Jump to content

'01 Skoda Octavia Laurin&Klement

ph09rle

Postare recomandată

Salutare dragi colegi de forum. Astazi am sa va prezint masinuta mea.

Este vorba despre o Octavia I Facelift(modelul dupa 2001) L&K, cu un motor de 110CP care datorita box-tuning-ului a ajuns pe la 130 de cai.

Dotari optionale:

1.Faruri Xenon;

2.Full piele;

3.Scaune incalzite;

4.Jante aliaj pe 16";

5.Trapa electrica;

6.4 Geamuri electrice;

7.Climatronic.

Masina a suferit urmatoarele modificari:

1.Box-tuning;

2.Distantiere 30mm;

3.Eleron luneta(colantata carbon 3d);

4.Eleron portbagaj;

5.Ornamente stalpi+manere carbon(colantate carbon 3d);

6.Difuzor;

7.Tips inox;

8.Fuste laterale;

9.Pleoape KAMEI;

10.Grila capota cu muchie verde RS;

11.Grile bara tip fagure;

12.Rama grile bara negru mat;

13.Suspensie reglabila Ta-Technix(care asteapta sa fie montata);

14.Elemente interioare(colantate carbon 3d);

15.Boxe spate inlocuie cu boxe originale(nu stiu de pe ce model sunt, dar membrana nu este de carton iar pe ele scrie SK-130W)

16.Led(plafoniera fata+spate(28 smd-uri),pozitie(20smd-uri),nr inmatriculare(32smd-uri),torpedou(9smd-uri),portbagaj(9smd-uri), scrumiera+bricheta(home-made 2smd-uri),picioare(fata+spate,12smd-uri),in usi(18smd-uri) )

17.Ornamente stopuri;

18.Folie stopuri+semnalizatoare+faruri(a fost data jos pentru un polish al farurilor dar nu am mai reusit sa o montez);

19.Aripioare rechin(colantate carbon 3d);

20.Becuri xenon D2S 6000k.

Next:

-tot ce e colantat carbon 3d va fi imbracat in fibra de carbon;

-de montat suspensia

-de facut mici retusuri pe la caroserie + schimbat aripa dreapta fata(cine are sa imi zica);

-de colantat gri mat+plafon carbon+bandouri sticker bomb;

-instalatie undercar light's din module cu led;

-de cumparat jante de preferabil 17" cu 8j fata-spate.

Dupa montarea suspensiei, voi cobora momentan masina cu 20mm fata si 10mm spate pentru iarna iar pentru vara cam 50mm fata si 30-40mm spate.

Voi reveni cu poze imediat dupa montarea instalatiei de iluminare undercar, cu o sedinta foto pe intuneric si cu una pe zi dupa ce voi monta suspensia.

Multumesc si o seara placuta tuturor.

P.S. Pozele sunt puse pe imageshack, sper ca nu este nici-o problema.

img2823l.th.jpg img2822hv.th.jpg img2821hh.th.jpg image013hb.th.jpg image012sy.th.jpg image011dtu.th.jpg image001jw.th.jpg image071j.th.jpg image029wg.th.jpg image028rc.th.jpg img2261m.th.jpg img2218b.th.jpg img2262iu.th.jpg img2265h.th.jpg img2263ni.th.jpg image072w.th.jpg image073ae.th.jpg image045by.th.jpg image042n.th.jpg image044qx.th.jpg image046z.th.jpg image043b.th.jpg image039m.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ph09rle

29

• B_U_T

3

• english dog

3

• micutu6666

2

Urmeaza resoftarea inlocuita cu soft Revo(sper:D). Momentan sunt multumit de power-box, il am de vreo 7 ani si peste 100000km. Si nu am schimbat nimic, nici turbina care este cea de fabrica, verificata sapt. trecuta, nu era imbaxita, nu are joc in pale.

Link către comentariu

cum ai procedat pt scrumiera? vreau si eu sa modific lumina scrumierei.

echiparea l&k face toti banii!

Link către comentariu

Am demontat scrumiera, iar pe fundul scrumierii se gaseste acel bec, eu a trb sa modific nitel pe acolo pentru led. Revin cu poze in legatura cu operatia mai pe seara ca acum nu am masina.

L.E. Si mai am o intrebare, pasajele de la aripile de la golf I, evazarile, merg adaptate si puse la mine?

Modificat de ph09rle
Link către comentariu

Ai o masina tare frumoasa..dar fiind un L&K cum ai spus tu nu mi se pare ca se potriveste deloc ideea de carbon. L&K e echiparea de top de la Skoda din cate stiu eu si tinde mai mult spre eleganta

decat spre sportivitate..De asemenea sunt de parere ca i-ar sta mai bine cu un eleron lamelar decat cu cel pe care il are acum.Nu prea inteleg ce ai pus pe manere si pe aripi deasupra rotilor si ce-i cu fantele alea de aer pe bara fata. E decat o parere,sper sa nu mi-o iei in nume de rau..sper sa te bucuri de masina ta in continuare.Bafta!

