Jump to content

Passatul meu 2.0 tdi bluemotion

malder10

Postare recomandată

Salutare tuturor m-am gandit sa va prezint si eu noua mea achizitie Passat b7 2.0 tdi bluemotion.

Este highline si am mai comandat si ceva optionale pe care am sa le enumar mai jos.

Alarma.

Camera rear assist.

Geamuri fumurii.

Jante MINEAPOLIS nu sunt cele ce o sa le vedeti in poze astea sunt de iarna.

Volan multifunctional in piele.

Rcd 510.

Tempomat.

Cam atat,o sa incerc sa pun si ceva poze. :censur: :censur: :censur:

post-75373-0-10212700-1321110979_thumb.j

post-75373-0-26301700-1321110999_thumb.j

post-75373-0-29743300-1321111012_thumb.j

post-75373-0-45346800-1321111026_thumb.j

Link către comentariu

Foarte frumoasa! Arata mai bine variant decat sedan dupa parerea mea :) Ce motorizare? 2.0 TDI 140-170 cai? Sa o stapanesti sanatos! Pune niste poze mai detaliate...

Link către comentariu

felicitari, imi place masina. am avut ocazia sa merg cu un sedan. dragut dragut ..

defecte:

nu inteleg de ce au introdus acel ceas acolo.. atata tehnologie si ceas mecanic.

Link către comentariu

Multumesc la fel va doresc si voua pentru masinile voastre. :icon_bounce:

Motorizare de 140 de cai imi ajunge ca nu sunt asa vitezoman dar sa stiti ca consuma destul de putin.

post-75373-0-84977100-1321111806_thumb.j

Link către comentariu
defecte:

nu inteleg de ce au introdus acel ceas acolo.. atata tehnologie si ceas mecanic.

:)) asta nu e defect, o face sa para mai clasica, nu e Iphone.

Link către comentariu

Corect! vezi ceasul din Phaeton si Bentley Continental, Rolls Royce Phantom, daca stau sa ma gandesc si Veyron are un ceas analogic in bord :)

Modificat de corad0
Link către comentariu

Primul b7 variant de pe forum. Sa o stapanesti sanatos, la cat mai multi km fara incidente!

Imi place decorul de lemn de pe plansa de bord, arata premium, iar din cate imi dau seama nu ai doar camera ci si Park assist.

Pacat ca nu ai pus si o poza cu jantele minneapolis.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Da, tare cu ceasul.....e superb.

Masina e superba....cred ca daca mi-as cumpara asa ceva, cateva zile nu m-as da jos din ea..... Tot ce imi place - piele, lemn, RCD-ul.....variant...utila si frumoasa. Pretul, daca se spune ?

Link către comentariu

Ceasul a fost primul element care l-am apreciat la interior, un interior elegant, ultra modern de altfel, acest ceas este chiar potrivit acolo (parerea mea) mai ales ca este incastrat intr-un decor de lemn, te face sa te gandesti la trecut, cand tu de fapt stai la volanul unei masini de ultima generatie cu tehnologie de varf :), in concluzie, este o combinatie reusita intre clasic si modern.

Sa te bucuri de ea, cat mai multi km fara incidente.

Link către comentariu

Super masina sa ai noroc de ea si poate vii si la intilnire ca vad ca esti din cluj sa o pot studia live. Frumoasa si configuratia masini noroc si grija mare de ea

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Felicitari, s-o porti sanatos (si ea pe tine), e foarte frumoasa :) Unora nu le place Passatul asta nou, insa mi se pare o chestiune de gust.

Vorba lu' Florin: hai pe la intalniri, s-o vedem si noi live, ca sigur e mai frumoasa decat in poze.

Intrebari:

- e BMT sau BlueTDI?

- are sistem de-ala de recunoastere a starii de oboseala a soferului? (pe Confi in Germania apare ca dotare standard la HL)

- se poate deschide portbagajul cu piciorul, sau aia e dotare optionala?

Link către comentariu

IMPECABILA este cuvantul care ar descrie un pic aceasta masina :)) Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea multi km :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!