Jump to content

Golf V 1.9 TDI

dbalu

Postare recomandată

Ma alatur si eu posesorilor de VW, cu un Golf 5 1.9 TDI bloemarin din 2005 toamna. Am descoperit forumul acesta acum, masina o am deja de ceva vreme. :P

Este un model mai simplut la ce priveste interiorul, dar motorul echilibreaza.:D

Urmeaza si poze in curand, momentan nu am niciuna pe calculator si urmeaza sa montez un RCD 300 MP3 in loc la vechiul RCD 300, dupa ce fac rost si de cod. Daca are cineva sfaturi in legatura cu codul, sa nu ezite sa ma contacteze.

Link către comentariu

Pana apuc sa fac niste poze am sa fac si o descriere.

Interiorul este unul destuld e basic: aer conditionat climatic, volan in 3 spite de cauciuc, bord computer standard(nici macar minidot cu calculul consumului), 4 geamuri electrice, oglinzi electrice incalzite, radio CD RCD 300.

Planuri pe viitor: schimbarea radio-cd-ului(viitorul foarte apropiat)

volan din piele OEM

cotiera OEM

vopsirea bandourilor si spoilerului spate in culoarea masinii

jante sportline

folii/ionizare intr-un negru cat mai subtil si transparent

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!