Jump to content

Un golf albastru-indigo

Mr VW

Postare recomandată

Salutare , dupa mult timp de citit forumul am zis sa imi fac curaj si sa imi prezint si eu masina aici , sa vad si parerea voastra nu numai a mea . Pot spune ca toate modificarile pe care le-am facut pana acum am incercat sa le tin cat mai oem si sa nu iasa kitch sau sa o dau in porumb cu beculetze si alte prostii de daciotzi :) (si nu am nimic cu daciile intretinute) .

Modelul e Edition si cand am luat-o avea 145 mii dar arata surprinzator de bine si am zis ca e posibil sa fie si cei reali . rulata 1 an in tara pana ce am luat-o.

Dotari standard : Bc mini , Esp . Trapa , geam elect 4 , climatronic, alarma oem , cheie briceag , jante 16, volan in 4 spite, oglinzi elect , helio si incalzite.pachet lumini interior, 4 eirbeguri ( cum zice unii :) ) semnalizare lat albe

Modificari aduse pana acum :

faruri negre gti like cu lupa pe proiector

xenon pe scurta dar cu protectie antiorbire

senzori de parcare montati in bandou acustici

cotiera oem

stergatoare aero twin

sticker vw :D

incalzire scaun sofer ( urmeaza si pasager si caut de zor butonu original )

sistem bluetoth parrot slim

radio cd oem

folie autorizata dar cu transp 35 pe spate ,( ca nu imi place prea inchisa sa nu vad nimic ) si 75 fata as zice ca seamana cu privacy glass oem , dar putin mai inchis

presuri oem cu prindere rotunda

gentuta pt portbagaj (organizator)

leduri albe ce merg cu xenon-ul

inel schimbator crom oem

piele noua la schimb

activat claxon 2 pt alarma la inchidere

activat bec centura si chime usi deschise

dif si tweet orig toate 8 (alta viata )

Whislist :

inele ceasuri , da oem nu stifturi de plastic ( greu se mai gasesc )

jante ( de cand caut santa monica ... is topit dupa ele da pretul e prohibitiv )

polish obligatoriu in vara

plafoniera w8 dar cu comenzi de trapa se gaseste mai greu

guri aerisire bora cu iluminare pictograme

butoane geam elec crom si buton lumini la fel

tempomat ( am inteles ca e mai complicat sa il pui daca ai esp si stau in dubii )

suport pahare spate

navi - dar tre sa gasesc un sistem bun de securitate in bord ( cu lantz daca se poate )

scaune electrice ( intr-un vis de al meu erau prezente )

sistemul de pop up al hatch

senzor apa parbriz

inchidere trapa din telecomanda

coming/leaving home , nu stiu daca merita

oglinda centrala heliomata electrica

lumina avertizare cand hatch ridicat ( se gaseste oem de cump se pare )

priza bricheta in portbagaj

capac protecite baterie , pierdut la service :( multi nervi si cearta cu angajatii

scut tabla in principiu , dar e bun si daca gasesc mai convenabil de plastic

pozitii in bandou oem a la america :) ( pt cunoscatori )

semnal in oglinzi

Cand exista pasiune eu zic ca poti face orice, oricum sper ca v-a placut desrierea si astept opinii

small-logo.png

post-57951-0-79841300-1320262719_thumb.j

post-57951-0-87278600-1320262731_thumb.j

post-57951-0-80243900-1320262742_thumb.j

Modificat de Mr VW
Link către comentariu
  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Mr VW

37

• Muale

11

• F l o r i n

5

• theoane

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata foarte bine. :icon_thumleft:

Felicitari pentru masina si pentru descriere. Succes cu modificarile propuse. Pune mai multe poze, daca vrei. :rolleyes:

Modificat de Deadly
Link către comentariu

foarte frumoasa ,sa o stapanesti sanatos

a fost cumva lovita in fata?parca nu se aseaza capota nici pe sigla vw si la aripa stg sta prea sus...

cred ca mai merg niste reglaje,oricum e misto :icon_thumleft:

Link către comentariu

Da asa cred ca inainte sa o iau eu a fost doar tamponata , sau schimbata capota ca pe dedesupt nu sunt urme evidente de impact . Oricum stiu ca trebuie aliniata dar ma rup astia in service la bani ... o sa vad daca ma puc eu dar ideea ca am umblat eu la tragger si l-am ridicat iar acuma trebuie sa o bibilesc prea mult (demontat bara si tot ) si nu prea e timp :(

small-logo.png

Link către comentariu

tare cu un singur buton de incalzire scaune.

in dezmembrari cam grei gasesti la vanzare doar unul. decat sa ai marele noroc sa dezmembreze cineva masina cu butonul sofer defect.

pernele din scaune le ai deja montate?

Link către comentariu

Da, ideea este ca am facut un test si am cumparat initial un singur set de la baracuda , sa vad daca isi fac treaba cum vreau eu si raspunsul final a fost ca m-am convins singur ca sunt foarte bune ( thx baracuda ) asa ca il recomand si eu mai departe . In vara voi mai lua un set si atunci o sa fie totul corect si frumos cu butoanele originale . Oricum nu stiu daca se vede bine in poza ca nu e butonul original ci e masca botonului din bord si am lucrat la ea cu dremelu vreo zi ca sa imi iasa cat de cat acceptabil , butonul huselor neavand o treaba cu interiorul ...

Mai era ideea sa il montez in masca scaunului acolo jos la manere , dar nu prea mai era oem , si oricum mi-am facut si instalatia electrica stok cu releu si sigurata in panoul de sig din masina , eee treaba serioasa domle :D Am vrut neaparat sa se inchida incalzirea cand iau contactul .

