Jump to content

Audi A6 Allroad

dr_dumi

Postare recomandată

Salutare tuturor!

In urma cu aproximativ o luna, mi-am achizitionat prima masina Audi. Era oarecum inevitabil sa nu incerc si Audi.

Am trecut de pe Golf 6 la un A6 Allroad 2003, un mic downgrade la an insa un mare upgrade zic eu la restu :D

Putin despre masina:

- Transmisie automata + padele volan

- Suspensie pneumatica ARNOTT reglabila 4X nivele

- Incalzire auxiliare SIROCCO. Dublu climatronic

- Audio BOSE SURROUND 8+1

- Telefon NOKIA cu handsfree surround

- Faruri XENON cu spalatoare. Proiectoare

- Oglinzi HELIOMATE int. + ext. / ext. Electric + incalzite + rabatabile

- Scaune full electric, RECARO piele negru / incalzite

- Senzori parcare spate

- Carlig remorcare

Masina a fost achizitionata de la noi si in prezent are undeva in jur de 183000 km. Imi place tare mult masina mai ales ca mai nou nu mai am probleme sa o parchez chiar unde vreau eu, gen borduri inalte, delusoare, la peste nu mai zic..

Probleme nu prea sunt deocamdata, atata tot ce ma irirta ar fi ca s-au exfoliat unele buroane de pe consola centrala, alea vreau sa le schimb.

In rest foarte ok, am un consum de 13-14% in Bucuresti, nu este mare diferenta, adica la golf 6 1.6 aveam 11%, la 2.5 am cu 4% mai mult. Piesele sunt mult mai ieftine decat erau inainte.

http://img197.images...i/imagecoe.jpg/

Modificat de dr_dumi
Link către comentariu
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dr_dumi

28

• F l o r i n

16

• Razvan_SPD

9

• bbogdanmircea

7

sa o folosesti cu placere.

dupa parerea mea allroad e masina ideala pt romania. lux,putere,confort,garda la sol...

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! :icon_thumleft:

Un mic comentariu totusi: cutie secventiala au motocicletele si masinile in racing....

Pune niste poze cu masina "in action" :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Salutare,

Am vazut masina, am atins-o, am ascutat-o, am mirosit-o intr-un singur cuvant o pot descrie, superba! :)

S-o stapanesti sanatos si sa te poti bucuri de ea deoarece este o masina adevarata la fel ca passat-ul pe care l-ai avut.

Numai bine,

Costel.

Link către comentariu

nebunie....frumusete.... sa o stapanesti sanatos. O masina perfect adaptata Bucuresti-ului de azi...plin de transee, gropi, sapaturi...arheologice sau nu.

Multi km fara probleme.

Link către comentariu

Pune si tu niste poze, nu prea avem jurnal la asa ceva prea des pe forum...

Chiar sunt piesele mai ieftine la A5 Allroad decat la Golf 6?

De ce ai renuntat la Golf 6?

Cat te-a ajuns, ai dat diferenta sau ai primit?

Cat mai costa o asigurare ptr 2.5 TDI?

Link către comentariu

Poze cand ajung acasa ca vad ca de pe Iphone nu imi da voie mai nou..

Piesele intr-adevar mai ieftine, stiu ca vroiam sa schimb placutele la G6 si toata masina era cu 100 lei peste cat am dat pt Audi.

Era inevitabil sa renunt la golf. Masina respectiva am avut-o mai mult sa pot sa spun si eu odata ca am avut asa ceva. Am luat-o in ideea de a avea ceva mic de oras. Insa cand am vazut ca lua 11-12%, am zis ca tre s-o schimb. Asta macar papa 14-15% dar e altceva.

Am facut un schimb cu cineva, schimb pe schimb.

De asigurare nu stiu nimic, maine merg sa o inscriu, maine aflu preturi.

Link către comentariu

pt a pune poze de pe telefon,instaleaza aplicatia taptalk (gasesti in iStore, costa vreo 10 lei)

Link către comentariu

Sincer nu prea inteleg cum poti sa renunti la o masina noua pt una de aproape 10 ani si calarita cu peste 150000km doar ca e audi?!Asigurare casco la masina asa veche e cam aspra ,iar dupa 10 ani cu greu cred ca mai face vreo societate.

Link către comentariu

Cu ce e mai tare un Golf 6 nou decat un A6 AllRoad inafara de kilometri si sa presupunem ca nu se strica ceva catastrofal la ea?

Eu am ajuns la concluzia ca aceeasi masina ca si putere dotari etc numai din 2003 fata de una din 2008 e mult mai ieftin de intretinut

ptr ca piesele ptr masini mai vechi sunt mult mai ieftine decat cele pentru masini mai noi.

Sunt oameni carora le place sa-si asume acest risc si sunt care prefera sa dea o caruta de bani dar "sa stie ei ca e masina noua"

Cum mai este cu taxa de inmatriculare trebuie s-o platesti daca nu a fost platita cand a fost inmatriculata masina prima oara?

Sunt si eu curios cat te ajunge inmatriculare asigurare etc etc si cum te descurci cu intretinerea.

