Jump to content

Stop spate aburit

DosarPenal
 Share

Postare recomandată

Problema s-a rezolvat de la sine, mai ales ca merg mai mereu cu luminile aprinse, a mai dat si un soare.. S-a uscat! Ca idee, am folosit o alta garnitura, de la un alt stop, find mai densa, desi era aceeasi marca cu cel de pe masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

De ceva timp am observat ca stopul stanga spate are putin condens, am decis sa-l demontez si sa vad daca undeva e crapat, ochiometric NU am vazut nimic si atunci am decis sa intaresc garnitura peste santul deja format la imbinare cu purfix pe care il aveam prin casa (cum este acesta cu profil tip D).
Desi am uscat cu feonul stopul la contact tu aerul rece de afara la montare sa aburit iara. :((

In zilele urmatoare am sa urmaresc daca mai ramane aburit si daca nu am sa-i schim purfixul cu unul maro fara camera de aer prin el...am vazut sa pe internet ii spune "Garnitura de etansare profil tip K".

IMG_084922024.jpg

IMG_0850f4290.jpg

IMG_0851f065a.jpg

IMG_08536e30d.jpg

IMG_085440aff.jpg

Capturadeecrandin2015.11.09la14.07.37646

Am sa va tin la curent daca e buna solutia asta!!!

Modificat de mariuscbn
Link către comentariu

Da, revin cu detalii dupa cum am promis....de 3 zile urmaresc stopul, NU s-a mai aburit, se pare ca purfixul meu a dat rezultate!
Iata cum arata....
Spor la treaba pentru cine vrea sa incerce!!! ;) 

IMG_0897e591f.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!