Jump to content

Leon 1M tabla

meMyselfAndI
 Share

Postare recomandată

Salut, am tot cautat pe google informatii despre tabla seat leon daca ar fi sau nu galvanizata, sau tratata in vreun fel. Stie cineva detalii de genul asta?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Normal ca este galvanizata. Se vede la mine unde a sarit vopseaua de la pietre cu ani in urma ca a ramas zincul si nu a ruginit. In plus, in cartea masinii scrie 12 ani garantie coroziune la tabla si asa garantie se da doar la tabla galvanizata. Hyunday, Dacia, dau doar 6 ani garantie tabla nefiind galvanizata.

Link către comentariu

Colegul Ebi are dreptate . Si eu am un prieten cu Seat si tot asa i-a sarit vopseau si se vede ca este tratata si galvanizata . Nici nu a ruginit dupa o perioada de 3-4 luni de nereparatie .

Link către comentariu

Normal ca si Golful. Toate care au garantie anticoroziune 12 ani sunt galvanizate.

Link către comentariu

Intrebasem acest aspect deoarece stiu sigur ca opel astra G si ford focus mk1 de exemplu care sunt concurentele acestor clase de masini, nu au tabla galvanizata. Se discutase acest aspect pe forumuri si am vazut cazuri, din cate stiu nu gresesc cu opel astraG, ford focus mk1, si nu stiu sigur de renault megane.

Link către comentariu

Confirm cele spuse de colegii mei: caroseria de 1M este complet galvanizata. Am zeci de pliante si oferte din diverse tari pentru Leon 1M (din 2000 pana in 2006) si scrie in unle dintre ele clar ca e zincata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!