Jump to content

Capacitate rezervor!

Mama Omide
 Share

Postare recomandată

Am si eu o intrebare. Unde e butonul ala de la rezervor pe care-l apesi ca sa accesezi rezerva ? Rezervorul la Golf este identic cu al Octaviei (55 l) cred ca datorita platformei tehnice comune. Chestia ciudata este ca la pompa eu pun mereu peste 60 de litri. De exemplu dupa ce m-am plimbat asta vara prin tara unde facusem plinul la Petrom ma intorc la Constanta, pe la 1020 de km mi se aprinde becul rosu (maximul facut cu un plin, minimul e 750), iar pe la 1050 de km ajung la motorinarie (e discriminare sa existe numai benzinarii :D ) unde imi intra 65 de litri !:shock:!, adica vreo 6,1 l/100. Este posibil asa ceva sau or fi dereglate si pompele ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

1. e bine sa nu existe doar benzinarii

2. poate sa fie si o eroare de pompa facand sprituri repetate cu scopul de a pune cat mai mult (depasesti multul :D )

3.la modelele 4MOTION rezervorul este mai mare (nu cred ca ai tu 4MOTION). La 4MOTION si toba de esapament e dispusa pe invers si ramane loc mai mult la rezervor si de aceea s-a optat pentru un rezervor cu 10l mai mare.

4. Sa fie clar: Occtavia/Golf au rezervoare de 55L + 7L (ne recomandabil sa se umple mereu tot - nu vad scopul in ziua de azi)

Link către comentariu

La mine butonul cu pricina e in interiorul gatului rezervorului, in stanga "aproape de buza". La mine in cartea masinii scrie ca are rezervor de 55, iar in cartea tehnica/talon scrie 60. Si pe mine ma rodea intrebarea ... care e dimensiunea reala a rezervorului.

Astazi am facut plinul (benzinarul a umplut si rezerva) si ... desi nu eram pe rosu ... dar foarte aproape ... au intrat 60,2 litri. Asadar se pare ca dimensiunea rezervorului e de 60 ... plus rezerva.

Link către comentariu

Dragos: Singurul scop pt. care in zilele noastre merita sa umpli pina-n git rezervorul de motorina este acela de a face statistica de consum si a evalua din aceasta eventualele probleme ale masinii.

Daca nu folosesti rezerva exista posibilitatea ca la un plin sa scpe totusi ceva in ea (rezerva) si sa-ti dea statistica peste cap.

Multi vor spune ca sunt maniac, dar fiecare cu pasarica (stolul) lui :)

Link către comentariu

La mine butonul cu pricina e in interiorul gatului rezervorului, in stanga "aproape de buza". La mine in cartea masinii scrie ca are rezervor de 55, iar in cartea tehnica/talon scrie 60. Si pe mine ma rodea intrebarea ... care e dimensiunea reala a rezervorului.

Astazi am facut plinul (benzinarul a umplut si rezerva) si ... desi nu eram pe rosu ... dar foarte aproape ... au intrat 60,2 litri. Asadar se pare ca dimensiunea rezervorului e de 60 ... plus rezerva.

Acolo e si la mine butonul.

Link către comentariu

Este posibila umplerea numai a rezervorului de rezerva? Daca da, ce se intampla cand acela este plin, automat se trece in cel principal? Spre exemplu astazi aveam pe ceas 0 km autonomie, din lipsa de timp nu am fost la o benzinarie care-mi place ( Shell, petrom sau MOL ) ci la o alta. Am zis ca bag numai de 100.000 ca sa nu raman in pana nestiing cata benzina am in rezerva ( nu este afisat pe bord, cred eu ). Vine omul, infige brutal pistolul in rezervor si toarna de 100.000. Platesc, ma urc si iarasi 0km.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!