Jump to content

Passat B5.5 - 1.8Turbo 20v

DDT

Postare recomandată

Doar cineva care il baga pe firma.....si nu ii pasa de consum. Oricum, Gepeto tot pe firma cred ca l-a bagat

Link către comentariu
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DDT

73

• F l o r i n

16

• Muale

11

• GABIVVX

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

e bine totusi ca stai in zona....voi avea nevoie sa mai fac cate ceva la masina si voi apela la serviciile tale....

apropo, daca o sa cumpar senzorii....ai putea sa i montezi tu?

Link către comentariu

va rog sa mi aruncati o idee cum as putea sa i fac un sunet sport...mai ales sunetul ala ciudat la schimbatul treptelor....

p.s. sper ca m-am facut inteles...astept pareri

Link către comentariu

o inductie directa de aer schimba sunetul motorului,va fi mai sportiv...iar pentru sunetul ala nice la schimbarea treptelor trebuie sa pui o valva de recirculare (bov) :Driver: poate si o evacuare sport si ..e alta masina :D

Link către comentariu

Da...ma intrebase un coleg mai sus ce cod la motor am....

Cine are timp sa-mi explice care e diferenta intre ele....ma refer strict la 1.8T dar va rog nu ma trimiteti catre "sf.goagl"

multumesc:)

Link către comentariu

o sa uit zilele astea....masina e deocamdata trimisa la un "doctor"pentru schimbul neinevitabil de ulei,filtre,placute,etc....

revin cu aceasta informatie:)

Link către comentariu

ieri masina a primit o tulumba de servo noua marca TRW....urmeaza schimbul de ulei,filtre si placute frana fata Ferodo

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!