Jump to content

Intercooler Skoda Octavia 1

ph09rle
 Share

Postare recomandată

Salutare dragi colegi,

Am si eu o intrebare care ma framanta. Ce se intampla daca montez pe masina inca un SMIC in stanga (voi avea 2 intercoolere) sau un FMIC mai mare pe turbina stock?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu se intampla nimic rau...chiar din contra :)

Link către comentariu

dupa tine, care ar fi cea mai buna varianta 1xfmic sau 2xsmic?

Link către comentariu

fmicul ie sfant :) am vazut unul nesimtit pe o masina.... arata super. ai loc sa montezi pe lateral stanga asa ceva?

Link către comentariu

da...fmic-ul face treaba cea mai buna...insa e mai complicat de montat, mai ales daca vrei sa fie discret...daca nu ai astfel de pretentii, poti pune linistit

PS este loc si in stanga pt inca un smic, inca e mai mare bataia de cap cu doua micute decat unul singur..ma refer la trasee

Link către comentariu

eu am montat fmic la mine , si este drept ca nu am si radiator de AC , dar nu se vede decat f putin , in schimb diferentele la racire sunt f mari

Modificat de Gosh
Link către comentariu

@Gosh imi poti spune si mie te rog frumos cat te-a costat toata treaba?

Link către comentariu

pai nu e neaparat nevoie sa ascunzi fmic-ul ... il poti expune mandru si il poti face sa arate super pe masina. am vazut eu pe o octavia montana in grila centrala de sub numar desi ma gandeam ca e cam expus la accidente (caini, pietre , etc) o solutie buna ar fi modificarea spoilerului pentru o mai buna incadrare a intercoolerului

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!