumleft:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pentru informatii.

Eu aveam mufa quadlock de pe un VW (este aceeasi), doar ca avea firele taiate scurt (~2 cm lungime), pe masina firele erau taiate scurt, cu ajutorul colegului nostru de forum, dl "Al Bundy" caruia ii multumesc....tot respectul pentru ca "le stie" si il recomand atat ca si cunostinte, dar si ca pret, mi-a schimbat firele cu pinii respectivi, am folosit mufa quadlock pe care o aveam si acum imi mai trebuie doar mufa de auxiliar si cea de antena (si cateva boxe pentru ca imi lipsesc).

Intr-adevar masina comunica cu sistemul de navigatie prin Can, firele acestuia intra tot in mufa quadlock.

Spor.

Daniel

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!