Jump to content

Passat B5.5 - 1.8Turbo 20v

DDT

Postare recomandată

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DDT

73

• F l o r i n

16

• Muale

11

• GABIVVX

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Numar sasiu WVWZZZ3BZ2P227779

Denumire model Passat limousine

Model PA

Data fabricatie 08.10.2001

An 2002

Cod vanzare 3B30J1

Cod motor AWT

Cod cutie viteze EZG

Acţionare axă 5S

Dotare FQ

Culoare plafon K1

Culoare exterioara / Cod vopsea K1 / A5E.

Link către comentariu

tot ce iese fabricatie peste luna 7 din acel an..intra pe acte automat anul urmator.Ex tau 08.10.2001 a iesit in acte 2002.O sa iti postez mai tarziu si toate echiparile masinii la iesirea din fabrica.

Link către comentariu

multumesc mult...

astazi am cumparat niste placute pentru puntea FATA Ferodo Premier...

Luni dimineata o duc la "doctor" pentru schimbul de ulei, filtre,ulei transmisie si nu in ultimul rand...placutele de frana

Link către comentariu

Ferodo Premier sunt placute de frana foarte bune,am pus si eu pe un a4..am sa pun si la actuala masina cand va fi momentul..bafta si spor! :)

Apropo,cat au costat placutele?

Modificat de sorin_crisan
Link către comentariu

Hmm...acum cumparate, asta e, dar nu sunt extraordinare. S-ar putea sa le auzi scartaind, la vara. Placute (stock) bune sunt ATE, Textar ....

Link către comentariu

sorin_crisan: placutele le-amm gasit la 179 lei....un pret destul de bun zic eu avand in vedere ca mai peste tot sareau de 190 ron

Florin: pana la vara mai e...sa speram ca-si intra in forma pana atunci :zzzzz:

Link către comentariu

Pe octavia 2(varianta de export pt europa est)vin ca echipare de prim montaj Ferodo pe fata.Acum nush sigur sa zik ca varianta sunt..premiere..etc.

Link către comentariu

pai din scurta documentare pe care am facut o inainte de a cumpara placutele, am inteles ca exista o varianta mai ieftina Ferodo pe la 150 lei, iar "doctorul" care mi supravegheaza masina mi-a intarit ideea ca cele premiere sunt net superioare....acestea avand si senzori(nu stiu daca celelalte au)

Link către comentariu

au....diferenta consta in calitatea materialelor folosite in functie de grupa de produs;SL,PREMIERE.Ferodo fata de alti fabricanti au un sistem bine gandit ,pt fiecare masina se fabrica 4 tipuri de placute,incepand de la low cost..SL,medium cost ..PREMIER,premium..THERMOQUIET,si ulta premium cu aplicatii speciale pt sisteme de frana modificate ,masini cu aplicatii speciale(politie,limuzine,guvernamentale,curse)DS PERFORMANCE.Ca exemplu un set de placute pt un g4 DS PERFORMANCE costa 550lei :lol: doar pe fata.Colegul de forum Florin are dreptate..ATE,TEXTAR,TRW..sunt mult mai bune decat Ferodo...dar daca faci o echivalenta bani calitate ferodo isi merita toti banii.Eu am montate TRW pe masina...dar am ramas dezamagit de ele..imi scartie si acum pe ultima suta de metri cand mai au putin si se schimba..la branari mai bruste au inceput sa HURUIE..practic materialul de frictiune posibil sa intarie.Oricum mi-am procurat un set de discuri Brembo Max mai speciale si o sa le imperechex cu placute TEXTAR.In consecinta daca ai avut Ferodo pe masina si ai fost multumit de ele...mergi in continuare pe Ferodo.

Link către comentariu

masina o am din iulie 2010 si am facut cu ea 17000 km pana acum.....nu stiu ce placute erau ca abia acum au dat "semne de imbatranire" cele care erau la momentul cumpararii....

astazi masina a fost "incaltata" corespunzator anotimpului....

Link către comentariu

O configuratie asemanatoare urmeaza si la masina mea,discuri frana Brembo Max si placute Ferodo Premier!..Ciudat,mie nu imi scartaiau,erau chiar silentioase si franau foarte bine vara,chiar si cand ploua torential..in schimb eu cu TRW nu ma impac deloc...

Bun pretul,sa te infigi in frane sanatos :D

Link către comentariu

multumesc:D....revin cu impresii de luni incolo, imediat cum le schimb

dupa schimbul de ulei si mai ales filtre ma astept sa traga si mai tare....am depasit cei 10000 km...am ajuns deja pe la 14000 si parca simt ca e putin mai obosita....

Link către comentariu

abia astept intalnirea de maine cu dl.Doctor care va schimba uleiul,filtrele,ulei transmisie sibineinteles placutele Ferodo Premier...

intrebare: este normal pe timp de iarna sa intre ceva mai greu in viteza (1,2) cat este motorul rece?e posibil sa fie de la uleiul de transmisie si trebuie schimbat?

Link către comentariu

Frumoasa masina, indestructibil modelul asta de Passat daca ai putina grija de el. La cat mai multi km fara probleme.

Ma bucur sa mai vad si motorizari pe benzina pe b5.5.

Eu cred ca este in limite normale sa intre putin mai greu la primele 2-3 demarari dupa o noapte friguroasa. O patesc si eu cu masina de 1an si cateva zile.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

multumesc pentru aprecieri!de cand am Passat ul asta am facut 17000 km si nu a fost schimbat uleiul din cutie....si nici nu stiu cand anume a fost inlocuit.

Inlocuindu-l acum, poate va intra mai usor la rece...

Modificat de DDT
Link către comentariu

e ceva normal,tot asa face si a mea!..dar dupa ce se incalzeste putin,intra in viteze bine..poate vei simti o oarecare schimbare dupa ce schimbi uleiul in cv,cel putin asa mi-au zis niste prieteni cand au schimbat si ei uleiul..dar inainte sa-l schimbe ei aveau urmatoarea simptoma,agata putin in unele trepte,asta si la cald..dupa ce l-au schimbat,totul mergea normal

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!