Link către comentariu

@serban07: Poate omul merge cu masina, nu cu anul :)) . 180.000 km pentru 2.5tdi nu sunt multi deloc. Casco poti faca pana la 15ani (cel putin asa e la uniqa)

Felicitari pentru masina. Cat mai multi km cu ea.

Cea mai problematica cred ca este suspensia, in caz ca se defecteaza ceva. Dar speram sa nu fie probleme

Oricum masinile din perioada aia sunt mai bune decat cele produse acum.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

plus ca nu se mai fac si nici nu o sa se mai faca masini cum s-au facut intre 1998-2004

Modificat de corad0
Link către comentariu

Felicitati pentru achizitie !!

Asigurarea nu e mare,detin un motor 2.5 si am platit pt polita de asigurare pt un an ~470ron la o firma de asigurari destul de mare.La passat ma platit la fel pt un an 400ron deci diferenta mare nu este.

Impozitul nu nici el chiar de speriat este 900ron pe an pt motor de 2500cmc

Eu unu zic ca ai facut o afacere buna , imi place mult modelul asta de allroad.

Link către comentariu

Masina am luat-o pt ca am vrut si eu macar o data sa nu am batai de cap iarna. Normal, nu am luat masina asta doar ca sa trec aceasta iarna cu ea, spuneam asta pt ca am schimbat 5 masini anu asta si probabilitatea sa o tin mai mult de 3 luni inca nu s-a intamplat. Oricum, asta are sanse mari sa ramana in familie. In primul rand in G6 nu m-a simteam la fel de sigur cum ma simt in allroad. La cate accidente se intampla la noi, deja am inceput sa stau cu teama ca intra vreun nebun in noi.. Ca o mica paralela, cred ca daca ar fi fost un G6 in locul loganului izbit de Huidu, prea mare diferenta nu ar fi fost, in schimb cu allroad-ul macar ma pot gandi la 1-2 sanse de scapare, masina are 2 tone goala. Siguranta mea si a familiei mele este pe primul loc!

Masina mai veche, mai ieftina, piese mai ieftine, daca o lovesc sau ceva de genu, nu ma doare sufletul. La 535-ul pe care l-am avut cele 4 discuri de frana m-ar fi costat 2000 lei (nu la reprezentanta), la asta ma costa pana in 800 lei. Asigurarea pe 6 luni ma astept sa fie undeva pe la 350 lei, impozitul cred ca in jur de 900 lei pe an.

Intradevar cea mai costisitoare problema la masina asta ar fi suspensia. La noi preturile la perne sunt undeva in jur de 2000 lei bucata, insa toate daca le i-au din state ma duc undeva la 1700$ cu transport.

Si chiar nu sufar ca am masina veche de 10 ani.

Link către comentariu

Sincer nu prea inteleg cum poti sa renunti la o masina noua pt una de aproape 10 ani si calarita cu peste 150000km doar ca e audi?!Asigurare casco la masina asa veche e cam aspra ,iar dupa 10 ani cu greu cred ca mai face vreo societate.

Peste tot unde comentezi mereu esti gica contra la tot,du-te frate in alte parti..

DR DUMI

sa o stapanesti cu placere.SA te tina 1000 ani :D

Modificat de micutu6666
Link către comentariu

:biggrin: cel mai misto reply pe ziua de azi :icon_thumleft:

Am vazut recent un video, cel mau bun sistem 4X4 sau ceva de genu. A6 All-road a iesit #1 peste X5, XC70, si multe altele.

Link către comentariu

Superba. Nu te speria de asigurare ca nu e mare. Am cautat si un un timp una sa imi placa dar destul de putine la vanzare in stare buna. Bafta si sa te folosesti sanatos de ea.

Link către comentariu

Asteptam si noi mai multe poze, in special cu interiorul. E bestial noaptea....plin de luminite...

Link către comentariu

o masina deosebita, tanc as putea spune.am avut ocazia sa conduc de multe ori un astfel de model, cod motor AKE....ceva deosebit...pe zapada si pe nisip se comporta excelent. as renunta oricand la un g6 pentru o astfel de masina in toate mintile ei

Link către comentariu

si eu. Mie imi place chiar mai mult decat noul A6 allroad. Mi se pare mult mai solida si mai robusta.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Vorba ta,te simti si chiar esti in mai multa siguranta intr-o masina facuta din tot fierul,cum se spune. Si stai linistit cu pernele de aer, daca nu le "stresezi" fara rost din 2 in 2 minute si daca nu iei gropi in bataie de joc cu ele, te vor tinea mult si bine. In special iarna,nu-ti trebuie masina mai buna. Vei vedea cum vei rade de asa zise-le SUV-uri cum se chinuie pe locul drept.

In orice caz,sa ai multi kilometri fara probleme ! Salutari.

Link către comentariu

Felicitari arata bine si e o masina super si eu as da oricind touranul pe o asa masina.Sa Pui poze mai detaliate ca sunt curios cum e interiorul .Multi km fara probleme ....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!