Link către comentariu

@ar99wob sunt de mult pe forum:P dar abia acum am avut si eu timp sa "montez" topic-ul. Ia zi Ovi, cum mai e cu golfuletul?

@B_U_T mersi mult, initial vroiam sa ii pun pachetul de rs dar m-am lasat pentru ca sunt multe masini in tara cu pachet de rs.

Link către comentariu

golful meu...stationeaza deocamdata..:)..roti de iarna si cam atat pana la anu...sper sa fie un an bun 2012..:)..si sa aduca alt stagiu de la revo.;)..bafta!

Link către comentariu

si eu ma tot rog sa fac rost de bani sa imi cumpar ce am nevoie ptr stage 2 dar nu prea se intampla ca am avut niste probleme in familie si banii pe injectoare+turbo+soft s-au dus instant ca nesul:)

Link către comentariu

Intradevar frumoasa,dar nu-ti bate joc de ea cu tot felul de kichuri.Apropo ai luat carnetul?Poti conduce sau mai ai inca un an pana ai voie?

Link către comentariu

Mai am un an, dar eu ma ocup de masina, adica ce probleme afla tata ca are, imi spune mie, eu caut piesele, ma hotarasc cu el in legatura de piesa, dau comanda si daca e usor de montat o montez eu, daca nu se duce tata la mecanic.

L.E. La anu voi avea permisul.

Modificat de ph09rle
Link către comentariu

Astazi mi-am dat comanda de furtunase de vacuum siliconice, pret 30 de lei, 3,66m verzi de pe Ebay si comanda de module de led tot de pe ebay. Cine doreste module sa imi spuna ca o sa am cam 8 de vanzare. Bafta!

Link către comentariu

Astazi am bagat niste burete insonorizant in hayon, si am observat o diferenta de sunet in exterior plus ca nu se mai aude evacuarea. Sambata trebuie sa repar pompa de vacuum, sa curat intercoolerul + traseul de la egr si voi trece oficial pe modul de iarna.

Link către comentariu

Ieri am trecut oficial pe iarna, s-au montat cauciucurile de iarna cost total 480 de lei(anvelope+montat+echilibrat), iar astazi am reusit sa iau aripa dreapta fata am spalat-o iar maine ma ocup de ea adica sa ii rezolv micile probleme cu rugina, acea mica indoitura si sa o pregatesc pentru colantat.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte frumoasa. Am cautat si eu echiparea L&k dar nu gasisem decat una in Constanta care era Bleu indigo dar imi depasea bugetul. Am sa imi fac si eu cont pe Toys :D - ti-am vazut masina si acolo-felicitari.

Link către comentariu

Mersi. Eu nu mai sunt pe Toys ca m-am certat aiurea cu baietii in legatura cu folia oracal, ma rog acu am clubul meu si etc. Vreau si eu un sfat. La vara vreau sa schimb jantele, sa pun 17" cu 7 sau 7,5J. Vreau sa merg pe ceva OEM. Am gasit si AM, dar replica la OZ Crono. Mai gasisem la mana a 2-a OZ SuperTurismo, 17" cu 8J la 300eur, jante originale de G4 pe 17" cu 7,5J( http://www.ebay.de/i...=item3f0cfaedeb ). Sunt interesat in special de jante cu spite groase.

L.E. Mai gasisem jante originale Polo GTI dar erau prea scumpe.

Modificat de ph09rle
Link către comentariu

Imi place mult ce modificari i`ai facut, mai putin RS badge(nu prea se pupa RS cu L&K) si nu`mi place cum vine difuzorul cu carligul de remorcare. E doar parerea mea :)

In rest, no comment, foarte tare!

Link către comentariu

Mersi mult. Din pacate nu am ce face cu carligul, chiar m-a ajutat in unele cazuri. Maine o sa elimin unele chestii colantate cu carbon adica colantul de pe aripioarele de rechin, maine voi colanta plafonul in carbon 3d deoarece am 3 zgarieturi mari pe acoperis, voi curata egr-ul, voi repara pompa de vacuum si cu putin noroc voi curata si admisia si turbina, tot maine sper sa primesc si furtunasele de vacuum siliconice si sa ma apuc de facut instalatia pentru UnderCar Light(pentru show - masina va fi expusa la Romanian Tuning Show 2012). In iarna o voi colanta gri sobolan mat, voi scoate finala si voi pune teava iar in primavara sper sa reusesc sa cumpar si jante 17" cu 7-7,5J.

Modificat de ph09rle
Link către comentariu

vrei sa vinzi carligul?daca il dai jos as fi interesat de el asta daca nu e mucificat :D

Modificat de micutu6666
Link către comentariu

Momentan nu vreau sa il vand ca am o amintire de mai mult timp(acum 4-5 ani a intrat unul in mine dar a intrat atat de tare incat a zgariat rau carligul iar masina mea nu a avut nimic). Din pacate azi nu am reusit decat sa schimb furtunele de vacuum cu cele siliconice, iar saptamana viitoare ma ocup de restul.

Link către comentariu

Astazi am schimbat mare parte din furtunase, maine dau comanda de furtune de 6mm.

20111127104019.th.jpg 20111127104037.th.jpg 20111127104046.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!