Jump to content

Stop spate aburit

DosarPenal
 Share

Postare recomandată

Interesanta treaba....vad ca nu sunt singurul care are nisip in stopul stanga :huh:....si nu doar aici pe forum vad ca se plang unii de treaba asta.....ci am vazut personal....2 Passat-uri ale unor cunostinte...la fel....urme de praf in interior si implicit stop aburit cand e frig afara.

Plus ca eu nu am lovit sau nu mi-a fost atinsa partea aceea niciodata :) O fi din cauza drumurilor noastre....zdruncinaturile sa duca poate la dezlipirea plasticului de pe stop ?! E nasol ca deja cum am praf, cand e masina curata....se vede diferenta....stopul stanga este mai murdar....mai afumat cumva....plasticul nu mai are culori asa vii ca cel din dreapta :)

Si dupa mine nu prea are rost sa ma apuc sa dau cu lipici sau alti izolatori de jur imprejur.....din moment ce deja mizerie am in stop. Iar de luat altu....spuneau unii mai sus ca de la bun inceput....de nou luat stopul...se aburea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ma gandeam sa pun o folie de protectie pe stopuri, fumurie, nu foarte tare, doar asa cat sa le dea o tenta fumurie cat sa nu se mai observe diferenta, dar daca e alta solutie prin care as putea curata stopu ar fi mai bine

Link către comentariu

• 3 months later...

Aceeasi problema o aveam cu semnalizatoarele de pe aripa. S-a desfacut sticla de pe stop, am dat-o jos am curatat tot pe interior si am lipit sticla de stop cu superglue.

Dupa 5 min aveam stopuri mate... acum par aburite nonstop. Le-am stricat. Sunt de un alb mat, nu mai sunt transparente.

O sa adaug poze.

Cei care au lipit stopurile spate cu ce le-au lipit? Silicon? nu se vede naspa ?

Link către comentariu

solutiile tip superglue va strica stopurile fara drept de apel... eu am folosit totdeauna mastic siliconic rezistent la apa ( din cele mirositoare a otet ) si am lasat lampile in repaus de pe o zi pe alta, ca sa fiu sigur ca lipitura e corecta ...

Link către comentariu

• 1 month later...

Pentru cei care au gasit unde era dezlipita sticla stopului.

In ce zona era dezlipita?

Eu ma gandeam sa-i dau o gaura sa iasa condensul, spre partea care e "uscata" din interiorul masinii... Ce ziceti?

Link către comentariu

eu am spalat stopu ca era murdar.scoti stopu,scoti toate becurile si il iei in casa si bagi apa in el,sapun lichid,sampon..orice care curata si face spuma..il agiti de cateva ori dai apa afara bagi iar si tot asa . apoi il lasi la uscat.e simplu nu ?

Link către comentariu

• 2 months later...

A aplicat cineva vreo solutie gen silicon sau lipici pe stopuri? Cum au iesit? s-au albit de la adeziv? Ca nu as cam vrea sa le stric de tot...

Link către comentariu

• 1 year later...

Buna. Am si eu stopul spate de pe partea dreapta aburit. Rog ajutor pentru demontarea acestuia de pe masina. Care, cum l-ati demontat?

Link către comentariu

ai 3 piulite de desfacut - pe interior - dai jos capacul de acces, din portbagaj.

Link către comentariu

Baieti dar o metoda impotriva aburiri geamurilor aveti??cum sa reglez clima iarna??ms anticipat

Link către comentariu

Salut,in ce stare ai filtrul de polen,sa nu fie murdar ca din cauza lui iti abureste geamurile.

Link către comentariu

La geamuri aburite, un motiv ar fi si faptul ca acestea sunt murdare, au grasime de la stergerea cu mana. Asa ca trebuie sa fie foarte curate, sterse cu alcool sau lichid special de curatat geamuri.

Link către comentariu

Am reusit pana la urma sa demontez stopul. Are 4 piulite de 8. Iti trebuie neaparat o inelara ca sa le desfaci mai usor. In urma ploilor intrase si apa in el. L-am spalat cu apa calduta si spumant de baie, l-am clatit cu apa rece si acum il las sa se usuce. Acum miroase a bebelus ... :icon_confused: . Dupa asta o sa-l lipesc pe margini cu solutie Super Adeziv de la Den Braven. Este singura solutie cu care am reusit sa lipesc si chederul in vara.

Link către comentariu

nu e bine sa-i lipeste marginile... ca doar pe acolo mai ai sanse sa se evapore ... continutul.

Trebuie sa izolezi bine, unde vine garnitura pe caroserie.

daca tot mai face, nu ai alta solutie decat sa-i aplici o gaura de scurgere pt a se evapora condensul, intre stratul de plastic transparent si cel rosu.

Link către comentariu

Este dezlipit pe unde se uneste geamul transparent cu plasticul stopului, pe anumite portiuni in jurul stopului, asa cum a aratat si Cosmin in topicul #23. Il las sa se usuce bine si pe urma il lipesc. Asa am vazut ca au facut si altii in topicurile anterioare.

Link către comentariu

daca e deja dezlipit, atunci da - asta-i solutia.

Link către comentariu

Abia dupa 4 zile mi s-a dezaburit stopul din spate demontat. Am lipit cu ceva gen picatura si mi s-a albit stopul prin jurul lipiturii. Concluzie: nu faceti ca mine si izolati mai bine cu silicon transparent! Omul din greseli invata.

Link către comentariu

Tot mai bune is stopurile simple de B5.se pare ca la b5.5 nu e facelift,e face-down.In loc sa te chinui cu lipituri si alte prostii,care numa la dacii se fac,mergi frumos la dezmembrari si cumperi un stop,poate ajungeai sa dai pe el cat ai dat pe toate lipiciurile pe care le-ai cumparat.

Link către comentariu

Adezivul a fost 15 lei si l-am cumparat mai demult pentru altceva iar siliconul a fost 6 lei tubul de 80ml, asa ca, fara suparare, pana la 150-200 lei cat este un stop de la dezmembrari, mai este... L-am montat ieri si este ok. Acum nu o sa merg cu masina la expozitie. Are 10 ani si isi face treaba in continuare si cu stopul putin patat/albit intr-un colt. Numai de bine!

Link către comentariu

buna ziua, am si eu o problema cu stopurile passatului meu B6 - 2006, sunt aburite, stie cineva o cauza...? ...rezolvare? Va multumesc!!!

Link către comentariu

Cauza ar putea fi faptul ca sunt dezlipite pe undeva sau poate crapate, fisurate. O rezolvare ar fi demontarea stopului, mers cu el in casa si uscat bine pentru a se dezaburi, dupa care, izolarea cu silicon transparent la imbinarea dintre sticla protectoare si stopul propriu-zis.

Link către comentariu

• 2 years later...

Scuze pentru ca urc topicul, dar am stat cu feonul pe stop cateva ore si tot mai aveam condens. Stie cineva cu ce il pot asorbi de acolo? OB, Tampax, saculet cu sare.. Pliculetele de silica gel se gasesc de cumparat pe undeva?

Link către comentariu

Ia-l in casa langa calorifer, scoate-i becurile si lasa-l asa o zi. Ar trebui sa-si revina.

Link către comentariu

Asa am facut si eu. Eu le-am spalat si interiorul. Apoi le-am re-etansat cu un strat fin de silicon .

Unul l-am lasat langa calorifer pana a doua zi iar celălalt l-am uscat in jumate de ora cu uscătorul de par.

Modificat de Laurentiu Utiu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!