Jump to content

Passat B5.5 - 1.8Turbo 20v

DDT

Postare recomandată

• 2 weeks later...
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DDT

73

• F l o r i n

16

• Muale

11

• GABIVVX

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Muale- Multumesc ,dar prefer sa nu ma grabesc....intentia cu jantele e dupa primavara incolo cand vreau sa i mai fac cate una alta.

Pana atunci cateva poze(una cu implinirea "varstei" de 130.000 km) facute in moldova....vremea n-a fost una buna,masina murdara,dar totusi frumoasa :icon_cheesygrin:

post-96900-0-94623800-1325706044_thumb.j

post-96900-0-17605000-1325706046_thumb.j

post-96900-0-01464100-1325706047_thumb.j

Modificat de DDT
Link către comentariu

Frumos era sa ai 130km/h....la 130.000km... :icon_thumleft:

La multi ani !

Link către comentariu

Multumesc Florin,la multi ani si tie!

Pe drumurile din scumpa mea Moldova e mai greu sa ai viteza aia :icon_redface:

Dupa o saptamana de chin pentru masina....cum am trecut vama si am intrat pe drumurile romanesti....parca mi-a multumit si masina :icon_bounce:

Modificat de DDT
Link către comentariu

Help!!!cine ma poate indruma spre un vopsitor bun si accesibil ca pret?am nevoie sa vopsesc bara din fata la Passat!

Link către comentariu

bun si accesibil la pret cautam toti.

si rapid eventual. si cu frica de d-zeu :))

eu pana acum nu am incercat decat 1 si am fost multumit de lucrare. pretul cam mare.

daca gasesti ceva bun dai de veste

Link către comentariu

Eu pot sa iti zic de Top-Lac (e pe bdul timisoara, lange CET vest) unde mi-am revopsit ambele portiere de pe stanga si aripa spate stanga, multumit de lucrare, mai ales ca e o culoare pretentioasa.

Ca pret nu stiu exact ca a fost pe casco. Din cate am inteles ar fi totusi scump.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

dupa mine,sub 300lei/element

nu spun ca nu exista asemenea preturi dar mana de lucru e indoielnica de cele mai multe ori

Link către comentariu

Aici e treaba....300 lei aruncati, sau 400-500 lei pe o piesa vopsita frumos....

Link către comentariu
  • 2 months later...

weekend ul trecut am reusit sa schimb anvelopele,dar dat fiind ca fugaresc mai mult masina de serviciu, voi simti diferenta abia de paste cand voi pleca la un drum lung

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

cateva poze cu spalarea de ieri...

ma gandesc in viitorul apropiat sa vopsesc bandourile negre si sa-i fac cadou un polish.

post-96900-0-31773000-1335762104_thumb.j

post-96900-0-74420100-1335762119_thumb.j

post-96900-0-84421000-1335762137_thumb.j

post-96900-0-41896100-1335762153_thumb.j

Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Am avut un Passat Variant 1,9TDI de 101cp exact culoarea asta. Motorizarea la Passat-ul tau e de vis.

Mi-ar placea sa fie si a mea asa curata... Eu o spal o data la 6 luni asa cu ai spalat-o tu. Si eu o sa vopsesc bandourile la a mea, numai sa vin in Romania.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri..da, motorul este unul "foarte" fiabil. Nu tocmai economic, dar trecem peste aspectul acesta:)))

1. ma tot gandesc sa ma asez, intr-o zi cu soare, sa le vopsesc singur

2.Ma tenteaza la fel de mult sa-i fac si un polish ca nu i s-a mai facut de cativa ani buni. Am discutat cu un baiat de la spalatorie si a zis ca o face el foarte bine cu 120 lei(la el acasa,acelasi polish la spalatorie ar fi in jur de 300 ron). Singura problema a zis el sunt temperaturile ridicate. Voi ce spuneti?

A mai incercat cineva varianta asta?

Modificat de DDT
Link către comentariu
  • 1 month later...

Ma-r intersa si pe mine o parere de la cunoscatorii in "arta polishat-ului"

Un "meserias" spunea ca nu este indicat polish-ul vara(temperaturi inalte). voi ce parere aveti?

Sa-i fac acum sau sa mai astept pana la toamna?

Link către comentariu

pai "meseriasul" ar trebui sa faca lucrarea asta intr-un garaj, nu sub soare la 35C...ai grija pe la ce meseriasi mergi, sunt putini cei care stiu intr-adevar sa faca un detailing adevarat, majoritatea incep direct prin a polisha, apoi iti da o ceara, masina o sa straluceasca cateva spalari dupa care va arata mai rau ca inainte...

Link către comentariu
  • 4 months later...

care sunt pasii corecti pentru un polish reusit?

sambata aceasta sunt programat la un service din pipera...sunt curios sa stiu pasii si sa-i urmaresc ce fac ei....

Link către comentariu
  • 5 months later...

In perioada urmatoare as vrea sa i dau o mana de ceara, ce marca imi puteti recomanda?As merge fie pe formula 1, fie pe turtle wax

Link către comentariu

Depinde cap bani vrei sa dai.

Formula 1 e ok, ieftina.

Incearca collinite , tine mai mult.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!