Jump to content

Polo 6R 1.2 TSI - Red Heat

Ad.

Postare recomandată

A trecut de mult entuziasmul de a schimba câte ceva la mașină, dar din necesitate am dotat-o cu bare transversale și suporți pentru biciclete. Deși până să montez totul aveam mici îndoieli, am constatat că încap fără probleme 4 biciclete. Am pus Thule Rapid System 754, Thule SquareBar 769, Kit 1564 și Thule FreeRide 532.

Tot ansamblul se dă jos de pe mașină în 5 minute, și în 10 minute se pune la loc. Deși nu obișnuiesc să merg repede, la 130 km/h nu au zburat bicicletele de pe mașină, iar de frânări bruște încă nu am avut parte. De la 60 km/h în sus se aude ceva zgomot, dar nu este deranjant.

post-97292-0-62633700-1377805060_thumb.j

post-97292-0-47557300-1377805063_thumb.j

Link către comentariu

Chiar eram curios daca are vreo influenta la consum. Stiam ca un roofbox adauga cam 1-1.5l in plus. Tu ai observat vreo diferenta?

Link către comentariu

Diferența dintre un drum cu mine la volan în mașina goală și un drum cu 3 biciclete, 3 persoane și niște bagaje este în jur de 1l. Totul a fost ~1600 lei (230 * 4 suporții și 675 barele cu sistemul de prindere și încuietorile)

Link către comentariu

E chiar rezonabil avand in vedere ce inalte sunt niste biciclete si nici f aerodinamice.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!