[

Modificat de Mr VW
Link către comentariu

se vede ca nu e buton OEM.

cu butoianele din kit,eu le-as fi pus jos,pe masca scaunului,cum spui si tu.

se poate face circuit sa se inchida cand iei contactul,asa mi se pare si firesc....

si butoanele in bord le puneai daca/cand faceai rost de ele.

eu am inceput exact invers (pt ca nu am vrut sa pun alte butoane,si sa fie aspect OEM) am luat prima data butoanele. urmeaza sa vad ce perne iau si sa le montez

Link către comentariu

:) ei lasa decat sa gauresc aiurea scaunele , mai bine stau juma de an asa , si cu incalzire la sezut decat sa stau cu butoanele originale si sa ma uit la ele , ca pe frigu asta bunica mai desface masina :D fiecare cu alegerea lui :)

Modificat de Mr VW
Link către comentariu

Husa schibatorului nu ai montat-o bine.Cusaturile trebuie sa fie in lateral,sa aiba continuitate cu santul de pe nuca.

Asa arata cam ciudat,dar daca tie iti place

Link către comentariu

Da nuca nu are nimic pe lateral gen muchie ceva ... si m-am uitat cum vine pe noile masini si mi s-a parut ok sa o pun in lungul masinii ...

Link către comentariu

nuca are,unde se separa partea fina de cea cu "brobonele".

cusaturile vin in laterale,se vad mai bine si.... se vad. asa se vede doar cea dinspre frana de mana,cealalta e inspre scrumiera.

Link către comentariu

hmm, am sa arunc o privire cand am timp , da nu mai ies acum pe frigu asta din casa :D maine dim de acuma :) sa vedem cum o fi :)

tibi , acum am realizat , husa e de la tine :) , vezi ce bine sta !?;))

Modificat de Mr VW
Link către comentariu

Frumoasa masinuta, ingrijita si destul de dotata. Multi km fara probleme.

In privinta incalzirii, normal ca trebuie sa se opreasca pe contact.... de ce ii trrebuie releu asteia, nu are intrare in buton, pentru plus contact ?

Link către comentariu

are are , dar ideea a fost ca nu am fost total satisfacut de acel plus al ei :D , si am zis sa fac instalatia cap coada corect , chiar daca un scaun consuma 45 w si 5.1 A am zis sa nu risc nimic si sa fac cu releu. Macar ala il stiu unu si bun . Si am gasit la un prieten la service un releu de 35 A Siemens si dai batai , plus ca ala a intrat perfect in spatiile libere de sub bord , alea speciale pt relee. Mc de urari ;) si tie la fel

p.s. : hai ca tu sigur stii , ce probleme pot apare la montajul unui tempomat la masini cu esp ? din ce am inteles eu , problema e la desfacut volanul cu spirala si sens de esp :( tare ma bate gandu ,dar mi-e asa frica sa desfac volanul , daramite sa mai las si pe altcineva sa faca asta ...

Modificat de Mr VW
Link către comentariu

Daca lucrezi cu graja, nu ai ce sa strici. G85-ul are indicator pe el ca sa vezi cand e pus la jumate ... pe pozitia roti drepte. Daca nu te joci cu el dupa ce l-ai dat jos, nu ai de ce sa iti faci griji.

Cand te apuci de desfacut, ma suni si te ajut on-line :icon_thumleft:

Link către comentariu

E bine de stiut ca am macar un sprijin :) , oricum nu cred ca o sa bag eu mana la tempomat ... ma gandesc sa las totusi pe cineva care a mai facut din astea , din is am inteles ca radual si cu masinapoporului au montat pana acuma destule si parca parca as apela la el (radu) . Dar sa vina cash-ul pt tempomat ca as vrea sa il iau cu tot cu fir cu mufe , daca tot fac o treaba :) Problema e ca eu m-am uitat la ecu si pare ca nu mai are nici un locas sa bag nici o mufa inafara de cele din el ...

Link către comentariu

In general, la benzinare se cumpara kit-ul complet - maneta plus cabluri. Oricum, cu un pic de rabdare si pricepere se poate confectiona cablul.

La ECU nu exista mufa separata - ci se scot pinii goi si se baga cei cu fir, in locul lor, in mufa existenta.

Link către comentariu

Da problema e alta acuma , cu vag311 se poate activa tempo ?! ca altu nu cred ca am de unde sa fac rost , s-au ma gandesc oare cam cat dureaza toata treaba ca as da o fuga pan la buc la dmv sa o facem si sa ma si intorc in aceeasi zi :)

small-logo.png

Link către comentariu

Se poate si cu 311 daca e activata. Dureaza cam 1,5 ore (90 min) instalarea tempomatului....deci e suficient timp de intoarcere.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

ma gandesc oare e de rau daca imi pun un kit de xenon si pe proiectoare ? oare o sa fie prea brutal ? NU as vrea sa o dau in penibil pe strada sa tipe toti :))iar pentru cei ce intreaba da normal ca le aprind doar pe ceata , dar poate ma mai apuca sa le pun si prin oras asa odata de 2 ori ... si nu NU sunt adeptul de a merge cu proiectoarele aprinse fara motiv la smekerie sau mai stiu eu ce:)

small-logo.png

Link către comentariu

Din ce ai scris tu parca incerci sa te convingi singur sa nu pui, mai ales ca nu vezi nimic cu ele pe ceata. Daca vrei sa faci treaba pune de 3000k sau ceva de genul. Sunt galbene. Da, cu alea vei vedea pe ceata

PS: eu as fi unul din aia care ar tipa daca te-as vedea :))

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!