Jump to content

bieleta passat b3

AMIKU
 Share

Postare recomandată

salut. baieti am si eu o rugaminte spuneti-mi si mie cum reusesc sa desfac bieleta din dreapta de la un passat 91 cu motor 2.o ady? ca mam uitat pe sub masina si fara sa desfac jumatate din masina nu vad cum. mersi anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E simplu! Te bagi sub ea, desfaci burduful care e prins in colier pe bieleta si in celalalt capat pe caseta de directie, pe urma dai jos capatul de bara cu cheia de 19 dupa care cu o cheie de 32 parca desfiletezi acolo unde intre in caseta de directie. si gata. Eu chiar ieri am desfacut una la socru-meu......ca si el are passat ca al meu.......Bafta!

Asta e boala lor dupa parerea mea.......dati atentie la integritatea burdufurilor, verificati de minim 3 ori pe an, daca s-a rupt, intra apa, sare, praf, mizerii si se va strica caseta de directie dupa care curge uleiul si pe urma dati intre 250-550 lei pe caseta servo, vreun milion pe manopera, vreo 20 lei uleiul 1-1,2 litri........grija mare! Eu am patit-o, acum vad ca si la socru-meu da sa curga pe la simeringuri......

Modificat de BV11WXH
Link către comentariu

• 2 years later...

salut . am si eu o rugaminte la voi spunetimi va rog de unde pot cumpara 2 bielete de directie pt un passat intermediar din 96 de 1,9 tdi 66kw  tip motor 1z ca nu gasesc toate ce le-am gasit erau de 14 inch la capatul de infiletare in caseta iar mie imi trebuie de 12 inch si ceva va rog ajutatima ca am nevoie. Multumesc anticipat 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!