Jump to content

'01 Skoda Octavia Laurin&Klement

ph09rle

Postare recomandată

Tot maine voi lua orasul la cutreierat pentru a cauta teva de inox de 60mm (ca sa scot finala) si teava de inox de 100mm ca sa fac admisia. Sper ca voi gasi ceva bun.

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ph09rle

29

• B_U_T

3

• english dog

3

• micutu6666

2

Astazi am curatat EGR-ul, ma oftic ca nu am reusit sa dau jos galeria+turbo sa le curat si pe ele si am modificat nitel cutia de la filtrul de aer astfel incat am scos un sunet nitel mai gros. A fost cam 3-4mm de depuneri pe EGR. Cand voi avea 2 zile libere(nu week-end) voi scoate si galeria si turbo-ul.

20111202100115.th.jpg 20111202100104.th.jpg 20111202100124.th.jpg 20111202100135.th.jpg 20111202111924.th.jpg 20111202111934.th.jpg 20111202112046.th.jpg 20111202112101.th.jpg 20111202112114.th.jpg

Link către comentariu

Buna treaba curatarea EGR-ului de mult ma gandesc sa fac si eu operatiunea. Este vreun DIY undeva?

Link către comentariu

Nu stiu, eu am facut de capul meu:D. Azi am inceput munca la DRL-uri. Baga in lista de messenger vrsnfsu si iti spun eu ce si cum.

Link către comentariu

Astazi am facut si DRL-ul, mai am nitel de munca la el, extrem de multumit de rezultat.

20111203172901.th.jpg

Link către comentariu

fa si niste poze pe lumina,cu ele stinse sa ne dam seama ce si cum.

si cu furtunele noi. de ce le-ai schimbat,cele vechi imbatranisera sau astea siliconice aduc ceva in plus? am obs ca si la mine cele de carburant au mici crapaturi.

si da,stiu ca acolo trebuie furtun special,rezistent la motorina... :P

Link către comentariu

Bun, cu putin noroc voi achizitiona bara fata RS( http://www.superskod...Plasty/o184.jpg ), jante RS 17"( http://www.pieseauto...-600-1-95-1.jpg ), filtru aer sport k&n( http://cgi.ebay.com/...em=400243462693 ) cu traseu din inox, bara rigidizare fata( http://www.tuningshop.ro/upload/users/42/1305907720-1 ), toba finala remus( http://arch3.okr.ro/auctions.v3/700_700/2010/12/02/7/e/248633743-1568132-700_700.jpg ) daca nu teava de inox(60mm) cu tips dublu de 90mm, eleron WRC( http://www.superskod...Plasty/o053.jpg ).

Modificat de ph09rle
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am reparat pompa de vacuum, dar problema inca persista. Masina trage foarte bine pana la 3000 de ture dupaia gata, pierde toata puterea. Ma gandesc sa nu fie geometria la turbo blocata sau ceva de genul? Sau actuatorul?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Nu am mai postat de mult timp vad:(. Intre timp masina a primit urmatoarele: suspensie reglabila, bucse bascula S3, portbagaj debadge. Saptamana viitoare voi face si evacuarea.

20120301071743.jpg

20120302154608.jpg

diffq.png

Link către comentariu

Pentru spate mai am de decupat difuzorul si pus tipsurile, vopsit bandoul, si scos eleronul de pe portbagaj si cam atat.

Link către comentariu

Ti-ai batut joc de ea in ultimul hal.Pacat ca ai avut un L&K destul de rar si l-ai "tunat" in stilul neaoş romanesc. No offence.

Link către comentariu

De acord cu colegul alecsntz.. dar totusi nu ne putem c... in gusturile omului...

Link către comentariu

Arata ca daciile alea de la tara cu tot felul de luminite si carbon pe caroserie. E doar parerea mea. Interiorul stock, in schimb, ar fi genial :)

Link către comentariu

Pana la urma, care e treaba cu luminitele? Majoritatea aveti LED-uri in masina si DRL-uri. Eu am pus acele led-uri in bara+leduri la picioare fata de ce a avut masina cand a venit. Carbonul nu-l pot da jos acum ca e frig si se ia cu tot cu vopsea iar eu sunt in medical si nu am voie sa ies afara cel putin o sapt.

Link către comentariu

Colegii, cred eu ca vor sa spuna ca masina era deosebita si fara tuning, avand echiparea L&K. Parerea mea este ca puteai alege o masina mai pretabila la tuning, nu o Octavia. Aia e masina de familie, buna de tinut curata si ingrijita, nu de pus carbon si luminite pe ea. Nu te supara, dar si eu sunt de parerea lor

Link către comentariu
  • 5 months later...

Salutare dragi colegi. Am zis ca ar fi cazul sa sterg si eu topic-ul de praf cu niste noutati. Cu ajutorul unui prieten am reusit sa o incalt cu niste jante Ronal pe 17" cu 8j, incaltate la randul lor cu anvelope Pirelli euphori@ 205/45R17. Cum a venit vara am inceput sa investesc in masina mai multi bani si timp. Pana acum am reusit sa astup bandourile, sa integrez buza de Cupra in bara si sa o modific, sa astup locasul de la numarul pe fata si cam atat. In zilele ce urmeaza sper sa reusesc sa fac eleronul. Masina s-a schimbat dramatic in ultimele 2 luni, ajungand in asa fel incat nici tata nu a recunoscut-o.

Before:

image001hu.jpg

image000li.jpg

After:

20120822102954.jpg

20120822103949.jpg

img0090bk.jpg

Masina inca este in lucru, sper ca saptamana viitoare sa fie vopsita. Va fi vopsita in gri anthracit.

Multumesc si sper sa va placa.

L.E. Am uitat sa adaug si 2 tips-uri de R32 care asteapta sa fie montate, impreuna cu evacuarea dubla.

20120808133657.jpg

Modificat de ph09rle
Link către comentariu

Am citit tot topicul si pot spune ca in momentul de fata arata mai bine decat cum era. Nu prea sunt de acord cu vopsirea oglinzilor in alta culoare, in schimb jantele sunt ok. Poti renunta si la pleoapele de pe faruri, nu arata tocmai bine.

In rest pastreaz-o cat mai clean!

Bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!